Vorige | Volgende

Rijksstraatweg 10 BRUINISSE

Vraagprijs € 349.000 k.k.

Kater Makelaardij VOF

Neem contact met ons op:

Kerkring 37
4306 CK Nieuwerkerk (Zld)

(0111) 641000
info@katermakelaardij.nl

Omschrijving

Prachtig gelegen, royale BEDRIJFSWONING met LANDELIJK UITZICHT en een BETONELEMENTEN BEDRIJFSLOODS (ca. 8 x 10 m. / ca. 2014)!!! Wonen én werken vanuit (t)huis op een SCHITTERENDE locatie? Ook als zelfstandig ondernemer droomt u van een ideale mix van de volgende zaken: je bedrijf vanuit (t)huis runnen, een zeer ruime en comfortabele woning met veel ruimte en tuin voor het gezin, de nodige...

Kenmerken

Soort woning
2/1 kapwoning
Bouwtype
Bestaande bouw
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
in overleg
Bouwjaar
1958
Ligging
Aan rustige weg, landelijk gelegen, open ligging, vrij uitzicht
Energielabel
Klasse E

Omschrijving

Prachtig gelegen, royale BEDRIJFSWONING met LANDELIJK UITZICHT en een BETONELEMENTEN BEDRIJFSLOODS (ca. 8 x 10 m. / ca. 2014)!!! Wonen én werken vanuit (t)huis op een SCHITTERENDE locatie?
Ook als zelfstandig ondernemer droomt u van een ideale mix van de volgende zaken: je bedrijf vanuit (t)huis runnen, een zeer ruime en comfortabele woning met veel ruimte en tuin voor het gezin, de nodige (opstal)ruimte voor je bedrijfsactiviteiten en heel belangrijk: een IDEALE ligging in meerdere opzichten.
Ideaal namelijk in de volgende opzichten: bedrijfsmatig goed vindbaar en bereikbaar met vrijwel directe aansluiting op de N59, privématig door het fantastische landelijke uitzicht aan voorzijde, de vele omliggende (tuin/terras)ruimtes en toch nog op loopafstand van de aanwezige voorzieningen.
Deze HALFVRIJSTAANDE BEDRIJFSWONING (ca. 1958 / inhoud: ca. 450 m³) met o.a. een zeer ruime BEDRIJFSLOODS (ca. 80 m²), gelegen op een totale kavel van 852 m² eigen grond, biedt dan ook zeer veel mogelijkheden. Bij deze bent u uitgenodigd om dit fraai gelegen object vrijblijvend te komen bezichtigen!

INDELING:
Begane grond:
Overdekte entree met buitenverlichting / hal ( ca. 1,75 x 1,85 m. ) met o.a. kruipruimteluik en het meterkast(elektra)gedeelte ( met voldoende oude groepen, aardlekschakelaar en een dubbeltariefmeter ).
Deels licht (met terracotta decorrand) betegelde toilet ( ca. 1979 / ca. 1,19 x 0,94 m. ) is v.v. closet, fonteintje en een ventilatieraam.
In de hal en het toilet is de vloer bedekt met beige plavuizen met daarboven een houten schroten plafondafwerking.
L-vormige woonkamer ( ca. 5,07 x 3,90 m. en 3,28 x 3,18 m. en 3,60 x 5,15 m. ) met o.a. de recent vernieuwde houten trapopgang naar de 1e verdieping, designradiator, vaste servieskast ( v.v. verlichting ), tel/tv aansluiting en aan voorzijde een kunststof vensterbank, een handbedienbaar rolluik en een elektrisch bedienbaar zonnescherm.
Het achterste gedeelte van de woonkamer nabij de open keuken is medio 2016 compleet vernieuwd. Aan achter(zij)zijde is een kunststof schuifpui met isolerende beglazing aanwezig.
De vloer- en wandafwerking in het voorste gedeelte van de woonkamer is idem als in entree/hal, echter hier treffen we een spanplafondafwerking met spotverlichting aan. Het achterste gedeelte van de woonkamer is idem als in de open keuken afgewerkt aan vloer, wanden en plafond.
Via een toog (met een decoratieve schuifdeur) in de woonkamer komen we in de aangebouwde kunststof serre ( ca. 1993 / ca. 21 m² ) aan.
Kunststof serre, gesitueerd aan de voor- en zijzijde, is voorzien van isolerende beglazing, marmeren vensterbanken, transparante warmte afstotende dakplaten ( ca. 1998 ) met een handbedienbaar ventilatie-draairaam, schuifpui aan voorzijde en cv. Ook hier dezelfde vloerafwerking als in de entree/hal, de wanden zijn gedeeltelijk afgewerkt met kunststof delen met daarboven ingebouwde spotverlichting.
Open keuken ( ca. 5,15 x 3,30 m. ) met moderne hoekopstelling ( ca. 2016 / kleur: roomwit met houtnerfdesign ) is v.v. eetbar met granitoblad, granito werkblad met mengkraan en de volgende inbouwapparatuur van het merk Whirlpool: een 5-pits (incl. wokbrander) RVS gaskookplaat met daarboven een inbouwplafond-afzuigingssysteem (Bauknecht) met afstandbediening en spotverlichting, een vaatwasser, een RVS heteluchtoven, een RVS magnetron en een koelvriescombinatie. Tussen de open keuken en het achterste gedeelte van de woonkamer zijn sfeervolle houten balken (gebinten) met een granito tussenblad. Verder ook hier aan achterzijde een kunststof kozijn met isolerende beglazing, tevens is hier ook de Nefit-thermostaatbediening.
Vanuit de open keuken toegang naar de bijkeuken middels een glaspanelen schuifdeur.
Bijkeuken ( ca. 2,20 x 2,31 m. ) is v.v. de achterdeur, isolerende beglazing, cv witgoed aansluitingen, handbedienbaar rolluik aan zijzijde en de cv-kast.
CV-kast ( ca. 1,20 x 1,16 m. ) met de combiketel ( merk/type: Intergas Kombi Kompakt HR Eco 36 Hybrid / ca. 2017 ), de vloerverwarmings-unit, de gasmeter, en 2 omzettingunits ( merk: Solar Edge), welke op de 24 zonnepanelen zijn aangesloten die op het platte dak van de woning liggen.
Op deze cv-kast met laminaatvloer, stenen wanden met daarboven (evenals de woning) een plat dak bedekt met flexidakbedekking is tevens de warmtepomp ( merk/type: Daikin Altherma hybride / ca. 2017 ) geplaatst, welke aangesloten is op de voornoemde combiketel.
Medio 2016 is volledig het achterste gedeelte van de woonkamer, de open keukenopstelling en de bijkeuken vernieuwd, deze zijn v.v. een betonvloer bedekt met fraaie, zwarte vloerplavuizen, stenen-/gipsplaten wanden/muren bedekt met structuur c.q. gestuct (in woonkamer en keuken) met daarboven een afgestreken gipsplaten plafondafwerking.

1e Verdieping:
1e Overloop ( ca. 7 m² ) met cv en een vaste kastenwand geeft toegang naar:
Slaapkamer 1 ( ca. 4,35 x 3,00 m. ) is v.v. een vaste schuifkastenwand, cv, handbedienbare rolluiken en een agnesdelen-plafondafwerking.
Slaapkamer 2 ( ca. 3,35 x 2,55 m. ) is v.v. een wastafel met mengkraan, cv en een handbedienbaar rolluik.
Slaap-/werkkamer 3 ( ca. 3,40 x 1,98 m. ) is v.v. een open vaste kast, spotverlichting, cv en een agnesdelen-plafondafwerking.
2e Overloop ( ca. 5 m² ) met kunststof lichtkoepel geeft toegang naar:
Het geheel licht betegelde 2e toilet ( ca. 2001 / ca. 1,00 x 0,71 m. ) is v.v. hangcloset, elektrische afzuiging, delftsblauwe wandbetegeling met daarboven een kunststof plafondafwerking.
(Ouder)slaapkamer 4 ( ca. 3,00 x 4,00 m. ) is v.v. ingebouwde bed(lees)verlichting en een kunststof pui (met draaikiepdeur en hor), welke toegang biedt naar het betonnen balkon ( ca. 3,00 x 1,00 m. ) met metalen balustrade. Via dubbel openslaande louvredeurtjes directe toegang naar de badkamer.
Badkamer ( ca. 2016 / ca. 3,90 x 2,17 m. ), welke geheel licht betegeld is, is v.v. inloopdouche(cabine) met schuifdeur, thermokraan en regendouchekop ( Grohe ), designradiator, dubbele wasgelegenheid met verlichte spiegels en mengkraan, open nis met spotverlichting en ook hier handbedienbare rolluiken ( voor- en zijzijde ). De vloer met elektrische vloerverwarming is bedekt met grijze vloerplavuizen met houtnerfdesign met daarboven een afgestreken gipsplaten plafond met sierplafondlijsten.
Deze verdieping heeft grotendeels een betonvloer ( m.u.v. slaapkamer 1: een houtenvloer ).
De vloer is veelal met een laminaatvloer afgewerkt, de (stenen) wanden zijn o.a. afgewerkt met kunststof delen, gesausd of behangen met veelal daarboven een afgestreken gipsplaten plafondafwerking. Enkele vertrekken zijn hier v.v. natuurstenen onderdorpels.

Tuin:
Voorzijde: aan de voorzijde afgezet middels een metalen sierhekwerk. Verder siertuin met boompartijen, gazon en (sier)bestrating/terras.
Zijzijde: zeer ruime oprit ( voor meerdere auto's ) met buitenverlichting.
Achterzijde: terras/bestrating met buitenkraan en buitenverlichting.

Bijgebouwen:
In 2014 gebouwde betonelementen bedrijfsloods ( ca. 8 x 10 m. ) is v.v. 2 grote elektrisch bedienbare sectioneeldeuren aan voorzijde, een extra loopdeur aan zijzijde, elektra en een houten bezoldering ( ca. 8 x 6 m. ), te bereiken middels een vlizotrap.
Deze betonelementen bedrijfsloods met betonvloer, houten spanten, een houten beschoten zadeldak bedekt met pannen is aan de topgevels deels afgewerkt met verduurzaamde houten ( zweedse ) rabatdelen ( kleur: antraciet ).
Tevens is deze loods inpandig aangesloten op de hieronder benoemde geschakelde stenen schuur.
Geschakelde stenen schuur ( ca. 1950 / ca. 6,00 x 2,70 m. ) met (verlaagde) tegelvloer, stenen muren, bergzolder met daarboven een asbesthoudend golfplaten zadeldak, is voorzien van elektra en een toegangs(schuif)deur.

Algemeen:
Deze bedrijfswoning is grotendeels voorzien van (hard)houten kozijnen deels met isolerende beglazing. Tevens is er vloerisolatie ( grotendeels de begane grond ) en dakisolatie aanwezig.
Verder is er ook nog spouwmuurconstructie aanwezig. Het exterieur is medio 2007 geïmpregneerd en geschilderd. Bij de woning zijn de boeiboorden met trespa afgewerkt.
In het interieur wordt de verlichting plaatselijk bedient middels dimmers.
In de voortuin bevindt zich ( onder een plaat ) de watermeterput.
Een bouwkundig rapport en (ver)bouwtekeningen zijn op aanvraag ter inzage.
De huidige bestemming van dit object is volgens opgave Gemeente thans: Bedrijfswoning.

Voorzieningen:
Aangesloten op gas, water, elektra, ktv en riolering.
Verwarming en warm water middels de eerder genoemde combiketel en warmtepomp.
Vloerverwarming op de begane grond, namelijk in de serre, de woonkamer, de keuken en de bijkeuken.
NOTABENE: op het dak van de woning zijn 24 zonnepanelen geplaatst, welke zijn aangesloten op twee in de bijkeuken ( in de CV-kast ) aanwezige Solar Edge-omzettingsunits. De combinatie van voornoemde zonnepanelen, de warmtepomp en de combiketel reduceren het gasgebruik tot een minimum…wel zo voordelig en duurzaam!

Bouwkenmerken:
Opgetrokken in steens(spouw)muren, betonvloeren ( m.u.v. slaapkamer 1 op de 1e verdieping: houtenvloer ).
Het platte dak is bedekt met kunststof dakbedekking ( ca. 2004 met garantie tot en met 2019 ).

Kadastrale kenmerken:
Gemeente Schouwen-Duiveland, kadastraal Gemeente Bruinisse, Sectie G, nummers 830 én 1536, Groot respectievelijk 7 are en 80 centiare én 72 centiare.

Aanvullend:
Bruinisse heeft een bruisend verenigingsleven en er zijn vele sport- en andere clubs. Ook voor ouderen zijn er voldoende (zorg)voorzieningen. De drie basisscholen (een protestants-christelijke, een reformatorische en een openbare) in Bruinisse floreren. Bruinisse staat bekend om de (mossel)visserij.
Bruinisse heeft een jachthaven, eveneens is het recreatiecentrum Aquadelta hier gevestigd, waarvan van alle voorzieningen gebruik kan worden gemaakt.

Actuele en uitgebreide(re) informatie van dit object vindt u op: katermakelaardij(punt)nl

Kenmerken

Overdracht

Status
Beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
2/1 kapwoning
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1958
Dakmateriaal
kunststof
Keurmerken
Energie Prestatie Advies, Bouwkundige Keuring

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlak wonen
175 m²
Externe bergruimte
95 m²
Bruto inhoud
450 m³
Perceeloppervlakte
852 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
6
Aantal slaapkamers
4
Aantal badkamers
1
Voorzieningen badkamer
douche, dubbele wastafel
Voorzieningen
rolluiken, tv kabel, buitenzonwering, zonnecollectoren, schuifpui

Energie

Energielabel
Klasse E
Isolatie
dakisolatie, vloerisolatie, gedeeltelijk dubbel glas
Soort verwarming
c.v.-ketel, vloerverwarming gedeeltelijk, warmtepomp
Warm water
c.v.-ketel, zonnecollectoren
Type ketel
Intergas Kombi Kompakt HR Eco 36 Hybrid
Bouwjaar ketel
2017
Eigendom ketel
eigendom

Kadastrale gegevens

Gemeente
Bruinisse
Sectie
G
Perceel
830
Oppervlakte
780 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
 
 
Gemeente
Bruinisse
Sectie
G
Perceel
1536
Oppervlakte
72 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Buitenruimte

Ligging
Aan rustige weg, landelijk gelegen, open ligging, vrij uitzicht
Tuintype
voortuin
Tuin
Fraai aangelegd, zuidwest, 18.50 x 19 m
Oppervlakte
352 m²
Bereikbaar via achterom
ja

Garage

Soort garage
vrijstaand steen
Capaciteit
4
Voorzieningen
voorzien van elektra, met elektrische deur

Foto's

Kaart Rijksstraatweg 10 BRUINISSE

naar Rijksstraatweg 10 BRUINISSE
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand