Vorige | Volgende
Verkocht

Zuid Bosweg 11 NOORDGOUWE

Deze woning is onlangs verkocht
Kater Makelaardij VOF

Neem contact met ons op:

Kerkring 37
4306 CK Nieuwerkerk (Zld)

(0111) 641000
info@katermakelaardij.nl

Omschrijving

Wij bieden, niet zonder trots, namens onze opdrachtgever te koop aan deze nog betaalbare toplocatie, gelegen rondom in de landerijen op een kavelgrootte van weliswaar 410 m² eigen grond. Deze HALFVRIJSTAANDE WONING (ca. 1939) MET VRIJSTAANDE STENEN SCHUUR, bevat nog vele aanwezige karakteristieke details, echter dient wel aangepast te worden naar de huidige afwerkingen van deze tijd. Echter de...

Kenmerken

Soort woning
2/1 kapwoning
Bouwtype
Bestaande bouw
Status
Verkocht
Aanvaarding
in overleg
Bouwjaar
1939
Ligging
Aan rustige weg, vrij uitzicht, open ligging, buiten bebouwde kom
Energielabel
Klasse G
EPC
3.50

Omschrijving

Wij bieden, niet zonder trots, namens onze opdrachtgever te koop aan deze nog betaalbare toplocatie, gelegen rondom in de landerijen op een kavelgrootte van weliswaar 410 m² eigen grond.
Deze HALFVRIJSTAANDE WONING (ca. 1939) MET VRIJSTAANDE STENEN SCHUUR, bevat nog vele aanwezige karakteristieke details, echter dient wel aangepast te worden naar de huidige afwerkingen van deze tijd.
Echter de prijs, de woonruimte en de rondom gelegen tuingrond bieden voor nu en in de toekomst ruimschoots mogelijkheden om het geheel naar uw wens te realiseren tot een fantastische woning.
Graag tot ziens in Zuid Bosweg 11 te Noordgouwe, met veel genoegen laten wij het u vrijblijvend zien!

Actuele en uitgebreide(re) informatie van dit object vindt u op: katermakelaardij(punt)nl

Omschrijving
Begane grond:
Overdekte entree / centraal verwarmde hal ( ca. 1,00 x 3,67 m. en 0,80 x 1,24 m. ) met open meterkastgedeelte ( met o.a. enkele oude elektragroepen, enkeltariefmeter en de gasmeter ).
In de entree / hal is er nog een orginele granitovloer, gesausde stenen wanden met daarboven een zachtboard plafondafwerking.
Vanuit de entree / hal toegang naar de woonkamer, de gesloten keuken én de vaste houten trapopgang naar de 1e verdieping middels een bordestrap.
Centraal verwarmde woonkamer ( ca. 3,90 x 3,90 m. ) aan voorzijde is v.v. houten vloerdelen, een authentieke schouwpartij, een vaste kast, tel/ktv aansluiting en orginele verticale beglazing met aan buitenzijde houten blinden. De plafondafwerking is idem als in de entree / hal, de muren zijn hier daarentegen v.v. behang.
Vanuit de woonkamer toegang naar de achterkamer en de entree / hal.
Achterkamer c.q. beneden slaapkamer ( ca. 3,20 x 2,70 m. ) aan achterzijde is qua vloer-, wand- en plafondafwerking idem als de woonkamer, verder ook hier cv, een vaste kast en orginele verticale beglazing.
Vanuit de achterkamer toegang naar de woonkamer en de gesloten keuken.
Gesloten keuken ( ca. 2,97 x 2,78 m. ) met een rechte, eenvoudige opstelling ( kleur: roomwit ), welke deels licht betegeld is, is v.v. een mdf-werkblad met spoelbak, een afgesloten schouw, een gaskookplaat en een koelkast beiden van het merk Whirlpool.
Verder hier nog cv, een geïntegreerd handbedienbaar rolluik, watermeterluik en de (verdiepte) trap- c.q. kelderkast ( ca. 0,90 x 1,85 m. ). De wand- en plafondafwerking is hier idem als in de entree / hal, de houtenvloer is hier daarentegen bedekt met vinyl.
Vanuit de gesloten keuken toegang naar de entree / hal, de achterkamer en de bijkeuken.
Bijkeuken ( ca. 7 m² ) met achterdeur, cv, de Vaillant-combiketel, witgoed aansluiting, wastafel en een zeer eenvoudige losse douchebak.
Tevens bevindt zich hier in de bijkeuken het zeer eenvoudige, centraal verwarmde toilet ( ca. 0,95 x 1,06 m. ) met closet, ventilatieraam, tegelvloer, gesausde stenen wanden met daarboven een balken plafondafwerking.
De betonvloer in de bijkeuken is bedekt met licht gekleurde plavuizen, de halfsteensmuren zijn hier v.v. structuur met daarboven een gipsplaten plafondafwerking.
Tegen de bijkeuken aan bevindt zich het voormalige kolenhok, thans berging ( ca. 1,00 x 3,20 m. ), eveneens uitgevoerd met een betonvloer, halfsteensmuren met daarboven een asbesthoudend golfplaten lessenaarsdak.


Eerste verdieping
Centraal verwarmde overloop annex open slaapgedeelte 2 ( ca. 5,20 x 4,25 m. ) met knieschotberging, geeft toegang naar:
- balkon aan achterzijde ( ca. 2,50 x 3,20 m. ), middels een openslaande balkondeur, met van hier een fraai overzicht over de achtertuin. Balkon zonder balustrade is op de vloer c.q. het dak van de aanbouw bedekt met kunststof dakbedekking ( ca. 2004 ).
- slaapkamer 3 ( ca. 3,16 x 2,90 m. ) aan voorzijde is v.v. orginele verticale beglazing en een (knieschot)bergkast ( v.v. elektra ). De houten wanden zijn hier in deze slaapkamer aan de binnenzijde afgewerkt met gesausde gipsplaten met daarboven wederom een zachtboard plafondafwerking.

Balkon
Balkon aan achterzijde ( ca. 2,50 x 3,20 m. ) met van hier een fraai overzicht over de achtertuin. Balkon zonder balustrade is op de vloer c.q. het dak van de aanbouw bedekt met kunststof dakbedekking ( ca. 2004 ).


Tuin
Voorzijde: siertuin met een engels tintje, namelijk grindpaden en tuinvakken. Verder hier nog een looppad voor de woning.
Zijzijde: oprit voor een auto, looppad naar de schuur c.q. de achterzijde, verder open tuingedeelte.
Achterzijde: bestrating/terras, verder hier nog tuin met bossages. De achtertuin, met een landelijk uitzicht op de achtergelegen landerijen, is aan de zijzijde deels afgezet middels houten schuttingdelen.

Bijzonderheden
Bijgebouwen:.
Achterin de zijtuin, schuin naast de woning, bevindt zich de vrijstaande stenen schuur ( ca. 6,50 x 4,00 m. met respectievelijk een goot- en een nokhoogte van ca. 3,0 en 5,0 meter ).
Deze riante en handige schuur met houten dubbel openslaande toegangsdeuren, een kleine bergzolder, elektra en een kleine kelder ( ca. 1,0 m³ / met houten toegangsluik ), heeft een betonvloer, steensmuren, houten kozijnen met enkele beglazing met daarboven een houten dakbeschot c.q. een zadeldak bedekt met pannen.

Algemeen:
Wat beglazing betreft is het geheel v.v. orginele enkele beglazing, in de volgende vormen komen we het plaatselijk tegen, namelijk: glas-in-lood-beglazing, valramen en verticale ramen.
Vrijwel in de gehele woning treffen we nog paneeldeuren aan.
Een bouwkundig rapport is op aanvraag ter inzage.

De huidige bestemming van dit object is volgens opgave Gemeente thans respectievelijk: Woondoeleinden c.q. Wonen.

Voorzieningen:
Aangesloten op gas, water, elektra en riolering.
Verwarming en warm water middels de in bijkeuken aanwezige, hierboven genoemde cv-combiketel.

Bouwkenmerken:
Opgetrokken in steens(spouw)muren, grotendeels houten vloeren en een zadeldak (met een houten dakbeschot) bedekt met Tuile du Nord-dakpannen.
De stenen laagbouw aan achterzijde, bestaande uit de bijkeuken en het toilet, heeft een betonvloer, halfsteensmuren en een platdakconstructie, weliswaar bedekt met kunststof dakbedekking ( ca. 2004 ).

Kadastrale kenmerken:
Gemeente Schouwen-Duiveland, kadastraal Gemeente Brouwershaven, Sectie H, nummer 32, Groot 4 are en 10 centiare.

Ligging:
Gelegen aan de buitenrand van het landelijke dorpje Noordgouwe met een FANTASTISCH uitzicht op de voor- en achterliggende landerijen. Op loopafstand van de enkele aanwezige dorpsvoorzieningen.

Staat:
Redelijk / Voldoende. Het onderhoud van zowel binnen als buiten is eveneens redelijk / voldoende te noemen. Plaatselijk is er wel sprake van enig achterstallig onderhoud.

Aanvullend:
Noordgouwe is een dorp, gelegen op het Zeeuwse eiland Schouwen-Duiveland, heeft ongeveer 760 inwoners. Tot 1961 vormde Noordgouwe een eigen gemeente waartoe ook Schuddebeurs behoorde, daarna heeft het tot 1997 bij de gemeente Brouwershaven gehoord, waarna het bij de gemeentelijke herindeling momenteel tot de gemeente Schouwen-Duiveland behoort.
Noordgouwe is een ringdorp en tevens een van de jongste dorpen van Schouwen-Duiveland.
Tot de veertiende eeuw lag er op deze plek een water, de Gouwe, dat de eilanden Schouwen, Duiveland en Dreischor van elkaar scheidde. Dit water verzandde en in 1374 werd de noordelijke tak van de Gouwe ingepolderd door tussen Schouwen en Dreischor twee dammen te leggen. Het dorp ontstond enige tijd later.
Doordat het historische ringdorp Noordgouwe haar orginele cultuurhistorisch waardevolle karakteristiek heeft weten te behouden, is de kern van het dorp aangewezen als Rijksbeschermd dorpsgezicht. De cirkelvormige kerkring vormt het belangrijkste element.

Vraagprijs : € 179.000 k.k.
Type : Twee onder één kap
Bouwjaar : 1939
Kamers : 4
Slaapkamers : 3
Perceel : 410 m²
Woonopp. : 79 m²
Woonkamer : 15 m²
Inhoud : 290 m³
Grond : Eigen grond
Oplevering : Leeg, in overleg

Actuele en uitgebreide(re) informatie van dit object vindt u op: katermakelaardij(punt)nl

Kenmerken

Overdracht

Status
Verkocht
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
2/1 kapwoning
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1939
Dakmateriaal
asbest, kunststof, pannen
Keurmerken
Energie Prestatie Advies, Bouwkundige Keuring

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlak wonen
79 m²
Externe bergruimte
3 m²
Bruto inhoud
290 m³
Perceeloppervlakte
410 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3
Voorzieningen
rolluiken

Energie

Energielabel
Klasse G
Soort verwarming
c.v.-ketel
Warm water
c.v.-ketel
Type ketel
Vaillant-combiketel
Bouwjaar ketel
1993
Eigendom ketel
eigendom

Kadastrale gegevens

Gemeente
BROUWERSHAVEN
Sectie
H
Perceel
32
Oppervlakte
410 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Ligging
Aan rustige weg, vrij uitzicht, open ligging, buiten bebouwde kom
Tuintype
voortuin
Tuin
Fraai aangelegd, west, 5.50 x 12.50 m
Oppervlakte
69 m²
Bereikbaar via achterom
nee
Soort garage
vrijstaand steen
Capaciteit
1
Voorzieningen
voorzien van elektra, met vliering

Foto's

Kaart Zuid Bosweg 11 NOORDGOUWE

naar Zuid Bosweg 11 NOORDGOUWE
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand