Vorige | Volgende

Rijksstraatweg 10 BRUINISSE

Vraagprijs € 349.000 k.k.

Kater Makelaardij VOF

Neem contact met ons op:

Kerkring 37
4306 CK Nieuwerkerk (Zld)

(0111) 641000
info@katermakelaardij.nl

Omschrijving

Prachtig gelegen, royale BEDRIJFSWONING met LANDELIJK UITZICHT en een recent (2014) gebouwde BETONELEMENTEN BEDRIJFSLOODS (ca. 8 x 10 m.)!!! Wonen én werken vanuit (t)huis op een SCHITTERENDE locatie? Ook als zelfstandig ondernemer droomt u van een ideale mix van de volgende zaken: je bedrijf vanuit (t)huis runnen, een zeer ruime en comfortabele woning met veel ruimte en tuin voor het gezin,...

Kenmerken

Soort woning
2/1 kapwoning
Bouwtype
Bestaande bouw
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
in overleg
Bouwjaar
1958
Ligging
Aan rustige weg, open ligging, vrij uitzicht
EPC
2.01

Omschrijving

Prachtig gelegen, royale BEDRIJFSWONING met LANDELIJK UITZICHT en een recent (2014) gebouwde BETONELEMENTEN BEDRIJFSLOODS (ca. 8 x 10 m.)!!!

Wonen én werken vanuit (t)huis op een SCHITTERENDE locatie?
Ook als zelfstandig ondernemer droomt u van een ideale mix van de volgende zaken: je bedrijf vanuit (t)huis runnen, een zeer ruime en comfortabele woning met veel ruimte en tuin voor het gezin, kantoor-/werkkamer op de begane grond, de nodige (opstal)ruimte voor je bedrijfsaktiviteiten en heel belangrijk: een IDEALE ligging in meerdere opzichten.
Ideaal namelijk in de volgende opzichten: bedrijfsmatig goed vindbaar en bereikbaar met vrijwel directe aansluiting op de N59, privématig door het fantastische landelijke uitzicht aan voorzijde, de vele omliggende (tuin/terras)ruimtes en toch nog op loopafstand van de aanwezige voorzieningen.
Deze HALFVRIJSTAANDE BEDRIJFS- c.q. DIENSTWONING (ca. 1958 / inhoud: ca. 460 m³) met o.a. een nieuwe, zeer ruime BEDRIJFSLOODS (ca. 80 m²), gelegen op een totale kavel van 852 m² eigen grond, biedt dan ook zeer veel mogelijkheden. Bij deze bent u uitgenodigd!

INDELING:
Begane grond:
Overdekte entree met buitenverlichting / hal ( ca. 1,75 x 1,85 m. ) met o.a. kruipruimteluik en het meterkast(elektra)gedeelte ( met voldoende oude groepen, aardlekschakelaar en een dubbeltariefmeter ).
Deels licht (met terracotta decorrand) betegelde toilet ( ca. 1979 / ca. 1,19 x 0,94 m. ) is v.v. closet, fonteintje en een ventilatieraam.
In de hal en het toilet is de vloer bedekt met beige plavuizen met daarboven een houten schroten plafondafwerking.
L-vormige woonkamer ( ca. 1,88 x 3,90 en 3,20 x 6,30 m. ) met o.a. open spiltrap naar de 1e verdieping, designradiator, vaste servieskast ( v.v. verlichting ), tel/tv aansluiting en aan voorzijde een kunststof vensterbank, een handbedienbaar rolluik en een elektrisch bedienbaar zonnescherm.
De vloer- en wandafwerking is idem als in entree/hal, echter hier treffen we een spanplafondafwerking met spotverlichting aan.
Via een toog (met een decoratieve schuifdeur) in de woonkamer komen we in de aangebouwde kunststof serre ( ca. 1993 / ca. 21 m² ) aan.
Kunststof serre, gesitueerd aan de voor- en zijzijde, is voorzien van isolerende beglazing, marmeren vensterbanken, transparante warmte afstotende dakplaten ( ca. 1998 ) met een handbedienbaar ventilatie-draairaam, schuifpui aan voorzijde en cv. Ook hier dezelfde vloerafwerking als in de entree/hal, de wanden zijn gedeeltelijk afgewerkt met kunststof delen met daarboven ingebouwde spotverlichting.
Eveneens l-vormige, open keuken ( ca. 5,20 x 3,55 en 3,28 x 1,00 m. ) met hoekkeukenopstelling ( ca. 1999 / kleur: wit met kersendesign ), welke deels licht betegeld is aan de wanden.
De keukenopstelling is voorzien van een mdf-werkblad met spoelbak en mengkraan, koelkast ( Siemens ), carousselkast (2x), keramische kookplaat met elektrische oven ( Philips/Whirlpool ), afzuigkap ( Siemens ), enige bovenkasten en spotverlichting. Tevens zijn ook hier 2 handbedienbare rolluiken aanwezig.
De vloer- en wandafwerking is ook hier idem als in entree/hal en ook hier treffen we een spanplafondafwerking met spotverlichting aan.
Vanuit de open keuken toegang naar de beneden (slaap/hobby/werk)kamer en de bijkeuken.
Beneden (slaap/hobby/werk)kamer ( ca. 5,45 x 2,35 m. ) is voorzien van een schuifkastenwand, cv, natuurstenen vensterbanken en ook hier handbedienbare rolluiken.
De vloer is hier afgewerkt met een laminaatvloer, ook hier weer gesausde stenen wanden met daarboven een (deels verlaagd) afgestreken gipsplatenplafondafwerking met spotverlichting.
Bijkeuken ( ca. 2,95 x 1,55 m. ) is ook voorzien van een schuifkastenwand ( met hierin de vloerverwarmings-unit, de witgoed aansluitingen en de Nefit Ecomline-combiketel van ca. 1999 ), een extra eenvoudige keukenopstelling en een (vaat)wasmachine aansluiting.
Ook hier dezelfde beige plavuizen vloerafwerking, de wanden zijn deels licht betegeld en deels met kunststof delen afgewerkt met daarboven eveneens kunststof plafondafwerking.
Aangebouwde kunststof hal ( ca. 1999 / ca. 1,32 x 3,80 m. ) is voorzien eenzelfde vloerafwerking, isolerende beglazing, schuifdeur en ook hier evenals in de serre transparante dakplaten.

1e Verdieping:
1e Overloop ( ca. 5 m² ) met kunststof lichtkoepel geeft toegang naar:
Het geheel licht betegelde 2e toilet ( ca. 2001 / ca. 1,00 x 0,71 m. ) is v.v. hangcloset, elektrische afzuiging, delftsblauwe wandbetegeling met daarboven een kunststof plafondafwerking.
(Ouder)slaapkamer ( ca. 3,00 x 4,00 m. ) is v.v. ingebouwde bed(lees)verlichting en een kunststof pui (met draaikiepdeur en hor), welke toegang biedt naar het betonnen balkon ( ca. 3,00 x 1,00 m. ) met metalen balustrade. Via dubbel openslaande louvredeurtjes directe toegang naar de badkamer.
Badkamer ( ca. 1996 / ca. 3,90 x 2,17 m. ), welke geheel licht beige (met decorrand) betegeld is, is v.v. ligbad met thermokraan ( ca. 2006 ), separate douchecabine met massage-element, badmeubel met spotverlichting, cv, open sier(hoek)kast en ook hier handbedienbare rolluiken.
2e Overloop ( ca. 4,75 x 1,20 en 2,65 x 0,70 m. ) met cv en een vaste kastenwand geeft toegang naar:
Slaap-/werkkamer 2 ( ca. 3,40 x 1,98 m. ) is v.v. een open vaste kast, spotverlichting, cv en een agnesdelen-plafondafwerking.
Slaapkamer 3 ( ca. 3,35 x 2,55 m. ) is v.v. een wastafel met mengkraan, cv en een handbedienbaar rolluik.
Slaapkamer 4 ( ca. 4,35 x 3,00 m. ) is v.v. een vaste schuifkastenwand, cv, handbedienbare rolluiken en een agnesdelen-plafondafwerking.
Deze verdieping heeft grotendeels een betonvloer ( m.u.v. slaapkamer 4: een houtenvloer ).
De vloer is veelal met een laminaatvloer afgewerkt, de (stenen) wanden zijn o.a. afgewerkt met kunststof delen, gesausd of behangen met veelal daarboven een afgestreken gipsplaten plafondafwerking. Enkele vertrekken zijn hier v.v. natuurstenen onderdorpels.

Tuin:
Voorzijde: aan de voorzijde afgezet middels een metalen sierhekwerk. Verder siertuin met boompartijen, gazon en (sier)bestrating/terras.
Zijzijde: zeer ruime oprit ( voor meerdere auto's ) met buitenverlichting.
Achterzijde: terras/bestrating met buitenkraan en buitenverlichting.

Bijgebouwen:
Recent (2014) gebouwde betonelementen bedrijfsloods ( ca. 8 x 10 m. ) is v.v. 2 grote elektrisch bedienbare sectioneeldeuren aan voorzijde, een extra loopdeur aan zijzijde, elektra en een houten bezoldering ( ca. 8 x 6 m. ), te bereiken middels een vlizotrap.
Deze betonelementen bedrijfsloods met betonvloer, houten spanten, een houten beschoten zadeldak bedekt met pannen is aan de topgevels deels afgewerkt met verduurzaamde houten ( zweedse ) rabatdelen ( kleur: antraciet ).
Tevens is deze loods inpandig aangesloten op de hieronder benoemde geschakelde stenen schuur.
Geschakelde stenen schuur ( ca. 1950 / ca. 6,00 x 2,70 m. ) met (verlaagde) tegelvloer, stenen muren, bergzolder met daarboven een asbesthoudend golfplaten zadeldak, is voorzien van elektra en een toegangs(schuif)deur.
Aan achterzijde van de woning, tegen de achtergevel aan, bevindt zich een eenvoudige, kleine buitenberging ( ca. 1,5 m² ). Deze berging met tegelvloer, gesausde stenen wanden met daarboven (evenals de woning) een plat dak bedekt met flexidakbedekking, is voorzien van de gasmeter, toegangsdeur en elektra.

Algemeen:
Deze bedrijfs- c.q. dienstwoning is grotendeels voorzien van (hard)houten kozijnen deels met isolerende beglazing. Tevens is er vloerisolatie ( grotendeels de begane grond ) en dakisolatie aanwezig.
Verder is er ook nog spouwmuurconstructie aanwezig. Het exterieur is medio 2007 geïmpregneerd en geschilderd.
Bij de woning zijn de boeiboorden met trespa afgewerkt.
In het interieur wordt de verlichting plaatselijk bedient middels dimmers.
In de voortuin ( naast de berkenboom onder een plaat ) bevindt zich de watermeterput.
Een bouwkundig rapport en (ver)bouwtekeningen zijn op aanvraag ter inzage.

De huidige bestemming van dit object is volgens opgave Gemeente thans respectievelijk: Tuin, Bedrijfsbestemming (3.1)6(d) en Bedrijfsbestemming (3.1)b6.

Voorzieningen:
Aangesloten op gas, water, elektra, ktv en riolering.
Verwarming en warm water middels de eerder genoemde combiketel ( ca. 1999 ).
Vloerverwarming op de begane grond, namelijk in de serre, woonkamer, keuken en de bijkeuken.

Bouwkenmerken:
Opgetrokken in steens(spouw)muren, betonvloeren ( m.u.v. slaapkamer 4 op de 1e verdieping: houtenvloer ).
Het platte dak is bedekt met kunststof dakbedekking ( ca. 2004 met garantie tot en met 2019 ).

Kadastrale kenmerken:
Gemeente Schouwen-Duiveland, kadastraal Gemeente Bruinisse, Sectie G, nummers 830 én 1536, Groot respectievelijk 7 are en 80 centiare én 72 centiare.

Ligging:
Gelegen aan de buitenrand van het dorp met een FANTASTISCH uitzicht op de voorliggende landerijen, aan een doorgaande weg (nabij de N59). Op loopafstand van de vele aanwezige dorpsvoorzieningen.

Staat:
Goed. Het onderhoud van zowel binnen als buiten is eveneens goed te noemen.

Aanvullend:
In Bruinisse ( ca. 3995 inwoners ) wonen in verhouding veel jonge gezinnen.
Nieuwkomers worden snel opgenomen in de gemeenschap en er is een grote betrokkenheid bij de dorpsgemeenschap.
Bruinisse staat bekend om de (mossel)visserij.
De nieuwkomers, ook gezinnen met jonge kinderen, komen vaak uit de Randstad, die vanuit Bruinisse goed te bereiken is. De reistijd naar Rotterdam bedraagt ongeveer een half uur. Ook zijn er prima busverbindingen (minstens elk uur een bus naar Rotterdam en naar Zierikzee, dat op 13 kilometer afstand ligt).
Bruinisse heeft veel voorzieningen, onder meer zorgvoorzieningen voor ouderen, een bibliotheek, een VVV en een visserijmuseum. Het dorpshuis is gevestigd in het Multifunctioneel Centrum Bruinisse annex sportcentrum.

Kenmerken

Overdracht

Status
Beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
2/1 kapwoning
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1958
Dakmateriaal
kunststof
Keurmerken
Energie Prestatie Advies, Bouwkundige Keuring

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
180 m²
Gebouwgebonden buitenruimte
2 m²
Inhoud
460 m³
Perceeloppervlakte
852 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
6
Aantal slaapkamers
5
Voorzieningen
rolluiken, tv kabel, buitenzonwering, zwembad, schuifpui

Energie

Isolatie
dakisolatie, vloerisolatie, gedeeltelijk dubbel glas
Soort verwarming
c.v.-ketel, vloerverwarming gedeeltelijk
Warm water
c.v.-ketel
Type ketel
Nefit Ecomline
Bouwjaar ketel
1996
Eigendom ketel
eigendom

Kadastrale gegevens

Gemeente
Bruinisse
Sectie
G
Perceel
830
Oppervlakte
780 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
 
 
Gemeente
Bruinisse
Sectie
G
Perceel
1536
Oppervlakte
72 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Buitenruimte

Ligging
Aan rustige weg, open ligging, vrij uitzicht
Tuintype
voortuin
Tuin
Fraai aangelegd, zuidwest, 18.50 x 19 m
Oppervlakte
352 m²
Bereikbaar via achterom
ja

Garage

Soort garage
vrijstaand steen
Capaciteit
2
Voorzieningen
voorzien van elektra, met elektrische deur

Foto's