Vorige | Volgende
Verkocht

Serooskerkseweg 14 BURGH-HAAMSTEDE

Deze woning is onlangs verkocht
Kater Makelaardij VOF

Neem contact met ons op:

Kerkring 37
4306 CK Nieuwerkerk (Zld)

(0111) 641000
info@katermakelaardij.nl

Omschrijving

ONDERNEMERS en ZZP-ERS OPGELET! Middels het aanvragen van een NED (=Nieuwe Economische Drager) op deze locatie via én in samenspraak met de Gemeente biedt deze locatie thans letterlijk en figuurlijk “ongekende” gebruiksmogelijkheden in de volgende branches/sectoren, bijvoorbeeld: - toeristensector (B&B, etc.) - bouwsector (schilders, bouw- en/of installatiebedrijf, etc.) - paardenbranche...

Kenmerken

Soort woning
Vrijstaande woning
Bouwtype
Bestaande bouw
Status
Verkocht
Aanvaarding
in overleg
Bouwjaar
1954
Ligging
Vrij uitzicht
Energielabel
Klasse B
EPC
1.16

Omschrijving

ONDERNEMERS en ZZP-ERS OPGELET!
Middels het aanvragen van een NED (=Nieuwe Economische Drager) op deze locatie via én in samenspraak met de Gemeente biedt deze locatie thans letterlijk en figuurlijk “ongekende” gebruiksmogelijkheden in de volgende branches/sectoren, bijvoorbeeld:

- toeristensector (B&B, etc.)
- bouwsector (schilders, bouw- en/of installatiebedrijf, etc.)
- paardenbranche (pension/stalling, hoefsmederij, medisch, etc.)
- agrarische sector (hoveniers, handel, etc.)
- administratieve sector (“thuiswerker”/boekhouding, etc.)
- reparatie/productie
- meubelsector (stofferen, repareren, maken, etc.)
- kunst-/antiekhandel
- opslag
- webwinkel
- GEEN detailhandelsactiviteiten

DEELFINANCIERING MOGELIJK/BESPREEKBAAR!!!

Rustzoekers, natuurliefhebbers, thuiswerkers/ondernemers, of een combinatie van deze, wederom opgelet….!
Op een zichtlocatie met 5000 m² eigen grond ligt nu deze WOONBOERDERIJ ( 1954 ) met vrijstaande open WAGENLOODS.
In de geschakelde stenen kapschuur bevinden zich o.a. een garage- c.q. werkplaatsgedeelte en een (gasten)verblijf* met o.a. douche/toilet.
Gelegen aan de N57 nabij Burgh-Haamstede, kenmerkt deze locatie zich door een ideale bereikbaarheid, de omliggende ruimte en de aanwezige beeldschone natuur.
Tevens gelegen nabij het natuurgebeid Plan Tureluur, de Oosterschelde met zijn vele strandjes én Westenschouwen met zijn bossen, duinen en stranden.
Boeiende stadjes als Zierikzee, Goes en Middelburg zijn ook prima aan te rijden vanaf deze locatie.
Kortom een ideale locatie, waarbij u woongenot en eventueel werkzaamheden prima kunt combineren in deze inspirerende, rustieke omgeving met een ideale geografische ligging.
Een uitgebreide bezichtiging op afspraak is mogelijk via ons kantoor.

Actuele en uitgebreide(re) informatie van dit object vindt u op: katermakelaardij(punt)nl

Omschrijving
Entree met buitenverlichting / hal ( ca. 3,90 x 1,10 m. ) met meterkast ( met o.a. voldoende nieuwe groepen, 380 V-krachtstroom en een dubbeltariefmeter ), cv, trapkast ( v.v. verlichting ) en de trapopgang naar de 1e verdieping. De betonvloer in de hal, is evenals in de woonkamer en in de keuken, bedekt met beukenkleurige vloerplavuizen.
Verder bevindt zich in de hal het geheel lichtgrijs betegelde toilet ( ca. 2006 / ca. 1,98 x 1,50 m. ) v.v. hangcloset, toiletmeubel en elektrische afzuiging. De betonvloer is hier bedekt met donkergrijze vloerplavuizen.
Deze gezellige, uitgebouwde en daardoor ruime, L-vormige woonkamer ( ca. 4,00 x 5,40 / 5,00 x 6,08 m. ) is v.v. een sfeervolle schouw met gashaard ( met afstandbediening / merk: Gazco / ca. 2006 ), tel/tv aansluiting, cv en dubbel openslaande tuindeuren aan de achterzijde. Woonkamer is tevens aan zij- en achterzijde v.v. handbedienbare markiezen.
Vanuit de woonkamer toegang naar de half open keuken middels een halfronde siertoog. Deze keuken is medio 2006 inpandig in de schuur gemaakt.
Deze half open keuken ( ca. 2,80 x 5,05 m. ) in een U-opstelling ( merk: Bruynzeel / kleur: beuken / ca. 2006 ), heeft een achterblad met een RVS-outlook en is v.v. een mdf-werkblad met dubbele spoelbak, RVS-vaatwasser ( Siemens ), inductiekookplaat met elektrische oven ( Belion ), RVS-afzuigkap ( Belion ) en koelkast ( Atag ). Verder zijn de wanden deels licht betegeld in deze centraal verwarmde eetkeuken, waar ook tevens de achterdeur is.


Eerste verdieping
Overloop ( ca. 0,89 x 3,85 m. ) met mogelijke doorgang naar de schuur om desgewenst uitbreidingen c.q. schuurruimte inpandig te maken.
Slaapkamer 1 aan achterzijde ( ca. 6,10 x 3,75 m. ) met o.a. dakkapel, telefoon aansluiting en een ruime inloopkast ( ca. 2,85 x 1,65 m. / v.v. schuifkastenwand ).
Slaapkamer 2 aan zijzijde ( ca. 2,05 x 3,60 m. ) eveneens met telefoon aansluiting. Tevens hier een plafondluik met losse trap aanwezig om naar de 2e verdieping c.q. de bevloerde bergzolder te gaan.
Overloop en slaapkamers hebben een houtenvloer bedekt met een kersenhouten laminaatvloer, tevens enkele paneeldeuren aanwezig.
De badkamer ( ca. 2007 / ca. 2,65 x 3,90 m. ) is aan de wanden geheel licht betegeld met een grijze decorrand en is verder v.v. ligbad, 2e hangcloset, (ingebouwde) separate douchecabine met massage-element, badmeubel met spotverlichting, designradiator, elektrische afzuiging en ventilatieraam. De vloer is evenals wanden bedekt met lichtgekleurde plavuizen v.v. een grijze decorrand.

Tuin
Aan voorzijde: afgezet middels een metalen sierhekwerk, opgemetselde dampalen ( v.v. verlichting ) met elektrisch ( van binnenuit met intercom ) bedienbare metalen sier(toegangs)hek.
Achter toegangshek een met asfaltverharde ( bedekt met grind ) oprit en –erf.
Verder tuin met gazon en bossages.
Zijzijde’s: omsloten ( middels bomen en bossages ) tuin met gazon, bomen en loop- c.q. rijpad(en).
Aan achterzijde: deels omsloten ( middels bomen en bossages ) zeer ruime weide voor eventueel (klein)vee met vijver en een magnifiek uitzicht over de omliggende landerijen.
Tevens is hier een vrijstaande open wagenloods aanwezig.
Nabij de achterdeur en de ingang van het (gasten)verblijf* staat een orginele welput.
Verder is hier buitenverlichting en een watertapkraan aanwezig.

Bijzonderheden
Bijgebouwen:
Geschakelde (tegen de woning aan) stenen kap- c.q. landbouwschuur ( ca. 1954 / ca. 10,00 x 12,00 m. ) met beton- / tegelvloer, stenen wanden, houten gebogen spanten, rieten dakbeschot met daarboven een zadeldak ( v.v. 6 authentieke enkelglas-dakramen ) bedekt met pannen.
Deze kapschuur is v.v. krachtstroomgroep(en), 1 schuurzolder ( boven keuken en (gasten)verblijf* ), een open ruimte, cv, witgoed aansluitingen, betonkozijnen met enkelglas, 2 men(schuif)deuren en 2 loopdeuren.
Verder hier een garage- c.q. werkplaatsgedeelte ( ca. 7,00 x 5,00 m. ), afgescheiden middels een stenen muur.
Garage- c.q. werkplaatsgedeelte is v.v. betonvloer, rolgaragedeur, cv en elektra. Verder bevinden zich hier de cv-opsteling, de Nefit-combiketel met een extra Nefit-boiler.

In de landbouwschuur is behalve de keuken, ook een (gasten)verblijf* inpandig gemaakt, weliswaar met een eigen, via buiten bereikbare toegangsdeur. Dit zogenaamde (gasten)verblijf* heeft een (slaap)kamer ( ca. 4,50 x 3,43 m. ), welke is v.v. een raampui met betegelde vensterbanken, cv, wastafel, telefoon aansluiting, vaste schuifkastenwand, vaste berg- c.q. garderobekast. De betonvloer is hier bedekt met vinyl, de stenen wanden zijn v.v structuur met daarboven een betonplafond.
Tevens is er in het (gasten)verblijf* een afgescheiden, geheel licht betegelde douche met toilet ( ca. 2006 / ca. 2,20 x 0,79 m. ) v.v. closet, separate douchecabine en een kunststof plafond met spotverlichting en elektrische afzuiging. De betonvloer is hier bedekt met grijze vloerplavuizen.

De eerder genoemde vrijstaande open wagenloods ( ca. 12,00 x 14,00 m. ) is v.v. een betonvloer, (asbesthoudende) golfplaten wanden en –dak en houten spantconstructies.

Algemeen:
Deze woonboerderij ( 1954 ) is vrijwel geheel voorzien van (hard)houten kozijnen met isolerende beglazing, deels met geïntegreerde glasroedeverdeling. Woning is verder ( deels ) v.v. van de volgende isolatie: plafond-, muur- / wand-, dak- en vloerisolatie. Omstreeks 1983 is de woning aangepast en omstreeks 2006 is de woning uitgebreid. Omstreeks 2007 zijn vrijwel alle elektra-, gas – en waterleidingen, c.q. -groepen en meterkast vernieuwd.
Een bouwkundig rapport, een bodemkundig rapport en (ver)bouwtekeningen zijn op aanvraag ter inzage.

De huidige bestemming van dit object is thans volgens opgave Gemeente: Wonen (voormalig agrarisch bedrijf).
*) de term “(gasten)verblijf” impliceert hier niet meer dan een inpandig, in de schuur gemaakte (slaap)kamerruimte met o.a. wasgelegenheid, een douche/toilet, een vaste (schuif)kast en een eigen ingang.
Deze is alléén (bedoeld) voor eigen privé-gebruik, NIET (recreatief) te exploiteren voor derdengebruik.

IN COLLEGIALE SAMENWERKING MET ZLTO VASTGOED.

Voorzieningen:
Aangesloten op gas, water, elektra en op een ( ondergrondse ) septic tank ( ca. 10 m³ ) met overloop op sloot, TV is middels een schotelantenne aanwezig.
Verwarming middels de voornoemde Nefit Ecomline HR combiketel én warmwater middels de voornoemde cv-ketel én de extra Nefit-50 L-boiler ( beiden van ca. 2006 ).

Bouwkenmerken woning:
Bouwwijze: Traditioneel, betonvloeren ( m.u.v. de 1e en 2e verdieping: houtenvloer ), opgemetselde (spouw)muren. Pannengedekt zadeldak v.v. dakkapel ( 2007 / met plat flexidak ) aan achterzijde.

Kadastrale kenmerken:
Gemeente Schouwen-Duiveland, kadastraal Gemeente Westerschouwen, Sectie F, nummer 1600, Groot 50 are.

Ligging:
Gelegen aan de N57 nabij Burgh-Haamstede, kenmerkt deze locatie zich door een ideale bereikbaarheid, de omliggende ruimte en de aanwezige beeldschone natuur.

Staat:
Voldoende. Het onderhoud van zowel binnen als buiten is eveneens voldoende te noemen.

Aanvullend:
Op het meest noordelijke eiland van Zeeland, Schouwen-Duiveland ligt de plaats Burgh-Haamstede.
Het aantal inwoners is ongeveer 4.510. (per 1.1.2008) In de zomermaanden is dit aantal vele duizenden meer.
Burgh-Haamstede ligt 16 kilometer van Zierikzee. De busverbindingen zijn goed 3 lijnen naar Zierikzee, Spijkenisse en Rotterdam.
De kop van Schouwen met een strand van 17 kilometer hoort tot de zonnigste gebieden van Nederland.
Alle mogelijke vormen van verblijfsrecreatie zijn hier te vinden.
Burgh-Haamstede biedt vele mogelijkheden op het gebied van ontspanning, sport en spel, eigenlijk teveel om op te noemen.
Kortom de ideale plek om te wonen!

Actuele en uitgebreide(re) informatie van dit object vindt u op: katermakelaardij(punt)nl

Kenmerken

Overdracht

Status
Verkocht
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
Vrijstaande woning
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1954
Dakmateriaal
pannen
Keurmerken
Energie Prestatie Advies, Bouwkundige Keuring

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlak wonen
180 m²
Bruto inhoud
495 m³
Perceeloppervlakte
5.000 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3
Voorzieningen
buitenzonwering

Energie

Energielabel
Klasse B
Isolatie
dakisolatie, muurisolatie, vloerisolatie, gedeeltelijk dubbel glas
Soort verwarming
c.v.-ketel, gaskachels
Warm water
c.v.-ketel, gasboiler eigendom
Type ketel
Nefit Ecomline HR met extra Nefit 50 L. boiler
Bouwjaar ketel
2006
Eigendom ketel
eigendom

Kadastrale gegevens

Gemeente
Westerschouwen
Sectie
F
Perceel
1600
Oppervlakte
5000 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Buitenruimte

Ligging
Vrij uitzicht
Tuintype
tuin rondom
Bereikbaar via achterom
ja

Garage

Soort garage
inpandig
Capaciteit
1

Foto's

Kaart Serooskerkseweg 14 BURGH-HAAMSTEDE

naar Serooskerkseweg 14 BURGH-HAAMSTEDE
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand