Vorige | Volgende
Verkocht

Dijkweg 30 Serooskerke

Deze woning is verkocht
Kater Makelaardij VOF

Neem contact met ons op:

Kerkring 37
4306 CK Nieuwerkerk (Zld)

0111-641000
info@katermakelaardij.nl

Omschrijving

“Wonen als een vorst in je eigen koninkrijk…”

Ietwat aan het oog onttrokken, enigszins verscholen achter het vele mooie aanwezige groen, ligt deze LANDELIJK gelegen VRIJSTAANDE WONING (ca. 1900 / 1995 ingrijpend gerenoveerd) met royale VRIJSTAANDE STENEN (HOBBY)SCHUUR (ca. 10 x 10,5 m.).
Het geheel is gelegen op een prachtig gelegen perceel van totaal bijna 6.000 m² eigen grond.
Royaal wonen in een degelijk woonhuis (leefprogramma op begane grond middels serre als slaapkamer) met een handige (hobby)schuur? Hobbydieren houden?
Op deze locatie kan het allemaal, graag en met veel enthousiasme laten we het u in alle rust en volledigheid zien.

Al benieuwd en wilt u niet te laat zijn?
Bel snel ons kantoor voor een vrijblijvende bezichtiging: 0111 641000!

INDELING:
Begane grond:
Overkapte (middels royale houten carport: ca. 4 x 9 m.) entree met buitenverlichting.
Entreehal met houten wandlambrisering, cv, vaste houten garderobekast en kunststof lichtkoepel.
Portaal met meterkast (10 nieuwe groepen, aardlekschakelaar, dubbeltariefmeter, gas- en watermeter).
Bijkeuken v.v. cv-opstelling (Remeha Calenta combiketel van ca. 2014), witgoed aansluitingen, cv, kunststof vensterbank en een klein luikje naar de bovengelegen badkameraansluitingen.
Toilet, welke aan de wanden geheel licht (met decorrand) betegeld is, is v.v. hangcloset, fonteintje en elektrische ventilatie.
Open keuken met moderne U-opsteling (kleur: roomwit / afkomst: Duitsland), welke is v.v. natuurstenen werkblad en diverse inbouwapparatuur (merken: o.a. Pelgrim en Siemens) en close-in-boiler. Verder hier in de keuken met vide een kunststof velux-dakraam, schoonmetselwerk muren, cv en de (hard)houten trapopgang naar de 1e verdieping.
Royale woonkamer met 2 gemetselde schouwpartijen (open haardpartij en houtkachel van het merk Saey), 4 dubbel openslaande tuin- of terrasdeuren, cv, tel/tv (middels internet) aansluiting en houten vensterbanken.
Later aan achterzijde aangebouwde serre (tuinkamer) is v.v. glazen pui met dubbelglas, cv en elektrisch bedienbare screen met daarboven een kunststof lichtkoepel. Serre heeft tweemaal (naar portaal en terras) een pui met zowel een loop- als dubbel openslaande (geslepen) glaspaneeldeuren. Vanuit deze serre toegang naar de beneden doucheruimte.
Beneden doucheruimte, welke aan de wanden geheel licht (met decorrand) betegeld is, is v.v. douchecabine met thermokraan, 2e hangcloset, fonteintje, designradiator, ventilatieraam, natuurlijke ventilatie en beige vloerplavuizen.
De begane grond heeft grotendeels een betonvloer (m.u.v. entreehal, woonkamer en serre: houtenvloer) bedekt met houtenvloerdelen (entreehal, gedeelte woonkamer, serre) of licht grijze plavuizenvloer (2022; keuken, bijkeuken en toiletruimte), veelal stenen wanden bedekt met structuur met daarboven veelal een sfeervol houten (balken of schroten)plafondafwerking c.q. vide (keuken).

1e Verdieping:
Overloop met vide v.v. een kunststof velux-dakraam en cv.
Badkamer met gemetselde dakkapel (ca. 6 m3) aan achterzijde, welke aan de wanden geheel licht (met decorrand) betegeld is, is v.v. dubbele waskom met mengkraan, 3e hangcloset, ligbad met thermokraan, douchecabine met thermokraan, designradiator en een houten schroten plafondafwerking v.v. spotverlichting, natuurlijke ventilatie en ventilatieramen.
3 Slaapkamers met o.a. vide, schuifkastenwand (alleen bij grotere ouderslaapkamer), cv en kunststof vensterbanken.
De 1e verdieping heeft een houtenvloer bedekt met tapijt/vinyl, stenen-/voorzetwanden bedekt met structuur met daarboven veelal houten spanten en -balken in het zicht afgewerkt met gipsplaten (en nageïsoleerd).

Tuin:
Voorzijde: siertuin met gazonpartij, leilinden en grindpad(en).
Zij(carport)zijde: grindpaden-oprit c.q. royale parkeergelegenheid en nabij de entree een ruime houten carport (ca. 4 x 9 meter / v.v. verlichting en watertapkraan) en houten toegangspoorten naar het achtergelegen terrein.
Zijzijde: (sier)bestrating en siertuin met watertapkraan en buitenverlichting, verder hier o.a. een hout- en compostopslag.
Achterzijde: siertuin met bestrating, enige zitjes o.a. een (druiven- en kiwi)pergola, kippenren met nachthok, plastic hobby(koepeltunnel)kas (ca. 7 x 4 m.) met daarachter een royale grasstrook c.q. hobbydierweide.
Verder treffen we hier de hieronder genoemde bijgebouwen.

Bijgebouwen:
- houten veranda/overkapping (ca. 4,5 x 4 meter) v.v. verlichting/elektra, tegelvloer met daarboven een pannengedekt zadeldak.
- een met houten rabatdelen aan zijzijde afgewerkte stenen schuur (ca. 10 x 10,5 meter) v.v. betonvloer, stenen binnenmuren, betonnen/houten/kunststof kozijnen met enkel-/dubbelglas, dubbel openslaande houten mendeuren, eigen groepenkastverdeling ( 4 nieuwe groepen, aardlekschakelaar en watertapkraan), plaatselijk (hobbyruimte) aan wanden en plafond afgewerkt met gipsplaten. Schuur met een asbesthoudend golfplaten zadeldak, bestaat uit ca. 2 helften, welke onderverdeeld zijn in open schuurruimte en een aparte hobbyruimte. Schuur is voorzien van PVC dakgoten aangesloten op PVC hemelwaterafvoeren.
- tegen/naast voornoemde schuur zit thans een mancave (ca. 11,5 x 4,15 meter / pannengedekt lessenaarsdak) met een voorportaal (ca. 1,90 x 2,4 meter / pannengedekt zadeldak) en een voormalige sanitairruimte.
Indeling mancave: entreehal met witgoed aansluitingen, woonkamer met open (hoek)keukenopstelling, gangetje met spotverlichting en gedateerde doucheruimte (v.v. afgekoppelde Atag Enigma-combiketel, closet, douche, wastafel, elektrische ventilatie en een kunststof schroten plafondafwerking). Mancave heeft veelal een laminaatvloer, deels houten (schroten) wandafwerking met daarboven vide. Mancave is v.v. kunststof kozijnen met draakiepramen (v.v. isolerende beglazing).
Indeling sanitairruimte: open betegelde ruimte met wastafel, afgekoppelde geiser en meterkastgedeelte (meerdere oude groepen), verder zijn hier nog twee geheel betegelde doucheruimten en een geheel betegelde toiletruimte.
- vrijstaande houten paardenstal (2020; ca. 9 x 3 m.) bestaande uit twee paardenboxen en in het midden een opslagruimte. Paardenstal is v.v. bestrating, water, elektra, overstek met bezoldering en een golfplaten zadeldak.

Algemeen:
De huidige bestemming van deze woning is: Wonen, vrijstaand. De andere 2 zij- en naastgelegen percelen hebben de bestemming Agrarisch, randzone.
De woning is aan voorzijde v.v. houten blinden. Plaatselijk is de isolerende beglazing v.v. geïntegreerde kunststof roedeverdeling om het landelijke tintje te benadrukken.
Plaatselijk zijn er ook houten paneeldeuren aanwezig en thermostaatkranen op de radiatoren. Alle platte dak constructies zijn v.v. grijs kunststof dakbedekking. Woonhuis is volledig v.v. isolerende beglazing, vloerisolatie gedeeltelijk, muur(na)isolatie en dak(na)isolatie.
Een bouwkundig rapport is op aanvraag ter inzage.

Isolatie:
De woning is aardig goed (na)geïsoleerd blijkens het aanwezige energielabel met klasse D.

Voorzieningen:
Aangesloten op gas, water, elektra, telefoon en openbare riolering.
Warmwater én verwarming (met radiatoren) middels voornoemde gasgestookte cv-combiketel in de bijkeuken, te bedienen middels een Toon-thermostaatbediening in de woonkamer. Aanvullend voor het warme water is er een close-in-boiler aanwezig in de keukenopstelling.
Vrijwel alle ruimten worden centraal verwarmd. Elektrische ventilatie in toiletruimte en doucheruimten.

Bouwkenmerken:
Bouwwijze: Traditionele bouw, gefundeerd op staal (= draagkrachtige grond). Vloeren veelal vervaardigd van beton (m.u.v. gedeelte begane grond en 1e verdieping: houtenvloer).
Buiten-(en voorzet)gevels zijn in baksteen (IJsselsteentjes) uitgevoerd, binnengevels zijn eveneens in baksteen c.q. plaatselijk als voorzetwand uitgevoerd.
Met houten planken en -gordingen beschoten kapconstructie (onevenredig zadeldak) gedekt met dakpannen en v.v. gemetselde dakkapel achterzijde alsmede meerdere velux-dakramen.
Aan achterzijde aangebouwde serre, doucheruimte en carport hebben daarentegen een plat dak bedekt met kunststof dakbedekking. (Hard)houten kozijnen met plaatselijk ook enige kunststof kozijnen zijn geheel v.v. isolerende beglazing met plaatselijk geïntegreerde kunststof glasroedeverdeling.

Kadastrale kenmerken:
Gemeente Schouwen-Duiveland, kadastraal Gemeente Westerschouwen, Sectie D,
- nummer 194, Groot 37 are en 75 centiare
- nummer 286, Groot 18 are en 10 centiare
- nummer 287, Groot 4 are en 5 centiare
Totaal Groot 59 are en 90 centiare oftewel 5.990 m².

Ligging:
Gelegen op fraaie vrijstaande stand aan het einde van een doodlopende weg net buiten de dorpskern van het rustieke en landelijke Serooskerke (S-D). Op kortere afstand van de voorzieningenrijke (haven)stadjes (Zierikzee en Brouwershaven) en -dorpen (Renesse en Burgh-Haamstede) gelegen. Ook Westenschouwen en omgeving met strand, duinen en zee zijn op korte afstand nabij gelegen.
De nabij gelegen N57 zal in de toekomst rustiger c.q. verkeersluwer worden door de voorgenomen verkeersroutewijzigingsplannen hieromtrent.

Aanvullend:
Op het meest noordelijke eiland van Zeeland, Schouwen-Duiveland ligt het kleine landelijke en rustieke plaatsje Serooskerke (S-D).
Serooskerke (S-D) ligt ca. 8 kilometer van Zierikzee. De busverbindingen zijn goed 3 lijnen naar Zierikzee, Spijkenisse en Rotterdam.
De zeer nabij gelegen kop van Schouwen met een strand van 17 kilometer hoort tot de zonnigste gebieden van Nederland.
Alle mogelijke vormen van verblijfsrecreatie zijn hier te vinden.
Serooskerke (S-D) en omgeving biedt vele mogelijkheden op het gebied van ontspanning, sport en spel, eigenlijk teveel om op te noemen.
Kortom de ideale plek om te wonen en eventueel thuis te werken!

Kenmerken

Overdracht

Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
woonboerderij
Type woning
vrijstaande woning
Soort bouw
bestaande bouw
Bouwjaar
1900
In aanbouw
nee
Bouwjaartoelichting
1995 ingrijpend gerenoveerd

Details

Voorzieningen
buitenzonwering, dakraam, natuurlijke ventilatie, rookkanaal
Ligging
aan rustige weg, buiten bebouwde kom, landelijk gelegen, vrij uitzicht
Permanente bewoning
ja
Daktype
zadeldak
Dakmateriaal
kunststof, pannen

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
184 m²
Perceel
5990 m²
Inhoud
684 m³

Indeling

Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
4
Aantal etages
2
Aantal badkamers
2
Badkamervoorzieningen
douche, dubbele wastafel, ligbad, toilet
Keuken type
inbouwapparatuur, open keuken

Isolatie en verwarming

Isolatievormen
dakisolatie, dubbel glas, muurisolatie
Soort verwarming
cv ketel, houtkachel, open haard
Warmwater installatie
cv ketel, elektrische boiler eigendom
Ketel bouwjaar
2013
Ketel type
Remeha Calenta
Ketel gas/olie
gas
Ketel eigendom
eigendom

Energielabel

Energielabel
D
Einddatum energielabel
2028-11-19

Kadastrale gegevens

Kadastrale aanduiding
Westerschouwen D 194
Oppervlakte
3775 m²
Eigendomssituatie
volle eigendom
Kadastrale aanduiding
Westerschouwen D 286
Oppervlakte
1810 m²
Eigendomssituatie
volle eigendom
Kadastrale aanduiding
Westerschouwen D 287
Oppervlakte
405 m²
Eigendomssituatie
volle eigendom

Buitenruimte

Tuintype(n)
tuin rondom
Hoofdtuin type
tuin rondom
Hoofdtuin achterom
ja

Garage

Garagesoorten
geen garage

Parkeergelegenheid

Faciliteit
op eigen terrein, openbaar parkeren
Capaciteit parkeren
3

Schuur/berging

Aantal
1
Soort
vrijstaand steen
Isolatievormen
dubbel glas

Omschrijving

“Wonen als een vorst in je eigen koninkrijk…”

Ietwat aan het oog onttrokken, enigszins verscholen achter het vele mooie aanwezige groen, ligt deze LANDELIJK gelegen VRIJSTAANDE WONING (ca. 1900 / 1995 ingrijpend gerenoveerd) met royale VRIJSTAANDE STENEN (HOBBY)SCHUUR (ca. 10 x 10,5 m.).
Het geheel is gelegen op een prachtig gelegen perceel van totaal bijna 6.000 m² eigen grond.
Royaal wonen in een degelijk woonhuis (leefprogramma op begane grond middels serre als slaapkamer) met een handige (hobby)schuur? Hobbydieren houden?
Op deze locatie kan het allemaal, graag en met veel enthousiasme laten we het u in alle rust en volledigheid zien.

Al benieuwd en wilt u niet te laat zijn?
Bel snel ons kantoor voor een vrijblijvende bezichtiging: 0111 641000!

INDELING:
Begane grond:
Overkapte (middels royale houten carport: ca. 4 x 9 m.) entree met buitenverlichting.
Entreehal met houten wandlambrisering, cv, vaste houten garderobekast en kunststof lichtkoepel.
Portaal met meterkast (10 nieuwe groepen, aardlekschakelaar, dubbeltariefmeter, gas- en watermeter).
Bijkeuken v.v. cv-opstelling (Remeha Calenta combiketel van ca. 2014), witgoed aansluitingen, cv, kunststof vensterbank en een klein luikje naar de bovengelegen badkameraansluitingen.
Toilet, welke aan de wanden geheel licht (met decorrand) betegeld is, is v.v. hangcloset, fonteintje en elektrische ventilatie.
Open keuken met moderne U-opsteling (kleur: roomwit / afkomst: Duitsland), welke is v.v. natuurstenen werkblad en diverse inbouwapparatuur (merken: o.a. Pelgrim en Siemens) en close-in-boiler. Verder hier in de keuken met vide een kunststof velux-dakraam, schoonmetselwerk muren, cv en de (hard)houten trapopgang naar de 1e verdieping.
Royale woonkamer met 2 gemetselde schouwpartijen (open haardpartij en houtkachel van het merk Saey), 4 dubbel openslaande tuin- of terrasdeuren, cv, tel/tv (middels internet) aansluiting en houten vensterbanken.
Later aan achterzijde aangebouwde serre (tuinkamer) is v.v. glazen pui met dubbelglas, cv en elektrisch bedienbare screen met daarboven een kunststof lichtkoepel. Serre heeft tweemaal (naar portaal en terras) een pui met zowel een loop- als dubbel openslaande (geslepen) glaspaneeldeuren. Vanuit deze serre toegang naar de beneden doucheruimte.
Beneden doucheruimte, welke aan de wanden geheel licht (met decorrand) betegeld is, is v.v. douchecabine met thermokraan, 2e hangcloset, fonteintje, designradiator, ventilatieraam, natuurlijke ventilatie en beige vloerplavuizen.
De begane grond heeft grotendeels een betonvloer (m.u.v. entreehal, woonkamer en serre: houtenvloer) bedekt met houtenvloerdelen (entreehal, gedeelte woonkamer, serre) of licht grijze plavuizenvloer (2022; keuken, bijkeuken en toiletruimte), veelal stenen wanden bedekt met structuur met daarboven veelal een sfeervol houten (balken of schroten)plafondafwerking c.q. vide (keuken).

1e Verdieping:
Overloop met vide v.v. een kunststof velux-dakraam en cv.
Badkamer met gemetselde dakkapel (ca. 6 m3) aan achterzijde, welke aan de wanden geheel licht (met decorrand) betegeld is, is v.v. dubbele waskom met mengkraan, 3e hangcloset, ligbad met thermokraan, douchecabine met thermokraan, designradiator en een houten schroten plafondafwerking v.v. spotverlichting, natuurlijke ventilatie en ventilatieramen.
3 Slaapkamers met o.a. vide, schuifkastenwand (alleen bij grotere ouderslaapkamer), cv en kunststof vensterbanken.
De 1e verdieping heeft een houtenvloer bedekt met tapijt/vinyl, stenen-/voorzetwanden bedekt met structuur met daarboven veelal houten spanten en -balken in het zicht afgewerkt met gipsplaten (en nageïsoleerd).

Tuin:
Voorzijde: siertuin met gazonpartij, leilinden en grindpad(en).
Zij(carport)zijde: grindpaden-oprit c.q. royale parkeergelegenheid en nabij de entree een ruime houten carport (ca. 4 x 9 meter / v.v. verlichting en watertapkraan) en houten toegangspoorten naar het achtergelegen terrein.
Zijzijde: (sier)bestrating en siertuin met watertapkraan en buitenverlichting, verder hier o.a. een hout- en compostopslag.
Achterzijde: siertuin met bestrating, enige zitjes o.a. een (druiven- en kiwi)pergola, kippenren met nachthok, plastic hobby(koepeltunnel)kas (ca. 7 x 4 m.) met daarachter een royale grasstrook c.q. hobbydierweide.
Verder treffen we hier de hieronder genoemde bijgebouwen.

Bijgebouwen:
- houten veranda/overkapping (ca. 4,5 x 4 meter) v.v. verlichting/elektra, tegelvloer met daarboven een pannengedekt zadeldak.
- een met houten rabatdelen aan zijzijde afgewerkte stenen schuur (ca. 10 x 10,5 meter) v.v. betonvloer, stenen binnenmuren, betonnen/houten/kunststof kozijnen met enkel-/dubbelglas, dubbel openslaande houten mendeuren, eigen groepenkastverdeling ( 4 nieuwe groepen, aardlekschakelaar en watertapkraan), plaatselijk (hobbyruimte) aan wanden en plafond afgewerkt met gipsplaten. Schuur met een asbesthoudend golfplaten zadeldak, bestaat uit ca. 2 helften, welke onderverdeeld zijn in open schuurruimte en een aparte hobbyruimte. Schuur is voorzien van PVC dakgoten aangesloten op PVC hemelwaterafvoeren.
- tegen/naast voornoemde schuur zit thans een mancave (ca. 11,5 x 4,15 meter / pannengedekt lessenaarsdak) met een voorportaal (ca. 1,90 x 2,4 meter / pannengedekt zadeldak) en een voormalige sanitairruimte.
Indeling mancave: entreehal met witgoed aansluitingen, woonkamer met open (hoek)keukenopstelling, gangetje met spotverlichting en gedateerde doucheruimte (v.v. afgekoppelde Atag Enigma-combiketel, closet, douche, wastafel, elektrische ventilatie en een kunststof schroten plafondafwerking). Mancave heeft veelal een laminaatvloer, deels houten (schroten) wandafwerking met daarboven vide. Mancave is v.v. kunststof kozijnen met draakiepramen (v.v. isolerende beglazing).
Indeling sanitairruimte: open betegelde ruimte met wastafel, afgekoppelde geiser en meterkastgedeelte (meerdere oude groepen), verder zijn hier nog twee geheel betegelde doucheruimten en een geheel betegelde toiletruimte.
- vrijstaande houten paardenstal (2020; ca. 9 x 3 m.) bestaande uit twee paardenboxen en in het midden een opslagruimte. Paardenstal is v.v. bestrating, water, elektra, overstek met bezoldering en een golfplaten zadeldak.

Algemeen:
De huidige bestemming van deze woning is: Wonen, vrijstaand. De andere 2 zij- en naastgelegen percelen hebben de bestemming Agrarisch, randzone.
De woning is aan voorzijde v.v. houten blinden. Plaatselijk is de isolerende beglazing v.v. geïntegreerde kunststof roedeverdeling om het landelijke tintje te benadrukken.
Plaatselijk zijn er ook houten paneeldeuren aanwezig en thermostaatkranen op de radiatoren. Alle platte dak constructies zijn v.v. grijs kunststof dakbedekking. Woonhuis is volledig v.v. isolerende beglazing, vloerisolatie gedeeltelijk, muur(na)isolatie en dak(na)isolatie.
Een bouwkundig rapport is op aanvraag ter inzage.

Isolatie:
De woning is aardig goed (na)geïsoleerd blijkens het aanwezige energielabel met klasse D.

Voorzieningen:
Aangesloten op gas, water, elektra, telefoon en openbare riolering.
Warmwater én verwarming (met radiatoren) middels voornoemde gasgestookte cv-combiketel in de bijkeuken, te bedienen middels een Toon-thermostaatbediening in de woonkamer. Aanvullend voor het warme water is er een close-in-boiler aanwezig in de keukenopstelling.
Vrijwel alle ruimten worden centraal verwarmd. Elektrische ventilatie in toiletruimte en doucheruimten.

Bouwkenmerken:
Bouwwijze: Traditionele bouw, gefundeerd op staal (= draagkrachtige grond). Vloeren veelal vervaardigd van beton (m.u.v. gedeelte begane grond en 1e verdieping: houtenvloer).
Buiten-(en voorzet)gevels zijn in baksteen (IJsselsteentjes) uitgevoerd, binnengevels zijn eveneens in baksteen c.q. plaatselijk als voorzetwand uitgevoerd.
Met houten planken en -gordingen beschoten kapconstructie (onevenredig zadeldak) gedekt met dakpannen en v.v. gemetselde dakkapel achterzijde alsmede meerdere velux-dakramen.
Aan achterzijde aangebouwde serre, doucheruimte en carport hebben daarentegen een plat dak bedekt met kunststof dakbedekking. (Hard)houten kozijnen met plaatselijk ook enige kunststof kozijnen zijn geheel v.v. isolerende beglazing met plaatselijk geïntegreerde kunststof glasroedeverdeling.

Kadastrale kenmerken:
Gemeente Schouwen-Duiveland, kadastraal Gemeente Westerschouwen, Sectie D,
- nummer 194, Groot 37 are en 75 centiare
- nummer 286, Groot 18 are en 10 centiare
- nummer 287, Groot 4 are en 5 centiare
Totaal Groot 59 are en 90 centiare oftewel 5.990 m².

Ligging:
Gelegen op fraaie vrijstaande stand aan het einde van een doodlopende weg net buiten de dorpskern van het rustieke en landelijke Serooskerke (S-D). Op kortere afstand van de voorzieningenrijke (haven)stadjes (Zierikzee en Brouwershaven) en -dorpen (Renesse en Burgh-Haamstede) gelegen. Ook Westenschouwen en omgeving met strand, duinen en zee zijn op korte afstand nabij gelegen.
De nabij gelegen N57 zal in de toekomst rustiger c.q. verkeersluwer worden door de voorgenomen verkeersroutewijzigingsplannen hieromtrent.

Aanvullend:
Op het meest noordelijke eiland van Zeeland, Schouwen-Duiveland ligt het kleine landelijke en rustieke plaatsje Serooskerke (S-D).
Serooskerke (S-D) ligt ca. 8 kilometer van Zierikzee. De busverbindingen zijn goed 3 lijnen naar Zierikzee, Spijkenisse en Rotterdam.
De zeer nabij gelegen kop van Schouwen met een strand van 17 kilometer hoort tot de zonnigste gebieden van Nederland.
Alle mogelijke vormen van verblijfsrecreatie zijn hier te vinden.
Serooskerke (S-D) en omgeving biedt vele mogelijkheden op het gebied van ontspanning, sport en spel, eigenlijk teveel om op te noemen.
Kortom de ideale plek om te wonen en eventueel thuis te werken!

Kenmerken

Overdracht

Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
woonboerderij
Type woning
vrijstaande woning
Soort bouw
bestaande bouw
Bouwjaar
1900
In aanbouw
nee
Bouwjaartoelichting
1995 ingrijpend gerenoveerd

Details

Voorzieningen
buitenzonwering, dakraam, natuurlijke ventilatie, rookkanaal
Ligging
aan rustige weg, buiten bebouwde kom, landelijk gelegen, vrij uitzicht
Permanente bewoning
ja
Daktype
zadeldak
Dakmateriaal
kunststof, pannen

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
184 m²
Perceel
5990 m²
Inhoud
684 m³

Indeling

Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
4
Aantal etages
2
Aantal badkamers
2
Badkamervoorzieningen
douche, dubbele wastafel, ligbad, toilet
Keuken type
inbouwapparatuur, open keuken

Isolatie en verwarming

Isolatievormen
dakisolatie, dubbel glas, muurisolatie
Soort verwarming
cv ketel, houtkachel, open haard
Warmwater installatie
cv ketel, elektrische boiler eigendom
Ketel bouwjaar
2013
Ketel type
Remeha Calenta
Ketel gas/olie
gas
Ketel eigendom
eigendom

Energielabel

Energielabel
D
Einddatum energielabel
2028-11-19

Kadastrale gegevens

Kadastrale aanduiding
Westerschouwen D 194
Oppervlakte
3775 m²
Eigendomssituatie
volle eigendom
Kadastrale aanduiding
Westerschouwen D 286
Oppervlakte
1810 m²
Eigendomssituatie
volle eigendom
Kadastrale aanduiding
Westerschouwen D 287
Oppervlakte
405 m²
Eigendomssituatie
volle eigendom

Buitenruimte

Tuintype(n)
tuin rondom
Hoofdtuin type
tuin rondom
Hoofdtuin achterom
ja

Garage

Garagesoorten
geen garage

Parkeergelegenheid

Faciliteit
op eigen terrein, openbaar parkeren
Capaciteit parkeren
3

Schuur/berging

Aantal
1
Soort
vrijstaand steen
Isolatievormen
dubbel glas

Foto's

Kaart Dijkweg 30 Serooskerke

naar Dijkweg 30 Serooskerke
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand