Vorige | Volgende
Verkocht

van den Abeelestraat 32 OOSTERLAND

Deze woning is verkocht
Kater Makelaardij VOF

Neem contact met ons op:

Kerkring 37
4306 CK Nieuwerkerk (Zld)

(0111) 641000
info@katermakelaardij.nl

Omschrijving

Gelegen op een fraaie locatie, aan een doorgaande doch levendige straat, in het toch wel voorzieningenrijke Oosterland, staat deze riante en strak ogende TWEE-ONDER-EEN-KAPWONING (1972) met een VERLENGDE STENEN GARAGE (ca 26 m²!) op een grondkavel van 215 m² eigen grond. Deze prachtig gelegen gezinswoning heeft 3 fraaie slaapkamers en nog een extra handige en ruime 4e zolder(slaap)kamer. Ook de...

Kenmerken

Soort woning
2/1 kapwoning met garage
Bouwtype
Bestaande bouw
Status
Verkocht
Aanvaarding
in overleg
Bouwjaar
1972
Ligging
Aan drukke weg, in woonwijk

Omschrijving

Gelegen op een fraaie locatie, aan een doorgaande doch levendige straat, in het toch wel voorzieningenrijke Oosterland, staat deze riante en strak ogende TWEE-ONDER-EEN-KAPWONING (1972) met een VERLENGDE STENEN GARAGE (ca 26 m²!) op een grondkavel van 215 m² eigen grond.
Deze prachtig gelegen gezinswoning heeft 3 fraaie slaapkamers en nog een extra handige en ruime 4e zolder(slaap)kamer. Ook de keuken en de doucheruimte zijn nog betrekkelijk jong, netjes en hedendaags te noemen. De sfeervolle achtertuin op het zuidwesten, betekent gedurende de dag een ideale bezonning.
Tevens heeft deze woning aan achterzijde een riant balkon (ca 14 m²!) met rondom een veilige houten balustrade. Aan voorzijde is er ruime parkeergelegenheid aanwezig én de scholen liggen hier bijna letterlijk op steenworp afstand.
Kortom een zeer interessante en aantrekkelijke gezinswoning met mogelijkheden voor een betaalbare prijs. Vanzelf laten we deze woning met genoegen aan u zien, graag tot ziens!

Actuele en uitgebreide(re) informatie van dit object vindt u op: katermakelaardij(punt)nl

INDELING:
Begane grond:
Entreehal (ca. 1,42 x 3,32 m.) met kruipruimteluik (watermeter), (hard)houten trapopgang naar de 1e verdieping, trapkast, cv, telefoon aansluiting, houten wandlambrisering en isolerende beglazing.
Meterkast met o.a. voldoende groepen, krachtstroomgroep (garage), dubbeltariefmeter en de gasmeter.
Toilet (ca. 1,10 x 0,96 m.) is aan de wanden deels licht met een decorrand betegeld en v.v. closet, fonteintje, natuurlijke ventilatie en licht gekleurde vloerplavuizen.
Vanuit deze entreehal toegang naar de woonkamer.
L-vormige, royale doorzon-woonkamer (ca. 3,60 x 3,40 en 6,15 x 3,00 m.) met o.a. tel/tv aansluiting, cv, mdf-vensterbanken, isolerende beglazing, natuurlijke ventilatie en een laminaatvloer. Aan voorzijde is er een elektrisch bedienbaar rolluik en aan achterzijde is er een handbedienbare screen aanwezig. Het extra raam in de zijgevel zorgt voor nog net wat extra licht en sfeer in de woonkamer
Gesloten keuken (ca. 3,26 x 2,94 m.) aan achterzijde met een hoekopstelling (ca. 2013 / kleur: houtlook), welke aan de wanden deels licht betegeld is, is v.v. een zwartgekleurd mdf-werkblad met spoelbak en mengkraan, close-in-boiler (Itho Daalderop, 10 liter) én de volgende (inbouw)apparatuur: 4-pits gaskookplaat met elektrische oven (Pelgrim), RVS vlakscherm afzuigkap (Pelgrim), koelvriescombinatie (Pelgrim) en vaatwasser (Miele). Verder treffen we hier de volgende zaken nog aan: deelbare massieve achterdeur (enkelglas), isolerende beglazing, een handbedienbaar zonnescherm, cv en een vaste kastenwand.
De begane grond heeft een betonnen vloer, welke veelal bedekt is met licht gekleurde vloerplavuizen (m.u.v. de woonkamer: laminaatvloer), de stenen binnenwanden zijn veelal bedekt met behang of structuur met daarboven een betonnen plafond veelal v.v. een kunststof- of een houten schroten plafondafwerking.

1e Verdieping:
1e Overloop (ca. 1,22 x 2,90 m.) met een open (hard)houten trapopgang naar de 2e verdieping en een vaste kast, biedt verder toegang naar:
- Voormalige doucheruimte aan voorzijde, welke aan de wanden deels licht beige betegeld is, is v.v. closet, wastafel met mengkraan, wasmachine aansluiting, cv, enkele beglazing en natuurlijke ventilatie. De onderliggende plavuizenvloer is hier bedekt met vinylzeil.
- Slaapkamer 1 (ca. 3,62 x 2,62 m.) aan voorzijde is v.v. een vaste kastenwand.
- Slaapkamer 2 (ca. 3,62 x 3,03 en 1,98 x 0,62 m.) aan achterzijde is v.v. een telefoon aansluiting.
- Slaapkamer 3 (ca. 2,02 x 2,52 m.) aan achterzijde is v.v. een balkondeur (enkelglas).
Balkonruimte (ca. 3,60 x 3,95 m.), gesitueerd boven de keuken, heeft een kunststof vloerafwerking met rondom een houten balustrade.
Alle 3 de slaapkamers zijn centraal verwarmd en beschikken veelal over een mdf-vensterbank en isolerende beglazing (m.u.v. een enkelglas bovenraam).
Ook deze 1e verdiepingsvloer is van beton, welke deels bedekt is met een laminaatvloer of tapijt, de stenen binnenwanden zijn ook hier veelal bedekt met behang met daarboven een gipsplaten plafondafwerking.

2e Verdieping:
2e Overloop (ca. 1,90 x 1,53 m.) met cv-opstelling (Nefit Turbo HR Combi van ca. 1992) en een vaste schuifkastenwand geeft toegang naar:
- Doucheruimte (ca. 1,72 x 2,40 m. / ca. 2013) aan achterzijde, welke grotendeels aan de wanden licht met een decorrand betegeld is, is v.v. inloopdouche met glaswand en thermokraan, wastafel met mengkraan, cv, ventilatieraam (enkelglas) en elektrische afzuiging. De vloer met geïntegreerde afvoer is bedekt met licht gekleurde plavuizen.
- Zolder(slaap)kamer 4 (ca. 3,73 x 2,83 en 0,78 x 1,52 m.) aan achterzijde is v.v. een houten dakkapel (v.v. houten vensterbank en enkele beglazing), cv, vaste kast en ook hier een vaste schuifkastenwand, betegelde vensterbank met isolerende beglazing.
Deze 2e verdieping heeft een houtenvloer bedekt met een laminaatvloer of tapijt, wanden bedekt met behang met daarboven vide, welke met houten schrootdelen is afgewerkt.

Bijgebouw(en):
Geschakelde ongeïsoleerde garage (ca. 8,75 x 3,03 m. / ooit aan achterzijde verlengd met ca. 1,75 m.) is te bereiken middels een loopdeur vanaf achtertuin én middels een elektrisch bedienbare sectioneel garagedeur aan voorzijde. Garage is v.v. betonvloer, enkele beglazing met o.a. betonnen kozijnen, elektra (ook krachtstroom!), halfsteensmuren met daarboven een houten balken en - dakbeschot (deels v.v. een gipsplaten plafondafwerking) c.q. een plat dak bedekt met bitumendakbedekking en grind.

Tuin:
Voorzijde: sier(grind)tuin met 2 borders en sierbestrating c.q. een looppad naar de entree.
Zijzijde: een royale, eenvoudig bestrate oprit gelegen voor de aparte, geschakelde garage én een tuinmuur met raampartijen v.v. een houten, decoratieve toegangspoort naar de achtertuin.
Achterzijde: omsloten (middels houten schuttingdelen) achtertuin, met aan achterzijde nog 2e houten toegangspoort (vrije achterom), is v.v. tuinborders, (sier)bestrating met hemelwaterafvoer, watertapkraan en buiten- c.q. tuinverlichting.
Deze zonnige op het zuidwesten gelegen achtertuin is verder v.v. een handbedienbare screen bij de woonkamer, alsmede van een handbedienbaar zonnescherm bij de keuken.

Algemeen:
Deze woning is geheel voorzien van (hard)houten kozijnen grotendeels met isolerende beglazing.
Het exterieur is medio 2014/2015 nog geschilderd. Goten en regenpijpen zijn respectievelijk in zink en PVC uitgevoerd.
Een bouwkundig rapport is op aanvraag ter inzage.

Voorzieningen:
Aangesloten op gas, water, elektra, KTV, telefoon en riolering.
Verwarming en warm water middels de voornoemde combiketel.

Bouwkenmerken:
Bouwwijze: Traditioneel gebouwd, opgetrokken in steens(spouw)muren, betonvloeren (m.u.v. 2e verdieping: houtenvloer) en een zadeldak (met een houten dakkapel aan achterzijde) bedekt met dakpannen.

Kadastrale kenmerken:
Gemeente Schouwen-Duiveland, kadastraal Gemeente Duiveland, Sectie B, nummer 599, Groot 2 are en 15 centiare.

Aanvullend:
Oosterland is een bijzonder jonge kern. Het aantal inwoners bedraagt ca. 2505. Anders dan in andere kernen is er in het geheel geen sprake van vergrijzing. De vele jonge gezinnen in het dorp zijn kinderrijk: de kern telt 365 kinderen in de leeftijd van 4-12 jaar.
In Oosterland woont weinig 'import'. De weinige mensen die van buitenaf zijn gekomen hebben voor Oosterland gekozen vanwege de rust. De inwoners zijn gehecht aan hun dorp en veel jongeren willen er ook blijven wonen.
De dorpsgemeenschap is hecht. Het verenigingsleven is zeer actief. Er zijn onder meer verschillende sportclubs (ook voor ouderen), een muziek- en een toneelvereniging en twee zangverenigingen.
De reformatorische en de openbare basisschool hebben ruim voldoende leerlingen. Zij worden ook bezocht door kinderen uit andere kernen. Daarnaast gaan er ook kinderen uit Oosterland juist in andere kernen naar school.
Kerkelijke activiteiten worden ontplooid door de Gereformeerde Gemeente Oosterland, de Hervormde Gemeente Oosterland en de Oud Gereformeerde Gemeente Oosterland.
De bouwnijverheid en de handel & reparatie bieden de meeste werkgelegenheid in Oosterland. Vooral in de woningbouw en de detailhandel is er werk.
Ongeveer de helft van de werkende bevolking pendelt voor het werk naar andere plaatsen, binnen de regio of in de Randstad. Door de uitstekende verbindingen is dit goed te doen.
Oosterland is een mooie en rustige woonplaats. De kern is weinig monumentaal.
Er zijn veel voorzieningen, waaronder twee banken, een bibliotheek, een kapsalon en een peuterspeelzaal.
Oosterland heeft een dorpshuis, waarin de peuterspeelzaal is gevestigd.
De afstand Oosterland-Zierikzee is bijna 9 km. De busverbindingen zijn uitstekend.
De bereikbaarheid van de Noordzeestranden, steden als Brugge, Antwerpen en Breda, alsmede de pittoreske Zeeuwse dorpjes, zoals het vestingstadje Zierikzee, is zeer goed.

Actuele en uitgebreide(re) informatie van dit object vindt u op: katermakelaardij(punt)nl

Kenmerken

Overdracht

Status
Verkocht
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
2/1 kapwoning met garage
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1972
Daktype
zadeldak
Dakmateriaal
kunststof, pannen, bitumineuze dakbedekking
Keurmerken
Bouwkundige Keuring

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlak wonen
91 m²
Externe bergruimte
26 m²
Bruto inhoud
358 m³
Perceeloppervlakte
215 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
4
Aantal badkamers
1
Voorzieningen badkamer
douche, wastafel
Voorzieningen
rolluiken, tv kabel, buitenzonwering

Energie

Isolatie
dakisolatie, muurisolatie, gedeeltelijk dubbel glas
Soort verwarming
c.v.-ketel
Warm water
c.v.-ketel, elektrische boiler eigendom
Type ketel
Nefit Turbo HR Combi
Bouwjaar ketel
1992
Eigendom ketel
eigendom

Kadastrale gegevens

Gemeente
Duiveland
Sectie
B
Perceel
599
Oppervlakte
215 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Buitenruimte

Ligging
Aan drukke weg, in woonwijk
Tuintype
achtertuin
Tuin
Fraai aangelegd, zuidwest, 8.50 x 8 m
Oppervlakte
68 m²
Bereikbaar via achterom
ja

Garage

Soort garage
vrijstaand steen
Capaciteit
1
Voorzieningen
voorzien van elektra, met elektrische deur

Parkeergelegenheid

Soort parkeergelegenheid
openbaar parkeren

Foto's

Kaart van den Abeelestraat 32 OOSTERLAND

naar van den Abeelestraat 32 OOSTERLAND
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand