Vorige | Volgende
Verkocht

Dokter Schutterstraat 56 OOSTERLAND

Deze woning is onlangs verkocht
Kater Makelaardij VOF

Neem contact met ons op:

Kerkring 37
4306 CK Nieuwerkerk (Zld)

(0111) 641000
info@katermakelaardij.nl

Omschrijving

let op: PRIJSVERLAGING VAN € 10.000,-!!! NIEUWE VRAAGPRIJS: € 134.000,- k.k. Bij deze bieden wij u aan, een TWEE-ONDER-EEN-KAPWONING ( 1978 ) met GESCHAKELDE GARAGE, gelegen op een grondkavel van 188 m² eigen grond. Deze woning ( type: Splitlevel = verschillende woonniveau’s ) dient plaatselijk qua onderhoud en afwerking wel verbeterd en verfraaid te worden, echter bij deze interessante vraagprijs...

Kenmerken

Soort woning
Geschakelde 2/1 kapwoning
Bouwtype
Bestaande bouw
Status
Verkocht
Aanvaarding
in overleg
Bouwjaar
1978
Ligging
Aan rustige weg, in woonwijk
Energielabel
Klasse D
EPC
1.82

Omschrijving

let op: PRIJSVERLAGING VAN € 10.000,-!!! NIEUWE VRAAGPRIJS: € 134.000,- k.k.

Bij deze bieden wij u aan, een TWEE-ONDER-EEN-KAPWONING ( 1978 ) met GESCHAKELDE GARAGE, gelegen op een grondkavel van 188 m² eigen grond.
Deze woning ( type: Splitlevel = verschillende woonniveau’s ) dient plaatselijk qua onderhoud en afwerking wel verbeterd en verfraaid te worden, echter bij deze interessante vraagprijs zijn die mogelijkheden ook nog eens financieel realiseerbaar.
Naast de 3 aanwezige slaapkamers, is de extra kelder(hobby)kamer onder de woonkamer wel erg handig.
De omsloten tuin met verhoogd terras en gazon, gelegen op het zuidoosten, biedt daarnaast ook nog eens veel privacy. Kortom, een heerlijke ruime woning met garage, die veel ruimte en mogelijkheden biedt in alle opzichten en de nodige “levels” in zich heeft… Graag tot ziens!

Actuele en uitgebreide(re) informatie van dit object vindt u op: www.katermakelaardij.nl
Omschrijving
Begane grond, kelder en woonkamer ( level 0, -1 en 1 ):
Entree / centraal verwarmde hal ( ca. 1,85 x 1,20 m. ) met kruipruimteluik, garderobehoek en meterkast ( met o.a. voldoende oude groepen, kookgroep, aardlekschakelaar, enkeltariefmeter, gas- en watermeter ).
Verder is hier ook het deels wit betegelde toilet ( ca. 0,84 x 1,13 m. ) met closet, fonteintje, elektrische afzuiging en een verlaagd plafond.
Vanuit de entree / hal toegang naar de open keuken(opstelling) en de woonkamer.
Open keuken ( ca. 4,70 x 2,00 en 2,50 x 2,30 m. ) in een U-opstelling ( kleur: roomwit / ca. 1998 ), welke deels middels spiegeltegeltjes betegeld is, is voorzien van een mdf-werkblad, combi magnetron/oven ( Samsung ), elektrische oven ( Candy ), inductiekookplaat ( Candy ), vlakscherm-afzuigkap ( Pelgrim ) en nog een losse vaatwasser ( Bosch ). Verder treffen we hier in de centraal verwarmde open keuken(opstelling) nog enige pannenladen, bovenkasten en 2 carousselkasten aan.
Vanuit de open keuken toegang naar: de inpandige garage, de woonkamer ( middels een trapopgang: level 1 ) en de kelder(hobby)kamer ( middels een trapafdaling: level -1 ).
Inpandige garage ( ca. 3,10 x 2,60 en 8,40 x 2,75 m. ) met betonvloer, halfsteensmuren en een plat dak ( v.v. houten dakbeschot en – balken ) bedekt met EPDM-dakbedekking, is v.v. achter(tuin)deur, elektra, wasmachine aansluiting, waterstortbak, kleine bergzolder en aan voorzijde een metalen garagekanteldeur.
Middels een trapafdaling naar de kelder(hobby)kamer ( level -1 ).
Kelder(hobby)kamer ( ca. 1999 / ca. 4,16 x 3,85 x h= 1,97 m. ) is v.v. een lichtkoker, cv, natuurlijke ventilatie en elektra. Deze betonnen kelderconstructie is op de vloer afgewerkt met tapijttegels en aan het plafond middels een elementenplafondafwerking.
Kelder(hobby)kamer bevindt zich deels onder de verhoogde woonkamer en deels onder het verhoogde terras.
Middels een trapopgang naar de woonkamer ( level 1 ).
Woonkamer ( ca. 4,70 x 4,40 m. ) heeft veel daglichttoetreding en is v.v. terrasdeur naar achtertuin, handbedienbaar zonnescherm, tel/tv aansluiting, decoratieve tussenwand en de betegelde schouwpartij met de enkelwandige RVS-pijp.
Vanuit de woonkamer wederom een trapopgang naar de volgende verdieping ( level 2 ).
De begane grond ( zijnde de entree / hal en de open keuken ) en de woonkamer zijn v.v. een betonvloer bedekt met beige plavuizen, stenen muren bedekt met steenstrips/structuur met daarboven veelal een zelf aangebracht decoratief houten balken plafondafwerking.

Eerste verdieping
Hier de 1e overloop met cv-kast ( Vaillant-combiketel van ca. 1997, vulkraan en wasmachine aansluiting ), de badkamer en slaapkamer 1 aan voorzijde.
Badkamer ( ca. 2,23 x 1,87 en 0,78 x 0,80 m. ), welke aan de wanden en op de vloer geheel licht beige ( met bloemmotief ) betegeld zijn, is v.v. douche in ligbad met thermokraan, 2e closet, cv en een badmeubel met mengkraan. Verder hier voorzet- en isolerende beglazing met daarboven een houten schroten plafondafwerking.
Slaapkamer 1 aan voorzijde ( ca. 4,45 x 2,70 m. ) is v.v. voorzet- en isolerende beglazing met daarboven een houten balken plafondafwerking.


Tweede verdieping
Vanuit de 1e overloop wederom een trapopgang naar de volgende verdieping ( level 3 ), hier de 2e overloop met de andere 2 slaapkamers.
Slaapkamer 2 aan achterzijde ( ca. 4,60 x 2,72 m. ) en slaapkamer 3 aan achterzijde ( ca. 3,25 x 1,90 m. ), zijn beiden v.v. een gezamenlijke kunststof gevelkapel ( ca. 2006 / v.v. kunststof kozijnen met isolerende beglazing en handbedienbare rolluiken ) en een houten slaapzolder. Slaapkamer 3 heeft nog een vast kast.
Alle 3 de slaapkamers zijn centraal verwarmd en voorzien van tv aansluiting en tapijt ( op de betonvloeren ).


Tuin
Voorzijde: bestrating c.q. verharding met (mini-)tuinborders, watertapkraan, buitenverlichting met instelbare bewegingsmelder én oprit.
Achterzijde: geheel omsloten ( middels houten schuttingdelen ), zuidoostgerichte, L-vormige achtertuin met gazon, borders, terras c.q. bestrating en looppaden. Verder hier een verhoogd terras ( ca. 2,58 x 5,22 m. ) met o.a. tuinverlichting en een watertapkraan.

Bijzonderheden
Algemeen:
Deze woning is grotendeels voorzien van (hard)houten kozijnen deels met isolerende beglazing. Het exterieur is medio 2006 geschilderd.
Bij deze woning is er zeker sprake van achterstallig onderhoud , een bouwkundig rapport is op aanvraag dan ook ter inzage.

Voorzieningen:
Aangesloten op gas, water, elektra, ktv en riolering.
Centrale verwarming ( met weersafhankelijke regeling/-bediening ) en warm water middels de cv-combiketel ( ca. 1997 / merk: Vaillant ).

Bouwkenmerken:
Zijgevels opgetrokken in steens(spouw)muren met betonvloeren en een plat c.q. hellend dak bedekt met bitumineuze dakbedekking.
De voor- en achtergevel zijn geïsoleerd en daarentegen deels afgewerkt met houten rabatdelen ( begane grond ) en kunststof rabatdelen ( verdieping(en) / merk: Keralith ).

Kadastrale kenmerken:
Gemeente Schouwen-Duiveland, kadastraal Gemeente Duiveland, Sectie B, nummer 743, Groot 1 are en 88 centiare.

Ligging:
Gelegen aan een brede straat in de oude(re) kern van Oosterland, op loopafstand van alle aanwezige winkels en voorzieningen.

Staat:
Matig / Voldoende. Het onderhoud van zowel binnen als buiten is eveneens matig / voldoende te noemen. De interieurafwerking is echter gedateerd en kan men indien gewenst naar eigen wens realiseren.

Aanvullend:
Oosterland is een bijzonder jonge kern. Het aantal inwoners bedraagt ca. 2505. Anders dan in andere kernen is er in het geheel geen sprake van vergrijzing. De vele jonge gezinnen in het dorp zijn kinderrijk: de kern telt 365 kinderen in de leeftijd van 4-12 jaar.
In Oosterland woont weinig ‘import’. De weinige mensen die van buitenaf zijn gekomen hebben voor Oosterland gekozen vanwege de rust. De inwoners zijn gehecht aan hun dorp en veel jongeren willen er ook blijven wonen.
De dorpsgemeenschap is hecht. Het verenigingsleven is zeer actief. Er zijn onder meer verschillende sportclubs (ook voor ouderen), een muziek- en een toneelvereniging en twee zangverenigingen.
De reformatorische en de openbare basisschool hebben ruim voldoende leerlingen. Zij worden ook bezocht door kinderen uit andere kernen. Daarnaast gaan er ook kinderen uit Oosterland juist in andere kernen naar school.
Kerkelijke activiteiten worden ontplooid door de Gereformeerde Gemeente Oosterland, de Hervormde Gemeente Oosterland en de Oud Gereformeerde Gemeente Oosterland.
De bouwnijverheid en de handel & reparatie bieden de meeste werkgelegenheid in Oosterland. Vooral in de woningbouw en de detailhandel is er werk.
Ongeveer de helft van de werkende bevolking pendelt voor het werk naar andere plaatsen, binnen de regio of in de Randstad. Door de uitstekende verbindingen is dit goed te doen.
Oosterland is een mooie en rustige woonplaats. De kern is weinig monumentaal.
Er zijn veel voorzieningen, waaronder twee banken, een bibliotheek, een kapsalon en een peuterspeelzaal.
Oosterland heeft een dorpshuis,waarin de peuterspeelzaal is gevestigd.
De afstand Oosterland-Zierikzee is bijna 9 km. De busverbindingen zijn uitstekend.
De bereikbaarheid van de Noordzeestranden, steden als Brugge, Antwerpen en Breda, alsmede de pittoreske Zeeuwse dorpjes, zoals het vestingstadje Zierikzee, is zeer goed.

NIEUWE Vraagprijs : € 134.000 k.k.
Type : Twee onder één kap
Bouwjaar : 1978
Kamers : 5
Slaapkamers : 3
Perceel : 188 m²
Woonopp. : 102 m²
Woonkamer : 21 m²
Inhoud : 348 m³
Grond : Eigen grond
Oplevering : Leeg, in overleg

Actuele en uitgebreide(re) informatie van dit object vindt u op: www.katermakelaardij.nl

Kenmerken

Overdracht

Status
Verkocht
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
Geschakelde 2/1 kapwoning
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1978
Dakmateriaal
kunststof, bitumineuze dakbedekking
Keurmerken
Energie Prestatie Advies, Bouwkundige Keuring

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlak wonen
102 m²
Overige inpandige ruimte
31 m²
Bruto inhoud
348 m³
Perceeloppervlakte
188 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
3
Voorzieningen
rolluiken, tv kabel, buitenzonwering

Energie

Energielabel
Klasse D
Isolatie
muurisolatie, gedeeltelijk dubbel glas, voorzetramen
Soort verwarming
c.v.-ketel
Warm water
c.v.-ketel
Type ketel
Vaillant
Bouwjaar ketel
1997
Eigendom ketel
eigendom

Kadastrale gegevens

Gemeente
Duiveland
Sectie
B
Perceel
743
Oppervlakte
188 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Ligging
Aan rustige weg, in woonwijk
Tuintype
achtertuin
Tuin
Normaal, zuidoost, 6 x 7.50 m
Oppervlakte
45 m²
Bereikbaar via achterom
nee
Soort garage
aangebouwd steen
Capaciteit
1
Voorzieningen
voorzien van elektra, voorzien van water, met vliering

Foto's

Kaart Dokter Schutterstraat 56 OOSTERLAND

naar Dokter Schutterstraat 56 OOSTERLAND
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand