Vorige | Volgende
Verkocht

Vriendhoven 2 NOORDGOUWE

Deze woning is verkocht
Kater Makelaardij VOF

Neem contact met ons op:

Kerkring 37
4306 CK Nieuwerkerk (Zld)

(0111) 641000
info@katermakelaardij.nl

Omschrijving

EXTREME PRIJSVERLAGING VAN € 150.000,- om daarmee de verkooptermijn aanzienlijk in te korten…!!! NIEUWE (vraag)prijs: € 449.000,- kosten koper voor de snelle beslisser... Welke woning? Villa VRIENDHOVEN 2 te NOORDGOUWE (Schuddebeurs)! - ZEER ENERGIEZUINIG ( klasse A! ): beschikt over een WATMTEPOMP en een ZONNECOLLECTOR voor de wamte- en warmwatervoorziening. - TOPLOCATIE: gelegen in een zeer...

Kenmerken

Soort woning
Vrijstaande woning
Bouwtype
Bestaande bouw
Status
Verkocht
Aanvaarding
in overleg
Bouwjaar
1994
Ligging
Aan park, aan rustige weg, in bosrijke omgeving
EPC
0.96

Omschrijving

EXTREME PRIJSVERLAGING VAN € 150.000,- om daarmee de verkooptermijn aanzienlijk in te korten…!!!
NIEUWE (vraag)prijs: € 449.000,- kosten koper voor de snelle beslisser...
Welke woning? Villa VRIENDHOVEN 2 te NOORDGOUWE (Schuddebeurs)!

- ZEER ENERGIEZUINIG ( klasse A! ): beschikt over een WATMTEPOMP en een ZONNECOLLECTOR voor de wamte- en warmwatervoorziening.
- TOPLOCATIE: gelegen in een zeer fraaie, rustige en luxueuze villawijk, nabij het bos- en natuurrijke Schuddebeurs.
- LEEFPROGRAMMA OP DE BEGANE GROND.

Op een unieke locatie rondom in het groen, weliswaar op een kavel van 3110 m² eigen grond, ligt deze fraaie, goed onderhouden VILLA ( 1994 ) met o.a. een tuinprieel, een tuinhuis en een dubbele carport.
Naast de stilte, hoort u verder alleen nog maar vogelgeluiden en het bonzen van uw hart…
Leefprogramma op de begane grond, op de 1e verdieping nog eens een badkamer met 2 ruime slaapkamers en wat dacht u van de zeer sfeervolle en riante woonkamer/living?
Wonen in het groen hier is puur genieten! Onze foto's tillen nog maar een tipje van de sluier op…
Graag tot ziens in Vriendhoven 2 te Noordgouwe, al ligt het zeer nabij het gehuchtje Schuddebeurs.

Actuele en uitgebreide(re) informatie vindt u op: katermakelaardij(punt)nl

Omschrijving
Begane grond:
Overdekte entree met buitenverlichting en watertapkraan / hal met vide, kruipruimteluik, de hardhouten trapopgang naar de 1e verdieping, spotverlichting en de verlichte meterkast ( met o.a. voldoende nieuwe groepen, aardlekschakelaars, 380 V-krachtstroom, dubbeltariefmeter, telefoon/tv aansluiting en watermeter ).
Verder hier nog het geheel licht betegelde toilet ( ca. 1994 ) v.v. closet, fonteintje, ventilatieraam met daarboven een gipsplaten plafondafwerking v.v. mechanische afzuiging.
Via een decoratieve (geslepen) glaspaneeldeur komen we in de woonkamer.
De L-vormige woonkamer, ook wel living genoemd, heeft een natuurstenen ( Italië ) schouw met open haardpartij, dubbele draaikiep-terrasdeuren aan achterziide, aan zijzijde hebben we zowel elektrisch bedienbare, alsmede handbedienbare zonneschermen. Verder is hier nog telefoon/tv aansluiting aanwezig.
Vanuit de woonkamer toegang naar de (half)open keuken én naar de beneden slaapkamer met eigen badkamer.
Beneden slaapkamer 1 aan de achterzijde is v.v. een laminaatvloer, cv, telefoon/tv aansluiting, spotverlichting, een (vaste) kastenwand en een velux-dakraam ( v.v. geïntegreerde zonwering en rolhor ).
Vanuit deze kamer, ook wel masterbedroom genoemd, een directe toegang naar een eigen badkamer.
Deze badkamer, welke geheel licht (met decorrand) betegeld is, is v.v. een separate douchecabine met thermokraan, een royaal badmeubel met spotverlichting, designradiator, bidet ( 2011 ) en 2e (hang)closet.
De betonvloer met een natuurstenen onderdorpel is eveneens bedekt met lichtgekleurde plavuizen met daarboven spotverlichting en mechanische afzuiging.
Luxe (half)open keuken ( ca. 1994 / kleur: wit ) in een U-opstelling, welke met metrotegels licht betegeld is, is v.v. een mdf-werkblad met dubbele spoelbak, combi magnetron/oven ( Pelgrim ), voedselvernietiger ( Honeywell ), vaatwasser ( Bosch ), inductiekookplaat ( Schott Ceran / 2011 ), RVS-afzuigkap, carousselkast en mechanische afzuiging. De wanden zijn hier v.v. een kunststof wandlambrisering met daarboven wederom weer spotverlichting. Verder ook hier nog een handbedienbaar zonnescherm aan voorzijde. Vanuit de (half)open keuken toegang naar de bijkeuken.
Bijkeuken is v.v. de achter- c.q. de zijdeur, witgoed aansluitingen, mechanische afzuiging, de motor van het centrale stofzuigersysteem ( Allaway CV ), een vaste kast ( v.v. de vloerverwarmingsverdeler ) en een schrobput. Deze bijkeuken is zowel aan de wanden, alsmede op de vloer geheel in een lichte kleur betegeld.
De begane grond heeft een betonvloer ( met vloerverwarming m.u.v. de beneden slaapkamer ) grotendeels bedekt met groen/blauw gemêleerde plavuizen, de gipsplaten wanden en -plafonds zijn veelal met spachtelputz afgewerkt.

Eerste verdieping
Deze verdieping heeft een houtenvloer bedekt met tapijt, eveneens gipsplaten wanden en –plafonds, welke ook hier veelal met spachtelputz afgewerkt zijn.
Overloop met vide heeft een zolderluik, hier bevindt zich de mechanische afzuigings-unit.
Slaapkamer 2 aan de carportzijde is v.v. een kunststof dakkapel aan achterzijde en communicatie aansluitingen.
Slaapkamer 3 aan de andere zijde is v.v. royale inloop(kleding)kast en een velux-dakraam ( v.v. geïntegreerde zonwering en rolhor ).
Beide slaapkamers zijn verder v.v. vide, knieschotbergruimte's ( v.v. verlichting ), cv en draaikiepramen met handbedienbare screens.
Badkamer eveneens met kunststof dakkapel ( ca. 1994 ), welke geheel licht betegeld is, is v.v. douche in ligbad, 3e closet, designradiator, badmeubel met spotverlichting, draaikiepramen en mechanische afzuiging. De vloer is hier bedekt met grijs gemêleerde plavuizen.

Tuin
Het geheel is rondom afgezet middels bossages en biedt zodoende veel rust en privacy.
Aan de voor- en zijzijde een sierhekwerk met aan voorzijde op afstandbedienbare entreepoorten.
Aan achterzijde houten schuttingdelen met daarvoor een zgn. "schurveling" ( = aarden grondwal ).
Voorzijde: ruime grinderfverharding met leilinden en siertuin. Verder treffen we hier een houten tuinhuis en een dubbele houten carport aan.
Houten tuinhuis ( ca. 4 x 5 m. ) met overkapping en een zadeldak bedekt met singles is v.v. een plavuizenvloer, de warmtepomp met bijbehorende installatie en 380 V-krachtstroom, dubbel openslaande deuren en buitenverlichting.
Dubbele houten carport ( ca. 10 x 5 m. ) met zadeldak bedekt met metalen dakplaten ( v.v. een dakpannenmotief ) is v.v. sensorgevoelige (buiten)verlichting.
Zijzijde rechts: gazonstrook met royale, rondom afgezette natuurvijverpartij ( ca. 9 x 25 m. ). Verder treffen we hier ook de (tuin)berging aan.
(Tuin)berging ( ca. 6 x 3 m. / Plywood-container-casco ) met zadeldak bedekt met metalen dakplaten ( v.v. een dakpannenmotief ) is v.v. dubbel openslaande toegangsdeuren en een overkapping aan zijzijde.
Zijzijde links: siertuin, gazonstrook met aluminium prieel en een tweede, weliswaar kleinere vijverpartij. Verder hier ook aan zijzijde een terrasgedeelte.
Aluminium prieel ( doorsnede ca. 4 m. ) is v.v. plavuizenvloer, aluminium frame met enkele beglazing en dubbel openslaande toegangsdeuren.
Achterzijde: leilinden met een tweede terras bij de schuifpui aan de achterzijde van de woonkamer. Hier is tevens buitenverlichting en een tuinwaterpomp aanwezig.

Algemeen:
Deze goed onderhouden woning is geheel voorzien van (hard)houten c.q. kunststof kozijnen met isolerende beglazing deels voorzien van geïntegreerde ventilatie c.q. draaikiepramen. Verder zijn er overal plaatselijk nog rolhorren en kunststof vensterbanken aanwezig.
Verder is het object ook inderdaad geheel geïsoleerd conform de eisen van het bouwjaar ( 1994 ), wat geleidt heeft tot een aanwezig energielabel in de klasse A.
De woning is v.v. van een centraal stofzuiginstallatie.
Bouwkundig rapport en bouwtekeningen zijn op aanvraag ter inzage.

Voorzieningen:
Aangesloten op water, elektra, kabelaansluiting en riolering. ( NIET op gas! )
Verwarming en warmwater middels de ( in het houten tuinhuis ) aanwezige warmtepomp extra ondersteund door de ca. 6 m² grote zonnecollector. Verder is er in de keuken nog aanvullend een close-in-boiler aanwezig voor de warmwatervoorziening.
De woning is v.v. vloerverwarming als hoofdverwarming.

Bouwkenmerken:
Bouwwijze: Opgetrokken in steens(spouw)muren, betonvloeren ( m.u.v. de 1e verdieping: houtenvloer ). Zadeldak bedekt met betonnen dakpannen is v.v. enige velux-dakramen en een kunststof dakkapel aan achterzijde. De topgevels en de gootombouwen zijn met trespa afgewerkt.

Kadastrale kenmerken:
Gemeente Brouwershaven, Sectie H, nummer 627. Groot 31 are en 10 centiare.

Ligging:
Gelegen aan het einde van een doodlopende straat in een schitterende villawijk in het groenrijke en landelijke Schuddebeurs op weliswaar 3110 m2 eigen grond.

Staat:
Goed. Het onderhoud van zowel binnen als buiten is eveneens goed te noemen.

Kadastrale kenmerken:
Gemeente Brouwershaven, Sectie H, nummer 627. Groot 31 are en 10 centiare.

Aanvullend:

Schuddebeurs ( Noordgouwe ) is een beeldschoon en goed bewaard geheim, in het hart van Schouwen-Duiveland, nabij Zierikzee. Nabij dit gehucht, omarmd door weelderig groen, ligt dit zeer fraaie object.
Door zijn uitgestrekte landgoederen, prachtige villa's en riante bosareaal midden in het polderlandschap vormt Schuddebeurs een bijzondere plek in Schouwen-Duiveland. Zowel de karakteristieke bebouwing als de ruimtelijke structuur geven aan het rijke gehucht een hoge cultuurhistorische waarde die zeker bewaard moet blijven. De afwisseling in dichtheid van begroeiing en de in landschapstijl aangelegde buitenplaatsen verlenen aan de streek een overwegend gesloten karakter. De prachtige doorzichtpunten naar het omliggende polderlandschap zorgen in deze beslotenheid voor een unieke landschapsbeleving. In 2001 werd dan ook besloten om Schuddebeurs een plaatst te geven tussen de Rijksbeschermde dorpsgezichten. Het gebied valt onder welstandsniveau één. Het beleid wil vooral streven naar het behoud en eventuele versterking van de cultuurhistorische en landschappelijke kwaliteiten van het gebied. Het welstandstoezicht is in de eerste plaats van toepassing op de gebouwen die zichtbaar zijn vanaf de weg. Het accent ligt daarbij vooral op de verscheidenheid tussen de gebouwen onderling.
De dagelijkse voorzieningen vindt u op 4 km afstand, namelijk in het pittoreske havenstadje Zierikzee met zijn vele voorzieningen. Strand en duinen vindt u op 20 autominuten afstand op Westenschouwen. Rotterdam daarentegen is slechts op 45 autominuten afstand gelegen.

Actuele en uitgebreide(re) informatie van dit object vindt u op: katermakelaardij(punt)nl

Kenmerken

Overdracht

Status
Verkocht
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
Vrijstaande woning
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1994
Dakmateriaal
pannen
Keurmerken
Energie Prestatie Advies, Bouwkundige Keuring

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlak wonen
150 m²
Externe bergruimte
17 m²
Bruto inhoud
435 m³
Perceeloppervlakte
3.110 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3
Voorzieningen
mechanische ventilatie, tv kabel, buitenzonwering, zonnecollectoren, rookkanaal, schuifpui, dakraam

Energie

Isolatie
dakisolatie, muurisolatie, vloerisolatie, dubbel glas, volledig geïsoleerd
Soort verwarming
open haard, vloerverwarming gedeeltelijk, warmtepomp
Warm water
zonnecollectoren, elektrische boiler eigendom

Kadastrale gegevens

Gemeente
Brouwershaven
Sectie
H
Perceel
627
Oppervlakte
3110 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Buitenruimte

Ligging
Aan park, aan rustige weg, in bosrijke omgeving
Tuintype
tuin rondom
Tuin
Fraai aangelegd, noordoost, 15.50 x 27 m
Oppervlakte
419 m²
Bereikbaar via achterom
ja

Garage

Soort garage
carport

Foto's

Kaart Vriendhoven 2 NOORDGOUWE

naar Vriendhoven 2 NOORDGOUWE
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand