Vorige | Volgende
Verkocht

Oesterstraat 7 BRUINISSE

Deze woning is onlangs verkocht
Kater Makelaardij VOF

Neem contact met ons op:

Kerkring 37
4306 CK Nieuwerkerk (Zld)

(0111) 641000
info@katermakelaardij.nl

Omschrijving

Gelegen op 232 m² eigen grond in een rustige woonwijk op loopafstand van de vele aanwezige dorpsvoorzieningen staat deze fraaie, uitgebouwde HOEKWONING (1972) met inpandig bereikbare STENEN BERGING. De doelgroep van deze woning is dan ook heel breed, te denken aan gezinnen (5 slaapkamers!), maar ook voor senioren (badkamer en slaapkamer op de begane grond!). U zult dan ook verrast zijn door de vele...

Kenmerken

Soort woning
Hoekwoning
Bouwtype
Bestaande bouw
Status
Verkocht
Aanvaarding
in overleg
Bouwjaar
1973
Ligging
Aan rustige weg, in woonwijk

Omschrijving

Gelegen op 232 m² eigen grond in een rustige woonwijk op loopafstand van de vele aanwezige dorpsvoorzieningen staat deze fraaie, uitgebouwde HOEKWONING (1972) met inpandig bereikbare STENEN BERGING.
De doelgroep van deze woning is dan ook heel breed, te denken aan gezinnen (5 slaapkamers!), maar ook voor senioren (badkamer en slaapkamer op de begane grond!).
U zult dan ook verrast zijn door de vele aanwezige ruimte(n) en mogelijkheden van dit goed onderhouden, halfvrijstaande object.
Zowel verwarming als verkoeling is aanwezig, middels de aanwezige centrale verwarming en vloerverwarming, alsmede door de aanwezige airconditioning.
We kunnen er nog veel meer over vertellen, echter we laten het u liever in het echt zien.

Actuele en uitgebreide(re) informatie van dit object vindt u op: katermakelaardij(punt)nl

Omschrijving
Begane grond:
Entreehal (ca. 1,45 x 3,32 m.) met kruipruimteluik (watermeter), cv, vaste garderobekast en een nieuwe voordeur (ca. 2014) v.v. isolerende beglazing.
Meterkastgedeelte met o.a. voldoende groepen, enkeltariefmeter en gasmeter.
Geheel licht beige betegelde toiletruimte (ca. 2010 / ca. 0,92 x 1,20 m.) is v.v. hangcloset, fonteintje, ventilatieraam, licht bruine plavuizen met daarboven een mdf-plafondafwerking met spotverlichting.
Vanuit deze entreehal toegang naar de woonkamer en de gesloten keuken en trapopgang naar de 1e verdieping.
Gesloten keuken (ca. 3,20 x 2,49 m.) met dubbele opstelling (kleur: roomwit / ca. 2006 / Ardi Keukens), welke aan de wanden deels licht betegeld is, is v.v. mdf-werkbladen en de volgende inbouwapparatuur van het merk Pelgrim: keramische kookplaat met elektrische heteluchtoven, vlakscherm-afzuigkap, koelvriescombinatie, magnetron en vaatwasser op hoogte.
Verder is de keuken nog v.v. een close-in-boiler (merk: Daalderop 4,7 liter van ca. 2013), designradiator, vaste kast(en) en wasmachine aansluiting.
Achterhal (ca. 0,98 x 2,97 m.) biedt toegang naar de keuken, badkamer, woonkamer en middels achterdeur naar de achtertuin.
Centraal verwarmde achterhal is v.v. 2e kruipruimteluik, houten schroten wandlambrisering met daarboven een afgestreken gipsplaten plafondafwerking met lichtkoepel.
Badkamer (ca. 2,00 x 1,80 m.) is aan de wanden (alsmede op de betonvloer) geheel licht bruin met motief betegeld en v.v. ligbad met mengkraan, wastafel met mengkraan, cv, ventilatieraam met daarboven een kunststof plafondafwerking met natuurlijke ventilatie.
Woonkamer (ca. 6,30 x 3,59 m. en aan achterzijde uitgebouwd: 3,00 x 3,22 m.) is v.v. isolerende beglazing met elektrisch bedienbare rolluiken en natuurstenen vensterbanken (voor-, zij- en achterzijde), cv en airconditioning (ca. 2007 / met unit/converter op voormalig garagedak).
De voormalige garage (ca. 6,43 x 2,65 m.), welke in 2000 omgebouwd is tot inpandige woonruimte, is zowel vanuit de woonkamer als vanuit de berging toegankelijk.
Deze voormalige garage met betonvloer, voorzetwanden met daarboven een gipsplaten plafondafwerking bestaat thans uit 2 ruimten:
- de huidige hobbyruimte (ca. 3,95 x 2,65 m.) met vaste schuifkastenwand en brandwerende deur vanuit de woonkamer.
- de naastgelegen, aan voorzijde gelegen, kleine kantoor- of werkruimte (ca. 2,48 x 2,75 m.) met vernieuwde hardhouten voorpui (ca. 2000 / v.v. isolerende beglazing en een elektrisch bedienbaar rolluik).
De begane grondvloer is van beton en bedekt met tapijt/vinyl, de voornamelijk stenen wanden zijn v.v. behang met daarboven een betonplafond c.q. afgestreken gipsplaten plafondafwerking.

Eerste verdieping
1e Overloop (ca. 2,50 x 1,40 m.) met vaste overloopkast en de afgesloten trapopgang naar de 2e verdieping, biedt eveneens toegang naar:
- De doucheruimte (ca. 2010 / ca. 1,30 x 1,63 m.) aan voorzijde, welke geheel licht beige betegeld is, is v.v. een roomwit gekleurde badmeubel met mengkraan en spotverlichting, inbouwkast, 2e hangcloset, designradiator, ventilatieraam en een inloopdouche (ca.1,19 x 0,80 m.) met thermokraan.
De badkamervloer met hardstenen onderdorpel, welke is v.v. elektrisch bedienbare vloerverwarming, is bedekt met lichtbruin gekleurde plavuizen met daarboven een mdf-plafondafwerking met spotverlichting en elektrische afzuiging.
- Slaapkamer 1 (ca. 2,04 x 2,50 m.) aan achterzijde.
- Slaapkamer 2 (ca. 3,60 x 3,08 m) aan achterzijde is v.v. 2 vaste inbouwkasten, telefoon aansluiting en airconditioning.
- Slaapkamer 3 (ca. 3,60 x 2,61 m.) aan voorzijde is eveneens v.v. 2 vaste inbouwkasten.
Alle slaapkamers zijn centraal verwarmd en v.v. dubbelglas met betegelde vensterbanken en handbedienbare rolluiken.
Deze 1e verdiepingsvloer is van beton en bedekt met tapijt, de stenen wanden zijn v.v. behang met daarboven een afgestreken gipsplaten plafondafwerking.


Tweede verdieping
2e Overloop (ca. 2,91 x 2,16 m.), met cv-opstelling (merk: Atag combiketel van ca. 2008), wastafel met mengkraan, knieschotbergingsruimte v.v. verlichting (2x) en dakraam, biedt toegang naar:
4e Zolder(slaap/werk)kamer (ca. 4,80 x 3,60 m.) met dakkapel (v.v. elektrisch bedienbaar rolluik), welke is v.v. airconditioning, knieschotbergingsruimte en telefoon aansluiting.
Deze 2e verdiepingsvloer is van hout en bedekt met tapijt, de wanden en het dak zijn hier met houten schroten c.q. met gipsplaten afgewerkt.


Tuin
Voorzijde: (sier)bestrating c.q. looppaden met grote(re) tuinborders en buitenverlichting.
Zijzijde: royale oprit v.v. (sier)bestrating.
Achterzijde: omsloten (grotendeels middels houten schuttingdelen), vrijwel geheel (eenvoudig) bestraatte achtertuin met o.a. tuinborder, hemelwaterafvoer en een houten toegangspoort (vrije achterom).
In deze achtertuin, welke op het (noord)oosten is gelegen, bevindt zich tevens nog de geschakelde, inpandig bereikbare stenen berging ( ca. 7,15 x 3,00 m. ) met betonvloer, halfsteensmuren, loopdeur met isolerende beglazing, betonkozijnen met enkele beglazing en elektra c.q. verlichting. Het platte dak is aan binnenzijde afgewerkt met (asbesthoudende) platen en aan buitenzijde met flexidakbedekking (ca. 1996).


Bijzonderheden
Algemeen:
Deze woning is geheel voorzien van (hard)houten kozijnen grotendeels met isolerende beglazing.
Verder is er nog muur- en dakisolatie aanwezig. Het exterieur is medio 2011 nog geschilderd.
Medio 2014 is het object v.v. inbraakwerend beslag.
De dakgoten zijn van zink en de regenpijpen zijn in PVC uitgevoerd. De zijkanten aan buitenzijde van de dakkapel alsmede de boeiboorden van de aanbouw aan achterzijde zijn in trespa uitgevoerd.
Een bouwkundig rapport is op aanvraag ter inzage.

Voorzieningen:
Aangesloten op gas, water, elektra en riolering.
Verwarming en warm water middels de op overloop van de 2e verdieping aanwezige, hierboven genoemde cv-combiketel. De doucheruimte op de 1e verdieping is v.v. elektrisch bedienbare vloerverwarming.
De woonkamer en enkele slaapkamers zijn v.v. airconditioning/converter, deze kan namelijk ook verwarmen.

Bouwkenmerken:
Opgetrokken in steens(spouw)muren, betonvloeren (m.u.v. de 2e verdieping: houtenvloer) en een zadeldak (met een dakkapel aan achterzijde) bedekt met betonnen dakpannen.
De stenen laagbouw, bestaande uit de badkamer/achterhal/uitbouw woonkamer, de berging en de voormalige garage, heeft een betonvloer, steens(spouw)muren (m.u.v. de berging: halfsteensmuren) en een geïsoleerde platdakconstructie, weliswaar bedekt met kunststof dakbedekking (ca. 1996 berging en de rest van ca. 2000 ).

Kadastrale kenmerken:
Gemeente Schouwen-Duiveland, kadastraal Gemeente Bruinisse, Sectie G, nummer 557, Groot 2 are en 32 centiare.

Ligging:
Gelegen op een fraaie locatie in een riante, aangename straat in een rustige en kindvriendelijke buurt met o.a. winkels, scholen, kerken, een kinderspeelveld, etc. op loopafstand.

Staat:
Voldoende / goed. Het onderhoud van zowel binnen als buiten is eveneens voldoende / goed te noemen.

Aanvullend:
In Bruinisse ( ca. 3995 inwoners ) wonen in verhouding veel jonge gezinnen.
Nieuwkomers worden snel opgenomen in de gemeenschap en er is een grote betrokkenheid bij de dorpsgemeenschap.
Bruinisse heeft een bruisend verenigingsleven en er zijn vele sport- en andere clubs. Ook voor ouderen zijn er voldoende (zorg)voorzieningen. De drie basisscholen ( een protestants-christelijke, een reformatorische en een openbare) in Bruinisse floreren. Bruinisse staat bekend om de (mossel)visserij.
De plaatselijke mosselkwekers nemen maar liefst een derde deel van de aanvoer van Nederlandse mosselen voor hun rekening.
In Bruinisse komen zoet, zout en brak water op één punt samen. Dat is interessant voor de toeristische sector.
Toerisme en horeca zijn dan ook een belangrijke bron van inkomsten. Er zijn bijna 500 staanplaatsen op de campings en 382 recreatiewoningen.
Bruinisse heeft een jachthaven, eveneens is het recreatiecentrum Aquadelta hier gevestigd, waarvan van alle voorzieningen gebruik kan worden gemaakt.
Handel & reparatie is de belangrijkste economische sector in Bruinisse. In totaal vinden er 1347 mensen werk in het dorp, waarvan 963 fulltime. In vijf jaar tijd is het aantal banen met 300 gestegen. Steeds meer regionale bedrijven vestigen zich namelijk in Bruinisse.
De plaats is goed bereikbaar, zowel over land als over water.
In de kern staan 1238 woningen; het buitengebied telt nog eens 270 huizen.
De nieuwkomers, ook gezinnen met jonge kinderen, komen vaak uit de Randstad, die vanuit Bruinisse goed te bereiken is. De reistijd naar Rotterdam bedraagt ongeveer een half uur. Ook zijn er prima busverbindingen (minstens elk uur een bus naar Rotterdam en naar Zierikzee, dat op 13 kilometer afstand ligt).
Bruinisse heeft veel voorzieningen, onder meer zorgvoorzieningen voor ouderen, een bibliotheek, een VVV en een visserijmuseum. Het dorpshuis is gevestigd in het Multifunctioneel Centrum Bruinisse annex sportcentrum.

Actuele en uitgebreide(re) informatie van dit object vindt u op: katermakelaardij(punt)nl

Kenmerken

Overdracht

Status
Verkocht
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
Hoekwoning
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1973
Dakmateriaal
pannen
Keurmerken
Energie Prestatie Advies, Bouwkundige Keuring

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlak wonen
144 m²
Overige inpandige ruimte
21 m²
Bruto inhoud
390 m³
Perceeloppervlakte
232 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
6
Aantal slaapkamers
5
Voorzieningen
mechanische ventilatie, rolluiken, airconditioning, dakraam

Energie

Isolatie
dakisolatie, muurisolatie, gedeeltelijk dubbel glas
Soort verwarming
c.v.-ketel, elektrische verwarming
Warm water
c.v.-ketel, elektrische boiler eigendom
Type ketel
Atag Blauwe Engel
Bouwjaar ketel
2008
Eigendom ketel
eigendom

Kadastrale gegevens

Gemeente
Bruinisse
Sectie
G
Perceel
557
Oppervlakte
232 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Ligging
Aan rustige weg, in woonwijk
Tuintype
voortuin
Tuin
Fraai aangelegd, zuidoost, 9.50 x 5.50 m
Oppervlakte
52 m²
Bereikbaar via achterom
nee

Foto's

Kaart Oesterstraat 7 BRUINISSE

naar Oesterstraat 7 BRUINISSE
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand