“Kater Makelaardij weet uw woning op de juiste waarde te “schatten”!
Betrouwbare marktconforme informatie over de waarde van onroerende zaken, een snelle levering, gespecialiseerd zijn in taxaties èn de regio prima kennen.
Dát is in een notendop de meerwaarde van een taxatie door Kater Makelaardij.

Taxatie

Taxateurs dienen op de hoogte te zijn van de marktomstandigheden en alle factoren die daarbij een rol spelen.
Dus: rekening houden met toekomstplannen op het gebied van ruimtelijke ordening, de economische ontwikkeling van de regio, enzovoorts.

Kater Makelaardij heeft die kennis en stelt die dan ook graag tot uw beschikking. Bovendien zijn we op de hoogte van alle relevante wet- en regelgeving over bijvoorbeeld bestemmingsplannen en het milieu.

 

Kater Makelaardij is in de eerste plaats ook dagelijks actief in de aan- en verkoopbemiddeling en dat heeft het grote voordeel dat de markt hun niet alleen uit verkoopcijfers 'op afstand', maar uit de dagelijkse praktijk bekend is!
Wij kijken zelfs achter de cijfers!

 

Kortom: een taxatie door Kater Makelaardij betekent kwaliteit.

Wij verzorgen o.a. taxaties voor:

  • aankopen van een woning;
  • verkopen van een woning;
  • hypotheek;
  • boedelscheiding;
  • overdracht aan kinderen;
  • belasting.

Wanneer u meer informatie wilt over taxaties of wanneer u wilt dat wij contact met u opnemen, dan kunt u ons contactformulier invullen.
Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Lees meer


Wij zijn ingeschreven in het register van het NRVT, onder registernummer RT232237990.

Daarnaast zijn wij gecertificeerd en ingeschreven in het register van het SCVM, onder registernummer 03R713SCVM.

Dit betekent voor u als opdrachtgever dat uw taxatie deskundig, objectief en onafhankelijk wordt uitgevoerd door een gekwalificeerde taxateur, die werkt conform de Europese regelgeving en dat uw taxatierapport dus door alle officiële instanties, banken, geldverstrekkende instellingen, Belastingdienst, e.d. geaccepteerd wordt.
Om in beide registers te blijven, worden wij continu bijgeschoold om van de meest recente ontwikkelingen op de hoogte te blijven.

Kijk voor meer informatie op www.nrvt.nl én www.scvm.nl

 

Stichting Certificering VBO Makelaars
Stichting Certificering VBO Makelaars


Als bekroning op het hierboven genoemde zijn wij ook nog eens ingeschreven in het register van het NWWI, onder registratiecode V00408.

Het Nederlands Woning Waarde Instituut, afgekort NWWI is een onafhankelijk, landelijk taxatie-instituut dat geldt als keurmerk voor taxateurs.
Financiers, hypotheekintermediairs en consumenten kunnen bij het NWWI terecht voor transparante informatie over de waarde van woningen.

Het NWWI beoogt structurele kwaliteitsverbetering, productdifferentiatie en fraudepreventie in de taxatiebranche te realiseren én staat alleen open voor taxateurs die aan strenge kwaliteitseisen voldoen.
Alle aangesloten taxateurs werken volgens dezelfde, controleerbare taxatiemethode, daarmee garandeert NWWI als keurmerk objectieve en betrouwbare woningtaxaties.

Kijk voor meer informatie op www.nwwi.nl

Nederlands Woning Waarde Instituut
 

VBO Makelaar