Vorige | Volgende
Verkocht

Dokter de Kockstraat 1 BRUINISSE

Deze woning is onlangs verkocht
Kater Makelaardij VOF

Neem contact met ons op:

Kerkring 37
4306 CK Nieuwerkerk (Zld)

(0111) 641000
info@katermakelaardij.nl

Omschrijving

Op een mooi punt gelegen, enigzins verscholen achter een fraaie groenstrook met bomen, staat deze ruime, uitgebouwde HALFVRIJSTAANDE WONING ( 1974 ) met VRIJSTAANDE STENEN BERGING. Deze gezinswoning bij uitstek beschikt over: 4 slaapkamers, een in 2013 vernieuwde badkamer en toilet, een royale woonkamer met sfeervolle allesbrander, een fraaie en volledig uitgeruste keukenopstelling én een handige...

Kenmerken

Soort woning
2/1 kapwoning
Bouwtype
Bestaande bouw
Status
Verkocht
Aanvaarding
in overleg
Bouwjaar
1974
Ligging
Aan rustige weg, in centrum, in woonwijk, beschutte ligging
Energielabel
Klasse D
EPC
1.94

Omschrijving

Op een mooi punt gelegen, enigzins verscholen achter een fraaie groenstrook met bomen, staat deze ruime, uitgebouwde HALFVRIJSTAANDE WONING ( 1974 ) met VRIJSTAANDE STENEN BERGING.
Deze gezinswoning bij uitstek beschikt over: 4 slaapkamers, een in 2013 vernieuwde badkamer en toilet,
een royale woonkamer met sfeervolle allesbrander, een fraaie en volledig uitgeruste keukenopstelling én een handige bijkeuken.
De toch al ruime berging ( ca. 21 m² ), welke vroeger dienst deed als garage, heeft ook nog eens een royale zolderruimte.
Verder biedt de omsloten achtertuin behalve veel zonuren ook nog eens de nodige privacy.
Kortom, een object wat u veel te bieden heeft!

Actuele en uitgebreide(re) informatie van dit object vindt u op: katermakelaardij(punt)nl

Omschrijving
Entree met buitenverlichting / centraal verwarmde entreehal ( ca. 4,08 x 1,32 m. ) met trapkast, voordeur ( ca. 2011 ) met hardstenen onderdorpel en de meterkast ( met o.a. voldoende nieuwe groepen, dubbeltariefmeter, gas- en watermeter ).
Tevens is hier in de hal de trapopgang naar de 1e verdieping én het geheel licht ( gebroken wit ) betegelde toilet ( ca. 2013 / ca. 0,89 x 1,02 m. ) met hangcloset, fonteintje en ventilatieraam. De vloer van het toilet is bedekt met grijze plavuizen met daarboven een mdf-plafondafwerking.
Vanuit de entreehal toegang naar de woonkamer.
L-vormige woonkamer ( ca. 4,25 x 3,60 en 6,00 x 3,10 m. ) met sfeervolle allesbrander, telefoon/tv aansluiting, aan voor- en zijzijde bedienbare rolluiken, natuurstenen ( travertin ) vensterbanken en cv.
De betonvloer is bedekt met een laminaatvloer, de stenen wanden zijn hier bedekt met behang met daarboven een betonplafond c.q. een verlaagd afgestreken gipsplaten plafondafwerking met spotverlichting en enkele dimmers.
Open keuken in een hoekopstelling ( ca. 4,00 x 2,70 m. / kleur: gebroken wit met houtnerf / ca. 2006 van Tieleman Keukens ), welke deels licht betegeld is, is voorzien van een granito werkblad met dubbele spoelbak, 5-pits keramische kookplaat ( Miele ), carousselkast, vaatwasser ( Siemens ), cooker, 10-liter Daalderop close-in-boiler en koelvriescombinatie ( Siemens ).
Verder hier nog een aparte opstelling met magnetron ( Siemens ), elektrische oven ( Siemens ) en apothekerskast. Aanvullend treffen we nog de volgende zaken aan: designradiator, eveneens granito vensterbanken en 2 bedienbare rolluiken ( waarvan 1 buiten werking is ).
De betonvloer is hier bedekt met bruine plavuizen, verder is de wand- en ( verlaagde ) plafondafwerking idem als in de woonkamer. Vanuit de open keuken toegang naar de bijkeuken.
Bijkeuken ( ca. 1,84 x 2,70 m. ) met witgoedaansluitingen ( op verhoging ) en een extra kastopstelling ( idem als bij de keukenopstelling ), cv en een elektrisch bedienbaar rolluik hier bij de achterdeur met een natuurstenen ( travertin ) vensterbank.
De betonvloer is bedekt met ook weer dezelfde bruine plavuizen, de stenen wanden zijn hier v.v. structuur met daarboven weer een afgestreken gipsplaten plafondafwerking.


Eerste verdieping
1e Overloop ( ca. 2,65 x 1,00 m. ), met vaste kast en vaste trapopgang naar de 2e verdieping, biedt eveneens toegang naar:
- De badkamer ( ca. 2013 / 2,05 x 2,25 m. ), welke idem betegeld is als het toilet op de begane grond, is v.v. separate douchecabine met thermokraan, elektrische vloerverwarming, designradiator, 2e hangcloset, dubbele wasgelegenheid met verlichting, draaikiepraam ( ca. 2011 ) en een mdf-plafondafwerking met spotverlichting en elektrische afzuiging.
- Slaapkamer 1 ( ca. 3,57 x 3,62 m. ) aan voorzijde is v.v. 2 draaikiepramen ( ca. 2011 ) en kunststof vensterbanken.
- Slaapkamer 2 ( ca. 3,66 x 3,63 m. ) aan achterzijde is v.v. telefoon aansluiting.
- Slaapkamer 3 ( ca. 2,31 x 2,22 m. ) aan achterzijde.
Alle 3 slaapkamers zijn centraal verwarmd, echter beide slaapkamers aan achterzijde zijn nog v.v. stalen kozijnen met enkele beglazing en betegelde vensterbanken.
Deze 1e verdiepingsvloer is van beton en bedekt met tapijt, de stenen wanden zijn v.v. behang c.q. structuur met daarboven weer een gipsplaten plafondafwerking.


Tweede verdieping
2e Overloop ( ca. 2,32 x 3,32 m. ), met royale cv-kastruimte ( Nefit HR Turbo combiketel van ca. 1993 ) en velux-dakraam ( ca. 2014 ), biedt toegang naar:
- De zolder(slaap)kamer ( ca. 3,78 x 3,60 m. ), welke is v.v. 2 velux-dakramen ( v.v. geïntegreerde zonwering ), lage vaste schuifkastenwanden, vide en cv.
Deze 2e verdiepingsvloer is van hout weliswaar bedekt met tapijt c.q. laminaatvloer met daarboven weer een gipsplaten plafondafwerking.


Tuin
Voorzijde: siertuin met gazon en sierbestrating.
Zijzijde: ruime oprit c.q. zijpad met houten poorttoegang naar de achtertuin (vrije achterom).
Achterzijde: omsloten ( o.a. middels houten schuttingdelen ), gedeeltelijk bestrate achtertuin met o.a. (sier)bestrating c.q. terras, houtopslag, watertapkraan en buitenverlichting. Deze achtertuin is op het noordoosten gelegen.
In deze achtertuin staat tevens de stenen berging ( ca. 7,20 x 3,20 m. ).
Deze stenen berging ( c.q. voormalige garage ) heeft een betonvloer, halfsteens muren, gipsplaten plafondafwerking, elektra, 2 loopdeuren, betonkozijnen met enkele beglazing, houten zoldervloer ( met zolderluik en een stahoogte van ca. 1,80 m. ) en een pannengedekt zadeldak ( bestaande uit stalen spanten, houten balken en een – dakbeschot ).


Bijzonderheden
Algemeen:
Deze woning is vrijwel gedeeltelijk voorzien van (hard)houten kozijnen met isolerende beglazing.
Verder is er nog gedeeltelijk vloer-, muur- en dakisolatie ( in de laagbouw ) aanwezig. Het exterieur is medio 2012 gedeeltelijk geschilderd.
Een bouwkundig rapport is op aanvraag ter inzage.

Voorzieningen:
Aangesloten op gas, water, elektra en riolering.
Verwarming en warm water middels de hierboven genoemde cv-combiketel en close-in-boiler.

Bouwkenmerken:
Opgetrokken in steens(spouw)muren, betonvloeren ( m.u.v. de 2e verdieping: houtenvloer ). Zadeldak bedekt met betonnen dakpannen is v.v. 3 velux-dakramen.
De later aangebouwde stenen laagbouw aan achterzijde, bestaande uit de open keuken en de bijkeuken, heeft een betonvloer ( gedeeltelijk v.v. elektrische vloerverwarming ), steens(spouw)muren en een platdakconstructie, weliswaar bedekt met bitumineuze dakbedekking v.v. een grindlaag ( ca. 1990 ).

Kadastrale kenmerken:
Gemeente Schouwen-Duiveland, kadastraal Gemeente Bruinisse, Sectie G, nummer 731, Groot 2 are en 42 centiare.

Aanvullend:
In Bruinisse ( ca. 3995 inwoners ) wonen in verhouding veel jonge gezinnen.
Nieuwkomers worden snel opgenomen in de gemeenschap en er is een grote betrokkenheid bij de dorpsgemeenschap.
Bruinisse heeft een bruisend verenigingsleven en er zijn vele sport- en andere clubs. Ook voor ouderen zijn er voldoende (zorg)voorzieningen. De drie basisscholen ( een protestants-christelijke, een reformatorische en een openbare) in Bruinisse floreren. Bruinisse staat bekend om de (mossel)visserij.
De plaatselijke mosselkwekers nemen maar liefst een derde deel van de aanvoer van Nederlandse mosselen voor hun rekening.
In Bruinisse komen zoet, zout en brak water op één punt samen. Dat is interessant voor de toeristische sector.
Toerisme en horeca zijn dan ook een belangrijke bron van inkomsten. Er zijn bijna 500 staanplaatsen op de campings en 382 recreatiewoningen.
Bruinisse heeft een jachthaven, eveneens is het recreatiecentrum Aquadelta hier gevestigd, waarvan van alle voorzieningen gebruik kan worden gemaakt.
Handel & reparatie is de belangrijkste economische sector in Bruinisse. In totaal vinden er 1347 mensen werk in het dorp, waarvan 963 fulltime. In vijf jaar tijd is het aantal banen met 300 gestegen. Steeds meer regionale bedrijven vestigen zich namelijk in Bruinisse.
De plaats is goed bereikbaar, zowel over land als over water.
Vroeger was de vissersplaats Bruinisse een ringdorp, met winkels langs de ring. Een aantal winkels is nu verdwenen, maar de overgebleven plaatselijke winkels voorzien in de meeste behoeften. Buiten de ring zijn er supermarkten bijgekomen.
In de kern staan 1238 woningen; het buitengebied telt nog eens 270 huizen.
De nieuwkomers, ook gezinnen met jonge kinderen, komen vaak uit de Randstad, die vanuit Bruinisse goed te bereiken is. De reistijd naar Rotterdam bedraagt ongeveer een half uur. Ook zijn er prima busverbindingen (minstens elk uur een bus naar Rotterdam en naar Zierikzee, dat op 13 kilometer afstand ligt).
Bruinisse heeft veel voorzieningen, onder meer zorgvoorzieningen voor ouderen, een bibliotheek, een VVV en een visserijmuseum. Het dorpshuis is gevestigd in het Multifunctioneel Centrum Bruinisse annex sportcentrum.

Ligging:
Op een mooi punt gelegen, enigzins verscholen achter een fraaie groenstrook met bomen, doch op loopafstand van de vele aanwezige dorpsvoorzieningen.

Staat:
Voldoende / goed. Het onderhoud van zowel binnen als buiten is eveneens voldoende / goed te noemen.

Vraagprijs : € 229.000 k.k.
Type : Twéé-onder-één-kapwoning
Bouwjaar : 1974
Kamers : 5
Slaapkamers : 4
Perceel : 242 m²
Woonopp. : 130 m²
Woonkamer : 34 m²
Inhoud : 390 m³
Grond : Eigen grond
Oplevering : Leeg, in overleg

Actuele en uitgebreide(re) informatie van dit object vindt u op: katermakelaardij(punt)nl

Kenmerken

Overdracht

Status
Verkocht
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
2/1 kapwoning
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1974
Dakmateriaal
pannen, bitumineuze dakbedekking
Keurmerken
Energie Prestatie Advies, Bouwkundige Keuring

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlak wonen
130 m²
Externe bergruimte
21 m²
Bruto inhoud
390 m³
Perceeloppervlakte
242 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
4
Voorzieningen
rolluiken, tv kabel, rookkanaal, dakraam

Energie

Energielabel
Klasse D
Isolatie
dakisolatie, muurisolatie, vloerisolatie, gedeeltelijk dubbel glas
Soort verwarming
c.v.-ketel, vloerverwarming gedeeltelijk, elektrische verwarming, houtkachel
Warm water
c.v.-ketel, elektrische boiler eigendom
Type ketel
Nefit HR Turbo combiketel
Bouwjaar ketel
1993
Eigendom ketel
eigendom

Kadastrale gegevens

Gemeente
Bruinisse
Sectie
G
Perceel
731
Oppervlakte
242 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Ligging
Aan rustige weg, in centrum, in woonwijk, beschutte ligging
Tuintype
achtertuin
Tuin
Fraai aangelegd, noordoost, 10.50 x 8.50 m
Oppervlakte
89 m²
Bereikbaar via achterom
ja

Foto's

Kaart Dokter de Kockstraat 1 BRUINISSE

naar Dokter de Kockstraat 1 BRUINISSE
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand