Vorige | Volgende
Verkocht

Leeuwenburg 56 OOSTERLAND, Leeuwenburg

Deze woning is verkocht
Kater Makelaardij VOF

Neem contact met ons op:

Kerkring 37
4306 CK Nieuwerkerk (Zld)

(0111) 641000
info@katermakelaardij.nl

Omschrijving

TOPlocatie, daar het zeer fraaie, landelijke en rustieke polderlandschap direct aan uw (achter)tuin is gelegen…! Deze onderhoudsvrije VRIJSTAANDE WONING met INPANDIG BEREIKBARE GARAGE (1993) gelegen op een van de beste locaties in de rustige en jonge woonwijk "Leeuwenburg" in het toch wel voorzieningenrijke Oosterland, staat op een grondkavel van 860 m² eigen grond (met aanvullend nog ca. 60 m²...

Kenmerken

Soort woning
Vrijstaande woning met garage
Bouwtype
Bestaande bouw
Status
Verkocht
Aanvaarding
in overleg
Bouwjaar
1993
Wijk
Leeuwenburg
Ligging
In woonwijk, landelijk gelegen, open ligging, vrij uitzicht

Omschrijving

TOPlocatie, daar het zeer fraaie, landelijke en rustieke polderlandschap direct aan uw (achter)tuin is gelegen…!
Deze onderhoudsvrije VRIJSTAANDE WONING met INPANDIG BEREIKBARE GARAGE (1993) gelegen op een van de beste locaties in de rustige en jonge woonwijk "Leeuwenburg" in het toch wel voorzieningenrijke Oosterland, staat op een grondkavel van 860 m² eigen grond (met aanvullend nog ca. 60 m² grond in gebruik van Gemeente).
Deze prachtig gelegen woning heeft 3 fraaie slaapkamers. Ook de keuken, het toilet en de doucheruimte zijn nog betrekkelijk jong (2008), netjes en hedendaags te noemen. Daarnaast beschikt u over een praktische garage (ca. 15 m²), welke inpandig (via de bijkeuken) bereikbaar is.
Het fraaie landelijke achteruitzicht, de ruime parkeergelegenheid en het speeltuintje aan voorzijde maken dit onderhoudsvrije object gezien zijn ligging nog aantrekkelijker.
De rest laten we u graag zien tijdens een vrijblijvende bezichtiging, per slot van rekening verklappen we niet alles… Welkom én graag tot ziens in Leeuwenburg 56 te Oosterland!

Actuele en uitgebreide(re) informatie van dit object vindt u op: katermakelaardij(punt)nl

INDELING:
Begane grond:
Overdekte entree met verlichting.
Entreehal (ca. 2,20 x 2,60 m.) met kruipruimteluik, (hard)houten trapopgang naar de 1e verdieping en cv.
Meterkast met o.a. voldoende groepen, aardlekschakelaar, enkeltariefmeter, gas- en watermeter.
Toilet (2008 / ca. 0,85 x 1,45 m.) is aan de wanden geheel licht betegeld en v.v. hangcloset, fonteintje, ventilatie en zwartgekleurde vloerplavuizen.
Vanuit deze entreehal toegang naar de woonkamer met open keuken.
L-vormige, royale woonkamer (ca. 3,90 x 5,90 en ca. 3,50 x 6,30 m.) met o.a. tv aansluiting, cv, travertin natuurstenen-vensterbanken, thermostaatknopbediening (Brink) en enkele handbedienbare screens aan voor- en zijzijde. De vele laagdoorlopende raampartijen in deze fraaie woonkamer geven naast extra daglicht, ook een geweldig uitzicht op het direct naast- en achtergelegen polderlanschap.
Open keuken (ca. 2,45 x 2,60 m.) met U-opstelling (2008 / kleur: roomwit), is v.v. een grijsgekleurde mdf-achter- en werkblad met spoelbak, keramische kookplaat, vlakscherm-afzuigkap, combi magnetron/oven, koelkast en vaatwasser. Alle genoemde inbouwapparatuur zijn van het merk Siemens.
Verder hebben we hier nog vele onder- en bovenkasten met laden, carousselkast, telefoon aansluiting, draaikiepraam, close-in-boiler (Daalderop, 10 liter) en sfeervolle spotverlichting.
Vanuit de open keuken toegang naar de bijkeuken.
Bijkeuken (ca. 1,90 x 2,20 m.) met een handige extra wandkastopstelling (idem als keukenopstelling), witgoed aansluitingen, cv en een draaikiepraam met betegelde vensterbank. De vloer is hier bedekt met lichtgekleurde plavuizen, de stenen wanden zijn gesausd met daarboven een gipsplaten plafondafwerking.
Vanuit bijkeuken toegang naar de inpandig bereikbare garage.
Deze geschakelde, inpandig bereikbare garage (ca. 1,66 x 2,20 en 2,80 x 3,95 m.) is v.v. een elektrisch bedienbare (met afstandbediening) sectioneel-garagedeur aan voorzijde, een loopdeur aan achterzijde, stortbak met mengkraan en hier ook de (warm water)geiser (Vaillant Turbo Mag van ca. 2012).
Verder is deze garage v.v. een betonvloer bedekt met grijze plavuizen, elektra, nageïsoleerde halfsteensmuren met daarboven een nageïsoleerd houten (balken)dakbeschot c.q. een plat dak bedekt met kunststof dakbedekking.
De begane grond heeft een geïsoleerde betonnen vloer, welke veelal bedekt is met een beuken-parketvloer (entreehal, woonkamer met keuken / ca. 22 mm.), de stenen binnenwanden zijn vrijwel overal bedekt met fleecebehang met daarboven een betonnen plafondafwerking (behoudens bijkeuken: gipsplaten plafondafwerking).

1e Verdieping:
Overloop (ca. 4 m²) met vaste cv-kast (ca. 1,50 x 2,50 m.) met hierin verlichting en de hetelucht verwarmingsketel (van het merk Brink van 2014), verder hier een vlizotrapopgang naar de 2e verdieping.
2 Identieke slaapkamers (ca. 3,55 x 3,25 m.) met aan zijzijde een draaikiepraam en een handbedienbaar rolluik.
Doucheruimte (2008 / ca. 2,65 x 1,35 en 1,12 x 1,80 m.), welke aan de wanden geheel licht (idem als toilet) betegeld is, is v.v. dubbele wasgelegenheid met mengkranen en spotverlichting, 2e hangcloset, douchecabine met thermokraan, ventilatie en cv.
Slaapkamer 3 (ca. 4,25 x 3,30 m.) met vaste schuifkastenwand, telefoon aansluiting, draaikiepraam en 2 handbedienbare rolluiken.
Alle 3 de slaapkamers en de doucheruimte zijn centraal verwarmd en beschikken over een (gedeelde) kunststof dakkapel (2008), welke is v.v. een of meerdere draaikiepramen, mdf-vensterbank, isolerende beglazing met geïntegreerde glasventilatie en een elektrisch bedienbaar rolluik.
Ook deze 1e verdiepingsvloer is van beton, welke vrijwel overal bedekt is met een drempelloze, houten laminaatvloer, de stenen binnenwanden zijn ook hier bedekt met fleecebehang met daarboven een gipsplaten plafondafwerking.

2e Verdieping:
Bergzolderverdieping met een houtenvloer, elektra c.q. verlichting en een hoogte van ca. 1,40 m.

Tuin:
Voorzijde: royale oprit voor meerdere auto's met buitenverlichting, verder siertuin.
Zijzijde: siertuin met gazon, looppad en afgescheiden middels bossages.
Achter-/zijzijde: looppad, gazon met boompartijen en tuinborders, verder een sierterras v.v. sensorbuitenverlichting.
Houten tuinhuis (ca. 3,5 x 3,5 m.) met houten vloerdelen, houten wanden, houten dakbeschot en een zadeldak bedekt met singles is v.v. dubbel openslaande deuren, elektra/verlichting en PVC-goten/-regenpijpen.
Voor voornoemde tuinhuis is een houten overkapping gerealiseerd (ca. 3,0 x 3,5 m.), welke is v.v. houten vlonderdelenvloer, enkelglas, elektra, buitenverlichting en een afneembaar zeildak.
Achter voornoemde tuinhuis is een houten hobbyruimte gerealiseerd (ca. 3,5 x 1,2 en 4,5 x 4,1 m.), welke is v.v. tegelvloer, geïsoleerde houten wanden met isolerende beglazing, elektra, dubbel openslaande deuren met daarboven grotendeels transparante dakplaten.
Naaste de garage is nog een eenvoudig golfplaten afdak/carport (ca. 3,95 x 2,15 m.) geplaatst, welke toegankelijk is middels 2 houten toegangsdeuren vanaf voorzijde, verder is het geheel bestraat en afgezet middels coniferen.

Algemeen:
Deze woning is geheel voorzien van kunststof kozijnen met isolerende beglazing (plaatselijk met draaikiepramen).
Woning is verder geheel onderhoudsvrij aan buitenzijde afgewerkt met trespa, polyester en kunststof.
Dit fraaie object is geheel geïsoleerd conform de eisen van het bouwjaar (1993).
Goten en regenpijpen zijn respectievelijk in zink en PVC uitgevoerd.
In het interieur van de woning is er op meerdere plaatsen spotverlichting (met o.a. dimmerbediening) aanwezig en houten binnendeurkozijnen.
Een bouwkundig rapport en een bouwtekening zijn op aanvraag ter inzage.
Deze woning heeft een bruto inhoud van ca. 438 m³ (inclusief de garage: ca. 57 m³) en een woonoppervlakte van ca. 109 m² (exclusief de garage: ca. 15 m²).

Voorzieningen:
Aangesloten op gas, water, elektra en riolering.
Verwarming (en ventilatie) middels de in de cv-kast op de overloop van de 1e verdieping aanwezige hetelucht-verwarmingsketel, deze filtert/ventileert de lucht direkt en brengt deze op (gewenste) temperatuur.
Warm water middels de in de garage aanwezige geiser, alsmede middels de in de keuken(opstelling) aanwezig close-in-boiler.

Bouwkenmerken:
Opgetrokken in steens(spouw)muren, betonvloeren (m.u.v. 2e bergzolderverdieping: hout) en een zadeldak (met een kunststof dakkapel aan voor- en achterzijde van ca. 2008) bedekt met dakpannen.
Bijkeuken met geschakelde, inpandig bereikbare garage heeft (evenals de dakkapellen) daarentegen een plat dak bedekt met kunststof dakbedekking.

Kadastrale kenmerken:
Gemeente Schouwen-Duiveland, kadastraal Gemeente Duiveland, Sectie B, nummer 1123, Groot 8 are en 60 centiare.

Aanvullend:
Oosterland is een bijzonder jonge kern. Het aantal inwoners bedraagt ca. 2505. Anders dan in andere kernen is er in het geheel geen sprake van vergrijzing. De vele jonge gezinnen in het dorp zijn kinderrijk: de kern telt 365 kinderen in de leeftijd van 4-12 jaar.
In Oosterland woont weinig 'import'. De weinige mensen die van buitenaf zijn gekomen hebben voor Oosterland gekozen vanwege de rust. De inwoners zijn gehecht aan hun dorp en veel jongeren willen er ook blijven wonen.
De dorpsgemeenschap is hecht. Het verenigingsleven is zeer actief. Er zijn onder meer verschillende sportclubs (ook voor ouderen), een muziek- en een toneelvereniging en twee zangverenigingen.
De reformatorische en de openbare basisschool hebben ruim voldoende leerlingen. Zij worden ook bezocht door kinderen uit andere kernen. Daarnaast gaan er ook kinderen uit Oosterland juist in andere kernen naar school.
Kerkelijke activiteiten worden ontplooid door de Gereformeerde Gemeente Oosterland, de Hervormde Gemeente Oosterland en de Oud Gereformeerde Gemeente Oosterland.
De bouwnijverheid en de handel & reparatie bieden de meeste werkgelegenheid in Oosterland. Vooral in de woningbouw en de detailhandel is er werk.
Ongeveer de helft van de werkende bevolking pendelt voor het werk naar andere plaatsen, binnen de regio of in de Randstad. Door de uitstekende verbindingen is dit goed te doen.
Oosterland is een mooie en rustige woonplaats. De kern is weinig monumentaal.
Er zijn veel voorzieningen, waaronder twee banken, een bibliotheek, een kapsalon en een peuterspeelzaal.
Oosterland heeft een dorpshuis, waarin de peuterspeelzaal is gevestigd.
De afstand Oosterland-Zierikzee is bijna 9 km. De busverbindingen zijn uitstekend.
De bereikbaarheid van de Noordzeestranden, steden als Brugge, Antwerpen en Breda, alsmede de pittoreske Zeeuwse dorpjes, zoals het vestingstadje Zierikzee, is zeer goed.

Actuele en uitgebreide(re) informatie van dit object vindt u op: katermakelaardij(punt)nl

Kenmerken

Overdracht

Status
Verkocht
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
Vrijstaande woning met garage
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1993
Daktype
zadeldak
Dakmateriaal
pannen
Keurmerken
Bouwkundige Keuring

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlak wonen
109 m²
Externe bergruimte
55 m²
Bruto inhoud
438 m³
Perceeloppervlakte
860 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3
Aantal badkamers
1
Voorzieningen badkamer
toilet, douche, dubbele wastafel
Voorzieningen
rolluiken, tv kabel, buitenzonwering, dakraam

Energie

Isolatie
dakisolatie, muurisolatie, vloerisolatie, dubbel glas, volledig geïsoleerd
Soort verwarming
hete lucht verwarming
Warm water
geiser eigendom, elektrische boiler eigendom

Kadastrale gegevens

Gemeente
Duiveland
Sectie
B
Perceel
1123
Oppervlakte
860 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Buitenruimte

Ligging
In woonwijk, landelijk gelegen, open ligging, vrij uitzicht
Tuintype
tuin rondom
Tuin
Fraai aangelegd, noordwest, 22.50 x 14 m
Oppervlakte
315 m²
Bereikbaar via achterom
ja

Garage

Soort garage
aangebouwd steen, inpandig
Capaciteit
1
Voorzieningen
voorzien van elektra, voorzien van water, met elektrische deur

Parkeergelegenheid

Soort parkeergelegenheid
openbaar parkeren

Foto's

Kaart Leeuwenburg 56 OOSTERLAND, Leeuwenburg

naar Leeuwenburg 56 OOSTERLAND, Leeuwenburg
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand