Vorige | Volgende
Verkocht

Havenkade 1 BRUINISSE

Deze woning is onlangs verkocht
Kater Makelaardij VOF

Neem contact met ons op:

Kerkring 37
4306 CK Nieuwerkerk (Zld)

(0111) 641000
info@katermakelaardij.nl

Omschrijving

Horeca-ondernemers opgelet! Gelegen nabij de haven van Bruinisse, op een toch wel opvallende zichtlocatie, waar veel toeristisch publiek langs komt, bieden wij namens onze opdrachtgever deze GROND(BOUW)KAVEL van 196 m² aan. Vaste prijs slechts € 30.000,- excl. BTW en K.K. Actuele en uitgebreide(re) informatie van dit object vindt u op: katermakelaardij(punt)nl Bijzonderheden Bestemming: De...

Kenmerken

Soort woning
Bouwgrond
Bouwtype
Nieuwbouw
Status
Verkocht
Aanvaarding
in overleg

Omschrijving

Horeca-ondernemers opgelet!
Gelegen nabij de haven van Bruinisse, op een toch wel opvallende zichtlocatie, waar veel toeristisch publiek langs komt, bieden wij namens onze opdrachtgever deze GROND(BOUW)KAVEL van 196 m² aan. Vaste prijs slechts € 30.000,- excl. BTW en K.K.

Actuele en uitgebreide(re) informatie van dit object vindt u op: katermakelaardij(punt)nl


Bijzonderheden
Bestemming:
De bestemming was Bedrijven, echter per 18 september 2013 is er een nieuw bestemmingsplan "Bebouwde kom Bruinisse" in werking getreden, wat door B&W op 27 juni 2013 was vastgesteld, waarin de bestemming gewijzigd is in:
Horeca , met tevens de dubbelbestemmingen: Waterstaat-Waterkering én Waarde-Archeologie-7.
Verdere informatie over de huidige/toekomstige bestemming is te verkrijgen bij de Gemeente zelf middels telefoonnummer: 0111 - 452252 afd. Ruimtelijke Ordening.

Bodemgesteldheid:
Medio 23 april 1997 heeft er een verkennend bodemonderzoek plaatsgevonden, welke uitgevoerd is door DHV Zuid Nederland B.V. te Breda, hieruit bleek dat er een matige verontreiniging met minerale olie in de bovengrond aanwezig was.
Medio 12 maart 1998 is er daarom door Sagro Milieu Advies Zeeland B.V. te 's-Heerenhoek een aanvullend bodemonderzoek uitgevoerd om de ernst en omvang ervan vast te stellen.
Hieruit bleek voor de olieverontreiniging een saneringsnoodzaak, echter betreft het geen ernstig geval van bodemverontreiniging (geen overschrijding van het volume-critera).
Verder informatie over dit aanvullend bodemonderzoek is te verkrijgen bij Sagro Milieu Advies Zeeland B.V. zelf middels telefoonnummer: 0113 - 352222 (vraag naar de heer van de Woestijne).

Kadastrale kenmerken:
Gemeente Schouwen-Duiveland, kadastraal Gemeente Bruinisse, Sectie F, nummer 1034, Groot 1 are en 96 centiare.
Perceel is belast met een plicht tot onderhoud of verbodsbepaling krachtens Waterschapskeur daar het is gelegen in een Waterkeringszone.
Laatstgenoemde betekent dat bij alle plannen en/of activiteiten het Waterschap Zeeuwse Eilanden betrokken dient te zijn c.q. toestemming dient te verlenen.
Verdere informatie over dit Waterschapskeur is te verkrijgen bij Waterschap Zeeuwse Eilanden, thans genaamd Waterschap Scheldestromen middels telefoonnummer: 088 - 2461000 (vraag naar de heer Lameijn).

Prijs:
Gelet op de mogelijkheden qua ligging en bestemming, daarbij ook zeker rekening gehouden met eventuele toekomstige saneringskosten (thans indicatief geschat op ca. € 10.000,- o.b.v. offerte's uit het verleden) biedt verkoper het u in de huidige grondtoestand en met de huidige bestemming (ongeacht de toekomstige bestemming) te koop aan voor de vaste (gereduceerde) prijs van: € 30.000,- exclusief BTW en kosten koper.

Algemeen:
In het verleden stond hier nog bebouwing op, deze was echter in een dermate bouwvallige toestand dat deze ondertussen geheel verwijderd is (m.u.v. de fundering, dit vanwege de eerder genoemde Waterkeringszone), weliswaar middels een Gemeentelijke sloopvergunning, alsmede middels een (achteraf) verleende ontheffing volgens de Keur Waterkeringszorg Zeeuwse Eilanden.

Ligging:
Gelegen nabij de haven van Bruinisse, op een toch wel opvallende zichtlocatie, waar veel toeristisch publiek langs komt.

Aanvullend:
In Bruinisse (ca. 3995 inwoners) wonen in verhouding veel jonge gezinnen. Nieuwkomers worden snel opgenomen in de gemeenschap en er is een grote betrokkenheid bij de dorpsgemeenschap.
Toerisme en horeca zijn dan ook een belangrijke bron van inkomsten. Er zijn bijna 500 staanplaatsen op de campings en 382 recreatiewoningen.
Bruinisse staat bekend om de (mossel)visserij. De plaatselijke mosselkwekers nemen maar liefst een derde deel van de aanvoer van Nederlandse mosselen voor hun rekening.
In Bruinisse komen zoet, zout en brak water op één punt samen. Dat is interessant voor de toeristische sector.
Bruinisse heeft een jachthaven, eveneens is het recreatiecentrum Aquadelta hier gevestigd, waarvan van alle voorzieningen gebruik kan worden gemaakt.
een visserijmuseum. Het dorpshuis is gevestigd in het Multifunctioneel Centrum Bruinisse annex sportcentrum.
Kortom de ideale plek om te ondernemen!

VASTE prijs : € 30.000 excl. BTW en K.K.
Type : Grondkavel (horecabestemming)
Perceel : 196 m²
Grond : Eigen grond, bodemonderzoek aanwezig
Oplevering : In overleg, kan desgewenst spoedig

Actuele en uitgebreide(re) informatie van dit object vindt u op: katermakelaardij(punt)nl

Kenmerken

Overdracht

Status
Verkocht
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
Bouwgrond
Bouwtype
Nieuwbouw

Oppervlakten en inhoud

Perceeloppervlakte
196 m²

Indeling

Energie

Kadastrale gegevens

Gemeente
Schouwen-Duiveland
Sectie
D
Perceel
4739
Oppervlakte
196 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Foto's

Kaart Havenkade 1 BRUINISSE

naar Havenkade 1 BRUINISSE
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand