Vorige | Volgende
Verkocht

Platteweg 2 a ZIERIKZEE

Deze woning is verkocht
Kater Makelaardij VOF

Neem contact met ons op:

Kerkring 37
4306 CK Nieuwerkerk (Zld)

(0111) 641000
info@katermakelaardij.nl

Omschrijving

EXTREME PRIJSVERLAGING VAN € 226.000,- !!! Nieuwe vraagprijs: € 399.000,- kosten koper. Deze zeer scherpe prijs is mogelijk omdat het object recentelijk van de bank is gekocht. Hoe koud het ook is, hoe bar de winter ook kan zijn, deze fantastisch geisoleerde VILLA (1996) MET VRIJSTAANDE GARAGE/SCHUUR biedt ontzettend veel warmte, comfort en style. Style voornamelijk vanwege de speciale bouwstijl,...

Kenmerken

Soort woning
Vrijstaande woning
Bouwtype
Bestaande bouw
Status
Verkocht
Aanvaarding
in overleg
Bouwjaar
1996
Ligging
Aan rustige weg, vrij uitzicht, beschutte ligging, buiten bebouwde kom

Omschrijving

EXTREME PRIJSVERLAGING VAN € 226.000,- !!! Nieuwe vraagprijs: € 399.000,- kosten koper.
Deze zeer scherpe prijs is mogelijk omdat het object recentelijk van de bank is gekocht.

Hoe koud het ook is, hoe bar de winter ook kan zijn, deze fantastisch geisoleerde VILLA (1996) MET VRIJSTAANDE GARAGE/SCHUUR biedt ontzettend veel warmte, comfort en style.
Style voornamelijk vanwege de speciale bouwstijl, namelijk het bekende Finse logbouwsysteem.
Gelegen net buiten de stad Zierikzee op een landelijke en rustige locatie met toch alle voorzieningen binnen handbereik, kan het nog beter?
Ruimte? Die is er meer dan voldoende, de kavel is namelijk ruim 4000 m² groot, desgewenst op ieders eigen manier in te kleden. Volledig leefprogramma op de begane grond, overal tuin- c.q. terrasdeuren, een gezellige en warme speksteenkachel en zo kunnen we nog wel een poosje doorgaan…
Op zoek naar iets exclusiefs en bijzonders in meerdere opzichten? Kom dan eens vrijblijvend kijken, beter gezegd GENIETEN met hoofdletters!

Actuele en uitgebreide(re) informatie van dit object vindt u op: www.katermakelaardij.nl

Omschrijving
Begane grond:
Bij de overdekte entree aan voorzijde bevindt zich tevens een royale carport ( ca. 6,0 x 3,5 m. ) met sensorgevoelige inbouwverlichting en (sier)bestrating.
Hal ( ca. 11 m² ) met (hard)houten trapopgang, vide, kruipruimteluik, garderobe en meterkast ( met voldoende nieuwe groepen, krachtstroomgroepen, aardlekschakelaar, dubbeltariefmeter, ktv, alarminstallatie en de watermeter ).
Het deels licht ( met decorrand ) betegelde toilet ( ca. 1,20 x 0,80 m. / 1996 ) is v.v. closet, fonteintje, ventilatieraam en eveneens licht gekleurde vloerplavuizen.
Vanuit de hal toegang naar de beneden slaapkamer en de woonkamer.
Beneden slaapkamer ( ca. 3,50 x 4,90 m. ) is v.v. dubbel openslaande tuindeuren ( met rolhor ) aan achterzijde en ktv. Vanuit deze beneden slaapkamer directe toegang naar de badkamer hier.
Badkamer ( ca. 2,25 x 3,00 m. / 1996 ), welke aan de wanden en op de vloer licht betegeld zijn met een bordeaux- gekleurde decorrand, is v.v. dubbele wasgelegenheid met verlichting, 2 spiegel- c.q. medicijnkastjes en mengkranen, ligbad met thermokraan, separate douchecabine met themokraan, 2e closet, ventilatieraam en elektrische afzuiging.
Woonkamer ( ca. 51 m² ) is aan voorzijde v.v. een bescheiden erker en heeft verder aan achterzijde dubbel openslaande tuindeuren ( met rolhor ) en een ruime erker ( v.v. draaikiepramen en 3 bedienbare screens ).
Deze sfeervolle woonkamer met een fraai uitzicht op de achtertuin is verder v.v. een onderheide speksteenkachel met een dubbelwandige-RVS-rookkanaal en een plateau, tevens ook hier ktv en mechanische afzuiging.
Open (eet)keuken ( ca. 3,60 x 5,50 m. ) met hoekopstelling ( kleur: gebroken wit met zwart design / 1996 ) is v.v. een glazen achterwand, granito werkblad met dubbele spoelbak, koelkast, combi magnetron/oven/grill, vaatwasser, keramische kookplaat met RVS-afzuigkap, 10 L.-Daalderop close-in boiler en carousselkast.
Alle inbouwapparatuur is van het merk Siemens m.u.v. de afzuigkap, deze is van Atag.
Deze keuken is verder nog v.v. vloerverwarming, mechanische afzuiging en ook hier dubbel openslaande tuindeuren ( met rolhor ) aan achterzijde. Vanuit de keuken toegang naar de bijkeuken.
Bijkeuken ( ca. 6 m² ) is v.v. stortbak met mengkraan, witgoed aansluitingen, schuifkastenwand, werkblad met enkele bovenkasten en de achterdeur.


Eerste verdieping
Overloop ( ca. 15 m² ) met airconditioning geeft toegang naar:
- de bevloerde en geheel beloopbare bergzolder middels een vlizotrap.
- het balkon aan achterzijde ( ca. 3,60 x 3,80 m. ) middels dubbel openslaande balkondeuren ( met rolhor ) met een fraai overzicht over de achtertuin.
- slaapkamer 1 ( ca. 2,50 x 5,50 m. ) is v.v. ktv, een dakkapel met draaikiepramen en een handbedienbare markies.
- (slaap)kamer 2 ( ca. 1,40 x 4,00 m. ) is v.v. een velux-dakraam met geïntegreerde zonwering.
- 2e badkamer ( ca. 2,70 x 2,90 m. / 1996 ), welke aan de wanden en op de vloer licht betegeld zijn met een donker groene decorrand, is v.v. wasgelegenheid met verlichting en mengkraan, separate douchecabine met themokraan, 3e closet, sauna ( merk: Finnleo ) en een velux-dakraam.
- slaapkamer 3 ( ca. 2,50 x 5,50 m. ) is v.v. ktv, een dakkapel met draaikiepramen en een handbedienbare markies. Verder hier nog een vaste kast met de boiler erin, deze is aangesloten op zonnepanelen.


Tuin
Voor- en zijzijde: houten toegangshekken met buitenverlichting met bossages en struiken aan de wegzijde.
Verder nog siertuin met een ruime bestraatte eigen oprit, draaicaroussel, gazon en ook hier buitenverlichting.
Achter- en zijzijde: deels afgezet middels een grondwal ( met bossages) en een houten hekwerk, verder is hier ook nog een houtopslag ( ca. 4,0 x 2,0 m. ).
Verder een zeer royale gazonpartij met (sier)bestrating c.q. enkele terrasjes, tuingedeelte, grindpaden, watertapkraan, elektra, houten prieel ( ca. 3,50 x 3,50 m. / v.v. een puntdak bedekt met singles ) én een aanzienlijke grote vijverpartij met vlondersteiger.


Bijzonderheden
Bijgebouwen:
Naast het woonhuis is er sprake van een, in dezelfde (bouw)stijl opgetrokken, garage/schuur.
Deze houten garage/schuur ( ca. 8,00 x 4,00 m. / 1996 ) bestaat uit 2 gedeelten, namelijk een garage- en een apart schuurgedeelte.
Garagegedeelte ( ca. 5,90 x 4,00 m. ) is v.v. een sectionale garagedeur en een bergzolder.
Schuurgedeelte ( ca. 2,10 x 4,00 m. ) is v.v. een loopdeur.
Beiden gedeelten hebben een betonvloer, isolerende beglazing, elektra en een gipsplaten plafondafwerking.

Algemeen:
Het exterieur is in 2011 nog geheel geschilderd.
Woonhuis en garage/schuur zijn beiden v.v. imponerende overstekken ( v.v. verlichting )
De unit van de mechanische afzuiging is namelijk ook verwerkt in de overstek nabij de achterdeur.
Het woonhuis is v.v. een alarminstallatie met geluidsignaal en met telefoonmelding.
Bouwtekeningen zijn op aanvraag ter inzage.

De huidige bestemming van dit object is volgens opgave Gemeente thans respectievelijk: Wonen.

Voorzieningen:
Aangesloten op water, elektra, ktv en riolering ( GEEN gas aanwezig! ).
Verwarming middels in de plafonds geïntegreerde elektrische heaters, deze verwarmingssystematiek maakt het mogelijk om per ruimte de temperatuur te regelen. Verder is er nog vloerverwarming op de begane grond, namelijk in de keuken.
Warm water middels de eerder genoemde boiler aanvullend ondersteund met de daarop aangesloten zonnepanelen.

Bouwkenmerken:
Logbouwsysteem ( = Finse houtskeletbouw ); houten vloeren, massieve balken (logs) gestapeld tot wanden met isolatie en een samengesteld wolfseinddak ( met 2 houten dakkapellen ) bedekt met betonpannen.
De kozijnen en (draaikiep)ramen zijn in hardhout uitgevoerd en volledig voorzien van isolerende beglazing.
De toegangsdeuren daarentegen zijn zelfs v.v. dubbele isolerende beglazing met wolfsramen(ventilatie).
De gehele woning is volledig en in optimale vorm geïsoleerd.

Kadastrale kenmerken:
Gemeente Schouwen-Duiveland, kadastraal Gemeente Zierikzee, Sectie F, nummer 1467, Groot 40 are en 83 centiare.

Ligging:
Landelijk gelegen aan de buitenzijde van het pittoreske havenstadje Zierikzee met alle daar aanwezige voorzieningen op loop- c.q. fietsafstand.

Staat:
Zeer goed. Het onderhoud van zowel binnen als buiten is eveneens zeer goed te noemen.

Aanvullend:
De (landelijke) ligging en de bereikbaarheid van deze fraaie villa zijn zeer goed te noemen. Op loopafstand ligt het oude winkelcentrum.

Van een kleine nederzetting aan de Ee in de 10e eeuw groeide Zierikzee uit tot een belangrijke stad, waar handel, nijverheid en visserij bloeiden. Door groeiende welvaart en aanzien werd aan de burgerij van Zierikzee op 11 maart 1248 stadsrecht verleend door koning Willem II.
Zierikzee zit in de top-10 van nationale monumentensteden. In het historisch stadscentrum, met zijn drukbezochte jachthaven met vele winkeltjes en gezellige terrasjes is het voor zowel de toerist als inwoner goed toeven.
Zierikzee ligt centraal op het eiland Schouwen-Duiveland (ca. 34.000 inwoners).
De vele recreatieve- en natuurmogelijkheden op het eiland, zoals stranden, duinen, bossen, zee en het Grevelingenmeer, zijn binnen 15 autominuten te bereiken.
Daarnaast biedt Schouwen-Duiveland ontelbare mogelijkheden voor recreatie- en sport mogelijkheden, waaronder, paardrijden, zeilen, golf (18-holes golfbaan in Bruinisse), fietsen, windsurfen, zwemmen, duiken, vissen, wandelen etc.
Zierikzee, met circa 11.000 inwoners, is de bestuurlijke zetel van de gemeente Schouwen-Duiveland en heeft daarin een centrumfunctie. Zierikzee biedt alles wat een stad behoort te hebben zoals een politiebureau, het gemeentehuis, de thuiszorg, het maatschappelijk werk, de welzijnsorganisaties en een polikliniek.
Goes (15 autominuten) heeft aanvullende voorzieningen zoals een ziekenhuis en hoger onderwijs.
Zierikzee heeft 6 basisscholen en 3 scholen voor speciaal basis en voortgezet onderwijs. Deze vervullen een regionale functie voor Schouwen-Duiveland, evenals de scholengemeenschap voor voortgezet onderwijs.
Naast onderwijs wordt deze monumentale stad ook veel bezocht door toeristen en inwoners uit andere kernen voor het doen van de dagelijkse boodschappen.

NIEUWE vraagprijs : € 399.000 k.k.
Type : Villa
Bouwjaar : 1996
Kamers : 5
Slaapkamers : 4
Perceel : 4083 m²
Woonopp. : 182 m²
Woonkamer : 51 m²
Inhoud : 610 m³
Grond : Eigen grond
Oplevering : Leeg, in overleg

Actuele en uitgebreide(re) informatie van dit object vindt u op: www.katermakelaardij.nl

Kenmerken

Overdracht

Status
Verkocht
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
Vrijstaande woning
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1996
Dakmateriaal
pannen

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlak wonen
182 m²
Bruto inhoud
610 m³
Perceeloppervlakte
4.083 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
4
Voorzieningen
mechanische ventilatie, alarminstallatie, tv kabel, buitenzonwering, airconditioning, zonnecollectoren, rookkanaal, dakraam, sauna

Energie

Isolatie
volledig geïsoleerd, dubbel glas
Soort verwarming
open haard, vloerverwarming gedeeltelijk, elektrische verwarming
Warm water
zonneboiler, zonnecollectoren

Kadastrale gegevens

Gemeente
Zierikzee
Sectie
F
Perceel
1467
Oppervlakte
4083 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Ligging
Aan rustige weg, vrij uitzicht, beschutte ligging, buiten bebouwde kom
Tuintype
achtertuin
Tuin
Fraai aangelegd, zuid, 43 x 61 m
Oppervlakte
2623 m²
Bereikbaar via achterom
ja
Soort garage
vrijstaand hout
Capaciteit
1
Voorzieningen
voorzien van elektra, met vliering

Foto's

Kaart Platteweg 2 a ZIERIKZEE

naar Platteweg 2 a ZIERIKZEE
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand