Schrijf u in als (woning)zoeker

Zo blijft u automatisch op de hoogte van nieuw aanbod.

Open het formulier ›

Vorige | Volgende
Verkocht

Nieuwlandseweg 2-294 Sint-Annaland

Deze woning is verkocht
Kater Makelaardij VOF

Neem contact met ons op:

Kerkring 37
4306 CK Nieuwerkerk (Zld)

0111-641000
info@katermakelaardij.nl

Omschrijving

Deze zeer fraaie, beter gezegd bijzondere, vrijstaande houten RECREATIEWONING/-CHALET ( 2011 ) met een in dezelfde bouwtsijl (grenenhouten logbouwsysteem) opgetrokken BERGING op een kavelgrootte van 293 m² eigen grond, is gelegen op chaletparc Krabbenkreek op loopafstand van de aanwezige winkels en de jachthaven die Sint-Annaland heeft.
Dit park is dan ook het gehele jaar geopend, dus u kunt...

Kenmerken

Financieel

WOZ-waarde
158000
Peildatum WOZ-waarde
2018-01-01

Details

Object type
woonhuis
Type woning
vrijstaande woning
Soort woning
bungalow
Soort bouw
bestaande bouw
Bouwjaar
2011
In aanbouw
nee
Bouwrijpe bouwgrond
nee
Ligging
aan park, aan rustige weg, buiten bebouwde kom, vrij uitzicht
Aanvaarding
in overleg
Permanente bewoning
nee

Bijzonderheden

Oppervlakten en inhoud

Wonen
80 m²
Perceel
293 m²
Inhoud
267 m³

Indeling

Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2
Aantal etages
1
WoonkamerTypes
woonkamer
Etage soort
begane grond of flat
Kamer mogelijkheid
nee
Vaste trap
nee
Trap in de kamer
nee

Energie

Soort verwarming
cv ketel, vloerverwarming geheel
Warmwater installatie
cv ketel
Ketel bouwjaar
2011
Ketel type
Remeha Avanta combiketel
Ketel gas/olie
gas
Ketel combi
ja
Ketel eigendom
eigendom
Isolatievormen
volledig geisoleerd

Kadastrale gegevens

Perceelnaam
Sint-Annaland F 1142
Oppervlakte
293 m² m²
Eigendomssituatie
volle eigendom

Buitenruimte

Tuintype
tuin rondom
Hoofdtuin achterom
ja
Totale oppervlakte
276 m²

Garage

Schuur/berging

Aantal
1
Voorzieningen
tv kabel
Isolatievormen
dubbel glas, geen spouw

VVE informatie

Periodieke bijdrage
nee
Reservefonds
nee
Vergadering
nee
Onderhoudsverwachting
nee
Opstalverzekering
nee
Inschrijving KvK
nee

Bedrijfsruimte

Omschrijving

Deze zeer fraaie, beter gezegd bijzondere, vrijstaande houten RECREATIEWONING/-CHALET ( 2011 ) met een in dezelfde bouwtsijl (grenenhouten logbouwsysteem) opgetrokken BERGING op een kavelgrootte van 293 m² eigen grond, is gelegen op chaletparc Krabbenkreek op loopafstand van de aanwezige winkels en de jachthaven die Sint-Annaland heeft.
Dit park is dan ook het gehele jaar geopend, dus u kunt hier gedurende het jaar heerlijk recreëren!
De woonkamer met open keuken en vide, welke 's winters sfeervol te maken is middels de houtkachel, de complete badkamer, de 2 aanwezige slaapkamers op de begane grond maken het verblijven hier tot onvergetelijke (vakantie)dagen.
De sfeervol ingerichte achtertuin met enkele terrasjes, biedt behalve veel bezonning ( zuidwesten ) ook nog eens een geweldig mooi en landelijk uitzicht.
Het geheel leent zich uitstekend om hier in een rustige en aangename omgeving uw vrije dagen door te brengen. Eigenlijk is hier wel alles binnen handbereik voor een geslaagde vakantie- en/of weekendverblijf…
Graag begroeten wij u dan ook in een vrijblijvende bezichtiging. Bel ons kantoor voor een afspraak.

Actuele en uitgebreide(re) informatie van dit object vindt u op: katermakelaardij(punt)nl

Omschrijving
Begane grond:
Entree met buitenverlichting / hal ( ca. 2,30 x 2,57 m. ) met vaste kast ( v.v. elektra, vloerverwarmings-verdeler en witgoed aansluitingen ) en de meterkast ( met voldoende nieuwe groepen, aardlekschakelaars, dubbeltariefmeter, watermeter, gasmeter en ktv ).
Verder hier nog het deels licht (grijs) betegelde toilet ( ca. 1,03 x 1,15 m. ) v.v. hangcloset en een ventilatieraam.
Vanuit deze entree / hal toegang naar de gang.
Deze gang ( ca. 1,30 x 4,50 m. ) met thermostaatbediening en vaste (voorraad)kast, geeft toegang naar de badkamer, de 2 slaapkamers, de woonkamer met open keuken én middels vlizotrap (met luik) toegang naar de 1e verdieping.
Badkamer ( ca. 5,74 m² ), welke aan (deels) aan de wanden en op de vloer zwart betegeld zijn, is v.v. waskom met mengkraan, 2e hangcloset, (hoek)ligbad met thermokraan en een ventilatieraam.
Slaapkamer 1 ( ca. 3,80 x 2,30 m. ) en slaapkamer 2 ( ca. 3,80 x 2,70 m. ) zijn beiden v.v. een ventilatieraam.
Woonkamer met open keuken ( ca. 8,00 x 3,80 m. ) is v.v. vide, tv aansluiting, sfeervolle houtkachel en dubbel openslaande terras- c.q. verandadeuren. Vanuit deze dubbel openslaande deuren toegang naar de (overdekte) veranda ( ca. 5,00 x 2,00 m. ).
Verder hier nog de open keuken(hoek)opstelling ( kleur: antraciet grijs met Oldwood-effect ), welke is v.v. mdf-werkblad met mengkraan, vaatwasser ( Etna ), 5-pits gaskookplaat ( Atag ), schouw met afzuigkap ( Etna ), elektrische oven ( Etna ), koelkast ( Etna ) en de nodige (pannen)laden en (boven)kasten.
De begane grondvloer is van beton, welke vrijwel geheel bedekt is met houten vloerdelen ( m.u.v. de hal met toilet: blauw/witte plavuizen ) met daarboven vrijwel overal ingebouwde spotverlichting.

Eerste verdieping
Deze 1e verdieping c.q. zolderverdieping ( ca. 5,80 x 7,80 m. ) heeft een houtenvloer met in het midden een stahoogte van ca. 1,10 meter. Hier bevindt zich tevens de cv-opstelling ( merk: Remeha Avanta combiketel ).

Tuin
Voorzijde: oprit v.v. sierbestrating, sier(grind)tuin met houtopslag en border.
Zijzijde links: loop(grind)paden met houtopslag.
Zijzijde rechts: looppad v.v. sierbestrating en de houten toegangspoort naar de achtertuin.
Naast het houten recreatiechalet is er sprake van een in dezelfde (bouw)stijl opgetrokken houten berging ( ca. 2,42 x 3,92 m. ), welke is v.v. een loopdeur, isolerende beglazing (met o.a. draaikiepramen), elektra en een buitentapwaterkraan.
De vloer is van hout met daarboven een zadeldak (met houten dakbeschot) bedekt met dakpannen.
Achterzijde: enkele terrasjes v.v. sierbestrating, buiten- c.q. tuinverlichting, gazon en borders, de slootzijde is met houten delen laag afgezet. Van hieruit een landelijk uitzicht op het poldergebied.

Algemeen:
Aan buitenzijde ruime overstekken, verder hier nog zinken goten en hemelwaterafvoeren ( met uitloop op sloot ).
Medio 2011 is het exterieur nog volledig geschilderd, door de bouwer wordt deze medio 2015 opnieuw geschilderd c.q. verduurzaamd.
Bouwtekeningen zijn op aanvraag ter inzage.

De parkkosten c.q. de VvE-bijdrage bedraagt jaarlijks ca. € 650,- ( incl. algemeen parkonderhoud en afval ).
Meer informatie is te verkrijgen via het secretariaat van de VvE, genaamd Vereniging van Eigenaren (VvE) Chaletparc Krabbenkreek te Sint-Annaland ( www.vvekrabbenkreek.nl ).

Voorzieningen:
Aangesloten op gas, water, elektra, ktv en riolering.
Verwarming en warm water middels de op de 1e (zolder)verdieping aanwezige, hierboven genoemde cv-combiketel. De begane grond is v.v. vloerverwarming.

Bouwkenmerken:
Logbouwsysteem ( = Noord-Russische houtskeletbouw ); houten vloeren, massieve ronde balken (logs) gestapeld tot wanden en een ( deels verlaagd ) zadeldak bedekt met dakpannen.
De kozijnen en (draaikiep)ramen zijn in gelamineerd grenenhout uitgevoerd en volledig voorzien van isolerende beglazing. De toegangsdeuren daarentegen zijn zelfs v.v. dubbele isolerende beglazing.
De gehele woning is volledig en in optimale vorm geïsoleerd.
Meer informatie omtrent de bouw is te verkrijgen via: www.houtbouw-arka.nl

Kadastrale kenmerken:
Gemeente Tholen, kadastraal Gemeente Sint-Annaland, Sectie F, nummer 1142, Groot 2 are en 93 centiare.

Ligging:
Gelegen aan de buitenzijde (LANDELIJK uitzicht!) van chaletparc Krabbenkreek, wat qua ligging garant staat voor recreatie op het hoogste niveau, met natuur, watersport, fiets- en wandelmogelijkheden.

Staat:
Uitstekend. Het onderhoud van zowel binnen als buiten is eveneens uitstekend te noemen.

Aanvullend:
Tholen is met zijn pittoreske stadje en dorpjes een bijzonder eiland…

Het landschap op het eiland Tholen is sterk door de mens beïnvloed en in cultuur gebracht. Vooral de zuidkant van het eiland is na de watersnoodramp van 1953 'op de schop gegaan'. De noordkant van het eiland is kleinschaliger. Er zijn hier dijken met populieren, iepen en wilgen.
De buitendijkse slikken en schorren zijn pleisterplaatsen voor meerkoeten, eenden en steltlopers.

Met zijn verscheidenheid aan winkels, horecabedrijven en het prachtige streekmuseum "de meestoof" is Sint-Annaland het aantrekkelijkste dorp van het eiland. Het dorp dankt zijn naam aan Anna van Bourgondië die dit
gebied in 1476 als geschenk kreeg aangeboden. Met de uitgebreide jachthaven en de mooie schorren en slikken van de Krabbenkreek is Sint-Annaland een geliefd oord voor watersporters en natuurminnaars. Stalland, zoals intimi zeggen, is een uitvalbasis voor hengelaars. Recreatiemogelijkheden voor watersporters zijn er ook volop aanwezig. Duikers, surfers, zeilers en pleziervaarders kunnen hun hart ophalen. Natuurlijk kunt u ook gewoon lekker wegdromen op een van de vele stranden…
Natuurliefhebbers, fietsers en rustzoekers komen dan vanzelfsprekend terecht op een van de mooiste Zeeuwse eilanden, namelijk in Sint-Annaland op het eiland Tholen.
De bereikbaarheid van de Noordzeestranden, steden als Brugge, Antwerpen en Breda, alsmede de pittoreske Zeeuwse dorpjes, zoals Zierikzee, is zeer goed.

Het chaletpark bevindt zich aan de Nieuwlandseweg in Sint-Annaland, direct naast het park is de jachthaven van de watersportvereniging Sint-Annaland gelegen.
Het chaletparc Krabbenkreek is opgezet in 2006 en biedt plaats aan 148 ruime kavels waarop inmiddels ca 110 chalets zijn gebouwd. Een kaveleigenaar is vrij om een chalet te plaatsen naar eigen keuze, mist passend binnen de bouwvoorschriften van de gemeente Tholen en de voorwaarden van het park zelf.
Het park is geheel verkaveld en kent als gemeenschappelijke ruimten de centrale vijver, de paden en een parkeerterrein bij de entree van het park. Deze voorzieningen worden beheerd en onderhouden door de eigenaren zelf. Zij hebben daartoe een vereniging van eigenaren opgericht. Elke eigenaar betaalt een jaarlijkse bijdrage voor onderhoud en toezicht. De vereniging kent uiteraard een Huishoudelijk Reglement en statuten. Uit hun midden hebben de eigenaren een bestuur gekozen van vijf personen.
De chalets mogen uitsluitend worden gebruikt voor recreatieve doeleinden. De gemeente Tholen is verantwoordelijk voor de handhaving daarvan.
Sommige chalets worden door de eigenaar verhuurd voor kort recreatief verblijf.
De gemeente Tholen werkt aan de toeristisch recreatieve ontwikkeling van Sint-Annaland, de jachthaven en omgeving.

Actuele en uitgebreide(re) informatie van dit object vindt u op: katermakelaardij(punt)nl

Kenmerken

Overdracht

Status
Verkocht
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
vrijstaande woning
Bouwtype
bestaande bouw
Bouwjaar
2011

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlak wonen
80 m²
Bruto inhoud
267 m³
Perceeloppervlakte
293 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2

Energie

Isolatie
volledig geisoleerd
Soort verwarming
cv ketel, vloerverwarming geheel
Warm water
cv ketel
Type ketel
Remeha Avanta combiketel
Bouwjaar ketel
2011
Eigendom ketel
eigendom

Buitenruimte

Ligging
Aan park, aan rustige weg, buiten bebouwde kom, vrij uitzicht
Tuin
tuin rondom 276 m
Bereikbaar via achterom
ja

Foto's

Zie ook: Plattegronden

Plattegronden

Kaart Nieuwlandseweg 2-294 Sint-Annaland

naar Nieuwlandseweg 2-294 Sint-Annaland
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand