Vorige | Volgende
Verkocht

Lange Achterweg 2 OOSTERLAND

Deze woning is verkocht
Kater Makelaardij VOF

Neem contact met ons op:

Kerkring 37
4306 CK Nieuwerkerk (Zld)

(0111) 641000
info@katermakelaardij.nl

Omschrijving

Op een fraai gelegen hoekpunt in een oudere woonwijk, nabij het toch wel voorzieningenrijke centrum van het dorp Oosterland, ligt deze lieftallige VRIJSTAANDE WONING (1952) met GESCHAKELDE STENEN GARAGE (ca. 26 m² met bergzolder) op een totale grondkavel van 274 m² eigen grond. Deze woning dient van binnen nog wel gemoderniseerd te worden, maar biedt u wel veel mogelijkheden. Er zijn thans 3...

Kenmerken

Soort woning
Vrijstaande woning met garage
Bouwtype
Bestaande bouw
Status
Verkocht
Aanvaarding
in overleg
Bouwjaar
1952
Ligging
Aan rustige weg, in centrum, in woonwijk, vrij uitzicht

Omschrijving

Op een fraai gelegen hoekpunt in een oudere woonwijk, nabij het toch wel voorzieningenrijke centrum van het dorp Oosterland, ligt deze lieftallige VRIJSTAANDE WONING (1952) met GESCHAKELDE STENEN GARAGE (ca. 26 m² met bergzolder) op een totale grondkavel van 274 m² eigen grond.
Deze woning dient van binnen nog wel gemoderniseerd te worden, maar biedt u wel veel mogelijkheden.
Er zijn thans 3 slaapkamers en een hobbykamer aanwezig, verder een zongerichte achtertuin met een royale VRIJSTAANDE STENEN SCHUUR (ca. 6,20 x 3,84 m.), welke zelfs centraal verwarmd kan worden. De meeste kozijnen zijn in kunststof uitgevoerd en voorzien van isolerende beglazing.
Kortom, een leuke (opknap)woning voor een aantrekkelijke (vraag)prijs.

Actuele en uitgebreide(re) informatie van dit object vindt u op: www(punt)katermakelaardij(punt)nl

INDELING:
Begane grond:
Overdekte entree.
Entreehalportaal (ca. 2,60 x 1,37 m.) met voordeur, isolerende beglazing, cv, wasmachine aansluiting en meterkastgedeelte (v.v. voldoende groepen, aardlekschakelaar, dubbeltariefmeter, gas- en watermeter).
De betonvloer is hier bedekt met licht grijze vloerplavuizen, aangesmeerde/gestucte halfsteenmuren met daarboven een gipsplaten plafondafwerking c.q. een golfplaten lessenaarsdak.
Vanuit dit entreeportaal toegang naar het 2e halportaal.
2e Halportaal (0,85 x 1,25 en 1,85 x 2,67 m.) met kunststof kozijn (v.v. isolerende beglazing met geïntegreerde glasventilatie), cv en toiletruimte.
Dit 2e halportaal heeft dezelfde vloerafwerking als entreehalportaal, echter zowel de wanden als het plafond zijn hier afgewerkt met houten schrootdelen. Vanuit dit 2e halportaal toegang naar de gesloten keuken, de woonkamer en de afgesloten houten trapopgang naar de 1e verdieping.
Toiletruimte (ca. 0,82 x 1,03 m.), welke geheel licht (met terrakleurige decorrand) betegeld is, is v.v. hangcloset, fonteintje, enkelglas-ventilatieraam, houten plafondafwerking met spotverlichting en wederom dezelfde vloerplavuizen als in voorgaande ruimten.
Gesloten keuken aan achterzijde (ca. 3,00 x 1,82 m.) met een gedateerde/eenvoudige, donkerbruine hoekopstelling, welke deels licht bruin betegeld is, is v.v. een metalen werkblad met mengkraan, afzuigkap en een losse gaskookplaat (Siemens). Verder treffen we hier in deze gesloten keuken de volgende zaken aan: de achterdeur met een elektrisch bedienbaar rolluik ervoor, isolerende beglazing, houten vensterbank, elektrisch bedienbaar zonnescherm, cv en een kunststof kozijn met isolerende beglazing (val- en draaikiepraam).
Verder hier een gipsplaten plafondafwerking, gipsplaten wanden bedekt met behang en wederom een betonvloer met dezelfde vloerplavuizen als in voorgaande ruimten.
U-vormige woonkamer aan voor-/zijzijde (ca. 26 m²), welke middels 2 toegangsdeuren bereikbaar is vanuit de 2e halportaal, is v.v. kunststof kozijnen met isolerende beglazing (valramen), houten- en kunststof vensterbanken, cv, verdiepte trap-/kelderkast (v.v. verlichting en deels betegeld), tel/tv aansluiting en een Nefit-thermostaatknop.
De betonvloer is hier bedekt met tapijt, de houten-/gipsplaten-/stenen wanden zijn grotendeels bedekt met behang met daarboven een mdf-plafondafwerking.

1e Verdieping:
De 1e verdieping heeft een houten vloer bedekt met tapijt. De stenen-/gipsplaten wanden zijn veelal bedekt met behang met daarboven een zachtboard plafondafwerking.
Overloop (ca. 5 m²) met kunststof kozijn v.v. isolerende beglazing met geïntegreerde glasventilatie (draaikiepraam), houten vensterbank, cv, open bergingruimte en plafondluik (met vlizotrap) naar 2e (bergzolder)verdieping, geeft eveneens toegang naar 4 (slaap)kamers en de doucheruimte.
Hier op de overloop zijn de houten balken, de houten spanten en het houten dakbeschot nog fraai in het zicht.
Doucheruimte (ca. 1,55 x 0,91 m.) aan zij-/achterzijde, welke aan de wanden deels gedateerd zalmkleurig betegeld is, is v.v. wastafel met mengkraan, open douche met thermokraan, velux-dakraam en zwart/witte vloerplavuizen.
(Hobby-/slaap)kamer 1 (ca. 2,14 x 0,94 en 1,64 x 1,08 m.) aan voorzijde is v.v. een velux-dakraam.
Slaapkamer 2 (ca. 2,82 x 3,02 m.) aan voor-/garagezijde is v.v. een kunststof kozijn met isolerende beglazing (draaikiepraam) en telefoon aansluiting.
Slaapkamer 3 (ca. 3,13 x 3,08 m.) aan achter-/garagezijde is v.v. een kunststof kozijn met isolerende beglazing (draaikiepraam) en tv aansluiting.
Slaapkamer 4 (ca. 2,73 x 2,18 m.) aan achterzijde is v.v. een velux-dakraam, tel/internet aansluiting en een (lage) open bergingsruimte.
Alle 4 de (slaap)kamers zijn centraal verwarmd.

2e Verdieping:
Deze 2e (bergzolder)verdieping heeft eveneens een houten vloer met daarboven houten balken met een houten dakbeschot. De hoogte is hier in het midden ca. 1,50 meter, verder is er elektra c.q. verlichting aanwezig.

Bijgebouw:
Geschakelde stenen garage (ca. 6,40 x 4,10 m.) is v.v. elektrisch bedienbare kunststof sectioneel garagedeur aan voorzijde, loopdeur aan achterzijde, houten kozijnen met enkele beglazing aan achterzijde, watertapkraan, cv-opstelling (Nefit Trendline HR combiketel van ca. 2015), elektra en een bergzolder.
Deze bergzolder (te bereiken middels een losse trap) heeft stahoogte van ca. 1,93 m, en is vrijwel zo groot als de gehele garage zelf is. Bergzolder met houtenvloer, elektra en enkele beglazing, heeft daarboven houten balken met een houten dakbeschot.
De beide topgevels zijn aan bovenzijde deels afgewerkt met houten rabatdelen, verder is er een kunststof goot met PVC regenpijpen aanwezig.
Garage heeft een betonvloer, halfsteens-/spouwmuren (deels met hout afgewerkt) met daarboven een houten dakbeschot c.q. een zadeldak bedekt met golfplaten.

Tuin:
Zijzijde: eenvoudig betegeld.
Achterzijde: omsloten (middels houten schuttingdelen/coniferen) achtertuin met houten toegangspoort aan zijzijde (vrije achterom), bestrating/terras c.q. looppaden v.v. hemelwaterafvoer, tuinborders, watertapkraan en (sensor)buitenverlichting.
Verder treffen we hier de vrijstaande stenen schuur (ca. 6,20 x 3,84 m.) welke is v.v. 2 grote houten raamkozijnen met isolerende beglazing en handbedienbare zonneschermen, loopdeur met voorzetbeglazing, elektra, watertapkraan, witgoed aansluitingen en zelfs centraal verwarmd middels cv en een Honeywell-thermostaatknop.
Vrijstaande stenen schuur heeft een betonvloer v.v. afvoerputje, deels halfsteens-/spouwmuren (deels met houten platen afgewerkt) met daarboven unidek-dakisolatieplaten c.q. een golfplaten lessenaarsdak v.v. kunststof goten en PVC regenpijpen.

Algemeen:
Verder treffen we in de woning de volgende zaken aan: houten vensterbanken en houten binnen(glas)paneeldeuren
De huidige bestemming is: Wonen.

Voorzieningen:
Aangesloten op gas, water, elektra, KTV, telefoon en riolering.
Verwarming en warm water middels de voornoemde combiketel.

Bouwkenmerken:
Bouwwijze: Traditioneel gebouwd, de begane grondvloer is van beton, de verdiepingsvloeren zijn daarentegen van hout, deels spouwmuren en deels (voorzet)binnenmuren, een zadeldak gedekt met dakpannen, welke aan voor- en achterzijde is v.v. één of meerdere velux-dakramen.
De woning is grotendeels voorzien van kunststof kozijnen met isolerende beglazing (o.a. draaikiep- en valramen) plaatselijk v.v. geïntegreerde ventilatie.
Aan voorzijde een zinken dakgoot met een gietijzeren regenpijp, aan achterzijde een kunststof dakgoot met een PVC regenpijp.

Kadastrale kenmerken:
Gemeente Schouwen-Duiveland, kadastraal Gemeente Duiveland, Sectie B, respectievelijk de nummers 30 (Groot 1 are en 40 centiare) en nummer 1149 (Groot 1 are en 34 centiare).

Aanvullend:
Oosterland is een bijzonder jonge kern. Het aantal inwoners bedraagt ca. 2505. Anders dan in andere kernen is er in het geheel geen sprake van vergrijzing. De vele jonge gezinnen in het dorp zijn kinderrijk: de kern telt 365 kinderen in de leeftijd van 4-12 jaar.
Het verenigingsleven is zeer actief. Er zijn onder meer verschillende sportclubs (ook voor ouderen), een muziek- en een toneelvereniging en twee zangverenigingen.
De reformatorische en de openbare basisschool hebben ruim voldoende leerlingen. Zij worden ook bezocht door kinderen uit andere kernen. Daarnaast gaan er ook kinderen uit Oosterland juist in andere kernen naar school.
Kerkelijke activiteiten worden ontplooid door de Gereformeerde Gemeente Oosterland, de Hervormde Gemeente Oosterland en de Oud Gereformeerde Gemeente Oosterland.
De bouwnijverheid en de handel & reparatie bieden de meeste werkgelegenheid in Oosterland. Vooral in de woningbouw en de detailhandel is er werk.
Ongeveer de helft van de werkende bevolking pendelt voor het werk naar andere plaatsen, binnen de regio of in de Randstad. Door de uitstekende verbindingen is dit goed te doen.
Oosterland is een mooie en rustige woonplaats. De kern is weinig monumentaal.
Er zijn veel voorzieningen, waaronder een supermarkt, een bakker, een (wok)restaurant, een kapsalon en een peuterspeelzaal.
Oosterland heeft een dorpshuis, waarin de peuterspeelzaal is gevestigd.
De afstand Oosterland-Zierikzee is bijna 9 km. De busverbindingen zijn uitstekend.
De bereikbaarheid van de Noordzeestranden, steden als Brugge, Antwerpen en Breda, alsmede de pittoreske Zeeuwse dorpjes, zoals het vestingstadje Zierikzee, is zeer goed.

Actuele en uitgebreide(re) informatie van dit object vindt u op: www(punt)katermakelaardij(punt)nl

Kenmerken

Overdracht

Status
Verkocht
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
Vrijstaande woning met garage
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1952
Daktype
zadeldak
Dakmateriaal
pannen
Keurmerken
Bouwkundige Keuring

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlak wonen
67 m²
Gebouwgebonden buitenruimte
26 m²
Externe bergruimte
23 m²
Bruto inhoud
230 m³
Perceeloppervlakte
274 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
3
Aantal badkamers
1
Voorzieningen badkamer
douche, wastafel
Voorzieningen
rolluiken, tv kabel, buitenzonwering, dakraam

Energie

Isolatie
gedeeltelijk dubbel glas
Soort verwarming
c.v.-ketel
Warm water
c.v.-ketel
Type ketel
Nefit Trendline HR
Bouwjaar ketel
2015
Eigendom ketel
eigendom

Kadastrale gegevens

Gemeente
Duiveland
Sectie
B
Perceel
30
Oppervlakte
140 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
 
 
Gemeente
Duiveland
Sectie
B
Perceel
1149
Oppervlakte
134 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Buitenruimte

Ligging
Aan rustige weg, in centrum, in woonwijk, vrij uitzicht
Tuintype
achtertuin
Tuin
Verzorgd, zuidwest, 10.50 x 16 m
Oppervlakte
168 m²
Bereikbaar via achterom
ja

Garage

Soort garage
aangebouwd steen
Capaciteit
1
Voorzieningen
voorzien van verwarming, voorzien van elektra, voorzien van water, met vliering, met elektrische deur

Parkeergelegenheid

Soort parkeergelegenheid
openbaar parkeren

Foto's

Kaart Lange Achterweg 2 OOSTERLAND

naar Lange Achterweg 2 OOSTERLAND
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand