Activiteiten

Kater Makelaardij bemiddelt sinds 2003 in opdracht van cliënten.
Zowel bij de aankoop als bij de verkoop van woningen en voert daarnaast ook taxaties uit.


Tevens zijn wij aangesloten bij een brancheorganisatie van makelaars, namelijk de VBO (Vereniging Bemiddeling Onroerend Goed).
Dit is een alom bekende brancheorganisatie van erkende makelaars. Om van de VBO lid te worden en te blijven, moeten wij voldoen aan tal van criteria met betrekking tot vakmanschap, opleidingen, reputatie en ervaring.
Bovendien zijn wij gehouden aan naleving van een strikte gedragscode en wordt op ons handelen toegezien door een tuchtcollege.
Wij zijn tevens verplicht verzekerd tegen eventuele beroepsfouten, zodat u nooit financieel benadeeld kunt worden van een mogelijke vergissing.

Kortom, ons VBO-lidmaatschap betekent voor u een extra zekerheid dat u met een deskundig en betrouwbaar makelaarskantoor te maken heeft.

Kijk voor meer informatie op www.vbo.nl


In onze advisering op het gebied van zaken als financiële dienstverlening en bouwkundig- of bodemkundig onderzoek, laten wij ons zonodig bijstaan door externe specialisten op dat betreffende gebied.

Deze combinatie van onafhankelijke deskundigheid èn externe expertise vormt de succesvolle sleutel voor zowel het aankopen van uw droomwoning, als voor het verkopen van uw huidige woning!


Wij kennen in dit alles dus maar één belang, namelijk het úwe!

Missie en Visie

Kater Makelaardij is een makelaardij die functioneert als gespecialiseerd tussenpersoon tussen de woningzoeker en het aanbod op de zuidwestelijke eilanden.
Onze kerntaken zijn het uitvoeren van taxaties en persoonlijke aan- en verkoopbegeleiding bij alle soorten woningen, van woonboerderij tot tussenwoning, met hierbij maximale aandacht voor de eisen, wensen en behoeften van onze cliënten. Hierbij staat voorop dat wonen (en de omgeving waarin dat plaatsvindt) een genot moet zijn en aansluiting moet hebben op het wensenpakket van onze cliënten.

Ons team

afbeelding

M.A.W(im) Kater

Gecertificeerd Register-Makelaar
Register-Taxateur

afbeelding

E(line) C. Kater - Verkaart

Assistent Register-Makelaar / Secretaresse

Ons werkterrein

Dat zijn de mooiste woongebieden van Nederland: de zuidwestelijke eilanden!

Het gebied nabij zon, zee en strand met daarnaast de meeste zonuren, waar rust en landelijkheid nog betaalbaar is!


Wat u ook zoekt, wij vinden het voor u, óf wij verkopen het misschien wel aan u!

Dus waarom zou u zich beperken in uw woonwensen als er woongebieden zijn waar u voor uw geld rianter en relaxter kunt wonen?
Wij kennen deze locaties of gaan eventueel op zoek naar deze locaties.
Net zo lang tot uw droom... "Wonen naar úw wens"... in vervulling is gegaan!