Schrijf u in als (woning)zoeker

Zo blijft u automatisch op de hoogte van nieuw aanbod.

Open het formulier ›

Vorige | Volgende
Verkocht

Mulockstraat 10 ZIERIKZEE, Malta

Deze woning is verkocht
Kater Makelaardij VOF

Neem contact met ons op:

Kerkring 37
4306 CK Nieuwerkerk (Zld)

(0111) 641000
info@katermakelaardij.nl

Omschrijving

Op een fraaie hoeklocatie in de rustieke en gewilde wijk Malta, staat deze goed onderhouden HOEKWONING (1964) met een separaat GESCHAKELDE STENEN GARAGE op een grondkavel van 321 m² eigen grond. De bijzonderheden en aantrekkelijkheden bij deze halfvrijstaande woning zijn o.a.: de fraaie beneden (slaap/hobby)kamer (ca. 2,93 x 3,79 m.) met aansluitend de fraaie doucheopstelling in de bijkeuken, boven...

Kenmerken

Soort woning
Hoekwoning met garage
Bouwtype
Bestaande bouw
Status
Verkocht
Aanvaarding
in overleg
Bouwjaar
1964
Wijk
Malta
Ligging
Aan rustige weg, in woonwijk, vrij uitzicht

Omschrijving

Op een fraaie hoeklocatie in de rustieke en gewilde wijk Malta, staat deze goed onderhouden HOEKWONING (1964) met een separaat GESCHAKELDE STENEN GARAGE op een grondkavel van 321 m² eigen grond.
De bijzonderheden en aantrekkelijkheden bij deze halfvrijstaande woning zijn o.a.: de fraaie beneden (slaap/hobby)kamer (ca. 2,93 x 3,79 m.) met aansluitend de fraaie doucheopstelling in de bijkeuken, boven op de 1e verdieping nog 3 riante slaapkamers en een nette doucheruimte, de woonkamer met extra veel daglichttoetreding, de extra grote garage (ca 26 m²!), het open uitzicht aan voorzijde en nog veel meer… Echter we laten u dat allemaal graag zien in een vrijblijvende bezichtiging.
Kortom, een woning met leefprogramma op de begane grond, maar tevens een royale GEZINSwoning vanwege de 4 slaapkamers en de 2 douchemogelijkheden én op korte afstand gelegen van het voorzieningenrijke en pittoreske stadscentrum van Zierikzee.

Actuele en uitgebreide(re) informatie van dit object vindt u op: katermakelaardij(punt)nl

INDELING:
Begane grond:
Entree met kleine overkapping en buitenverlichting.
Entreehal (ca. 3,90 x 1,20 m. en ca. 1,05 x 0,92 m.) met enkelglas nabij de entree, kruipruimteluik (v.v. de watermeter), cv en de trapkast (v.v. verlichting).
Meterkast met o.a. voldoende oude groepen, enkeltariefmeter en de gasmeter.
Toilet (ca. 1,12 x 0,82 m.) is aan de wanden geheel licht met een decorrand betegeld en v.v. closet, fonteintje en natuurlijke ventilatie.
De toiletvloer is bedekt met witte vloerplavuizen met daarboven een houten schroten plafondafwerking.
Vanuit deze entreehal toegang naar de woonkamer en de keuken én middels de houten trapopgang naar de 1e verdieping.
Doorzon-woonkamer (ca. 3,60 x 6,64 m.) met afgesloten schouwpartij, tel/tv aansluiting, cv, mdf- c.q. betegelde vensterbanken met isolerende beglazing aan voor-,zij- en achterzijde, vaste(doorgeef vanuit keuken)kasten en handbedienbare zonneschermen aan voor- en achterzijde.
Gesloten keuken (ca. 2,57 x 2,07 m.) met een nette, rechte opstelling (kleur: roomwit), welke aan de wanden deels licht betegeld is, is v.v. groen granito werkblad met spoelbak en mengkraan, gaskookplaat (Zanussi), vlakscherm-afzuigkap (Bosch), combi magnetron/oven (Sharp), koelkast (Bauknecht) en enkele vaste (boven)kasten. Vanuit de centraal verwarmde keuken toegang naar de bijkeuken met doucheruimte.
Medio 2011 is deze stenen aanbouw aan achterzijde gebouwd, waarin de bijkeuken met doucheruimte, alsmede de beneden (slaap/hobby)kamer gesitueerd zijn.
Bijkeuken (ca. 2,70 x 3,02 m.) is v.v. isolerende beglazing nabij de achterdeur, witgoed aansluitingen, de cv-opstelling (Nefit Topline combiketel van ca. 2011) en een lichtkoepel.
Tevens is in deze bijkeuken een handige, lichtgekleurde met decorrand betegelde doucheopstelling met badmeubel geplaatst, welke bestaat uit de volgende zaken: douchecabine met thermokraan én een badmeubel met mengkraan, kastruimte en spotverlichting.
Vanuit de bijkeuken toegang naar de beneden (slaap/hobby)kamer middels een decoratieve matglazen schuifdeur.
Beneden (slaap/hobby)kamer (ca. 2,93 x 3,79 m.) is aan achterzijde v.v. een kunststof draaikiep-schuifpui (kleur: bruin met houtnerf) met LED-spotverlichting en een elektrisch bedienbaar knikarm-zonnescherm. Verder is deze centraal verwarmde (slaap/hobby)kamer nog v.v. tv aansluiting.
De begane grond heeft een betonnen vloer (behoudens de woonkamer: houtenvloer), welke vrijwel overal bedekt is met een laminaatvloer, de veelal stenen binnenwanden zijn vrijwel overal bedekt met (fleece)behang met daarboven veelal een Agnes plafondplaten afwerking.

1e Verdieping:
Overloop (ca. 2,94 x 1,10 m. en ca. 1,02 x 1,03 m.) geeft toegang naar:
- Slaapkamer klein aan achterzijde (ca. 2,14 x 2,40 m.) is v.v. een elektrisch bedienbaar zonnescherm.
- Slaapkamer groot aan achterzijde (ca. 3,60 x 3,46 m.) is v.v. een elektrisch bedienbaar zonnescherm en telefoon aansluiting.
- Slaapkamer groot aan voorzijde (ca. 3,60 x 3,15 m.) is v.v. telefoon- en tv aansluiting.
Alle 3 de slaapkamers zijn centraal verwarmd en v.v. isolerende beglazing.
- Doucheruimte aan voorzijde (ca. 1,12 x 2,11 m.), welke aan de wanden geheel licht betegeld is, is v.v. open douche met thermokraan, wasgelegenheid met mengkraan, cv en een enkelglas-ventilatieraam.
De badkamervloer is bedekt met lichtgekleurde vloerplavuizen met daarboven een kunststof schroten plafondafwerking v.v. natuurlijke ventilatie.
Deze 1e verdiepingsvloer is van hout en bedekt met tapijt, de stenen wanden/muren zijn veelal bedekt met (fleece)behang met daarboven vrijwel overal een gipsplaten plafondafwerking c.q. vide.

Bijgebouw:
Geschakelde ongeïsoleerde stenen garage (ca. 3,57 x 8,20 m.) is v.v. betonvloer, loopdeur aan zijzijde én elektrisch bedienbare sectioneel garagedeur aan voorzijde, (hard)houten kozijnen met enkele beglazing, cv, elektra, halfsteensmuren met daarboven een houten dakbeschot met houten balken. Garage heeft een plat dak v.v. kunststof dakbedekking, welke met hout afgewerkt is bij de boeiboorden. Hemelwaterafvoer is middels PVC-regenpijpen.

Tuin:
Voorzijde: vrijwel geheel (sier)bestraat met enkele tuinborders.
Zijzijde: geheel bestraatte oprit naar de geschakelde stenen garage.
Achterzijde: grotendeels eenvoudig bestraat v.v. enkele zitjes/terrasjes, verder siertuin met looppaden, buitenverlichting en een houten tuinhuis (ca. 2,50 x 2,50 m.). Houten tuinhuis met dubbel openslaande deuren is v.v. houtenvloer, elektra/verlichting, watertapkraan aan buitenzijde en een met singles afgewerkt zadeldak.
Achter het houten tuinhuis in de achtertuin is een kunststof 1000 liter tank ingegraven voor tuinbesproeiing.

Algemeen:
Dit zeer fraai gelegen object van ca. 1964 is grotendeels voorzien van (hard)houten kozijnen met isolerende beglazing. Er is dakisolatie en spouwmuur-constructie bij de oorspronkelijke woning aanwezig. Verder is er dak- en muurisolatie bij de aanbouw aan achterzijde aanwezig.
Medio 2015/2016 is de buitenzijde voor het laatst geschilderd.
De huidige bestemming van dit object is: Wonen aaneengebouwd (Wa).
Bouwkundig rapport is op aanvraag ter inzage.

Voorzieningen:
Aangesloten op gas, water, elektra, telefoon, tv en riolering.
Verwarming én warm water middels de in de bijkeuken aanwezige, hierboven genoemde cv-combiketel.
NOTABENE: op het dak van de geschakelde stenen garage zijn 7 zonnepanelen geplaatst, welke zijn aangesloten op een in de garage aanwezige Omnik New Energy-unit.

Bouwkenmerken:
Bouwwijze: Traditioneel, betonvloeren (m.u.v. de woonkamer, de 1e verdiepingsvloer: houtenvloer). Opgemetselde (spouw)muren, welke aan voor- en achterzijde aan buitenzijde deels zijn afgewerkt met kunststof geveldelen. Zadeldak v.v. kunststof dakbedekking, welke aan voor-, zij- én achterzijde met trespa afgewerkt is bij de gootombouw c.q. boeiboorden.
De stenen aanbouw aan achterzijde (zijnde de bijkeuken met doucheruimte én de beneden slaapkamer) heeft daarentegen een plat dak v.v. kunststof dakbedekking, welke eveneens met trespa afgewerkt is bij de boeiboorden. Hemelwaterafvoer is middels PVC-regenpijpen.

Kadastrale kenmerken:
Gemeente Schouwen-Duiveland, kadastraal Gemeente Zierikzee, Sectie G, nummer 172, Groot 3 are en 21 centiare.

Aanvullend:
Van een kleine nederzetting aan de Ee in de 10e eeuw groeide Zierikzee uit tot een belangrijke stad, waar handel, nijverheid en visserij bloeiden. Door groeiende welvaart en aanzien werd aan de burgerij van Zierikzee op 11 maart 1248 stadsrecht verleend door koning Willem II.
Zierikzee zit in de top-10 van nationale monumentensteden. In het historisch stadscentrum, met zijn drukbezochte jachthaven met vele winkeltjes en gezellige terrasjes is het voor zowel de toerist als inwoner goed toeven.
Zierikzee ligt centraal op het eiland Schouwen-Duiveland (ca. 34.000 inwoners).
De vele recreatieve- en natuurmogelijkheden op het eiland, zoals stranden, duinen, bossen, zee en het Grevelingenmeer, zijn binnen 15 autominuten te bereiken.
Daarnaast biedt Schouwen-Duiveland ontelbare mogelijkheden voor recreatie- en sport mogelijkheden, waaronder, paardrijden, zeilen, golf (18-holes golfbaan in Bruinisse), fietsen, windsurfen, zwemmen, duiken, vissen, wandelen etc.
Zierikzee, met circa 11.000 inwoners, is de bestuurlijke zetel van de gemeente Schouwen-Duiveland en heeft daarin een centrumfunctie. Zierikzee biedt alles wat een stad behoort te hebben zoals een politiebureau, het gemeentehuis, de thuiszorg, het maatschappelijk werk, de welzijnsorganisaties en een polikliniek.
Goes (15 autominuten) heeft aanvullende voorzieningen zoals een ziekenhuis en hoger onderwijs.
Zierikzee heeft 6 basisscholen en 3 scholen voor speciaal basis en voortgezet onderwijs. Deze vervullen een regionale functie voor Schouwen-Duiveland, evenals de scholengemeenschap voor voortgezet onderwijs.
Naast onderwijs wordt deze monumentale stad ook veel bezocht door toeristen en inwoners uit andere kernen voor het doen van de dagelijkse boodschappen.

Actuele en uitgebreide(re) informatie van dit object vindt u op: katermakelaardij(punt)nl

Kenmerken

Overdracht

Status
Verkocht
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
Hoekwoning met garage
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1964
Daktype
zadeldak
Dakmateriaal
kunststof

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlak wonen
85 m²
Externe bergruimte
26 m²
Bruto inhoud
260 m³
Perceeloppervlakte
321 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
4
Aantal badkamers
2
Voorzieningen badkamer
douche, wastafel
Voorzieningen badkamer
douche, wastafel
Voorzieningen
tv kabel, buitenzonwering, schuifpui

Energie

Isolatie
dakisolatie, muurisolatie, gedeeltelijk dubbel glas
Soort verwarming
c.v.-ketel
Warm water
c.v.-ketel
Type ketel
Nefit Topline
Bouwjaar ketel
2011
Eigendom ketel
eigendom

Kadastrale gegevens

Gemeente
Zierikzee
Sectie
G
Perceel
172
Oppervlakte
321 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Buitenruimte

Ligging
Aan rustige weg, in woonwijk, vrij uitzicht
Tuintype
achtertuin
Tuin
Fraai aangelegd, zuidwest, 8 x 20 m
Oppervlakte
160 m²
Bereikbaar via achterom
ja

Garage

Soort garage
aangebouwd steen
Capaciteit
1
Voorzieningen
voorzien van verwarming, voorzien van elektra, met elektrische deur

Foto's

Kaart Mulockstraat 10 ZIERIKZEE, Malta

naar Mulockstraat 10 ZIERIKZEE, Malta
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand